Sok pár csalódott, sokkal több mint ahányan bevallják.

Amikor egymásra találtatok, amikor az életetek összekötéséről álmodtatok ti sem ERRE számítottatok. Mi történt?

A legtöbben, akik elégedettek a kapcsolatukkal is szeretnének többet.

Sokan gondolkodnak így:

“Szeretjük egymást, de mégis veszekszünk, néha úgy érzem egyáltalán nem ért engem, sőt nem is érdekli igazán. Nincs baj, de nem lehetne ezt jobban csinálni?”

   

“A feleségemnek 10 esetből ha találkozunk 9 szer valamivel baja van. Mindig baja van! Sokszor úgy érzem magam otthon mint egy koncentrációs táborban. Van hogy nem akarok hazamenni, mert tudom, hogy mi vár rám. Mindig akar valamit, mindenbe beleszól, mindent irányít. Nem lehet vele egy értelmes szót sem váltani, mert többnyire baj lesz belőle.”

    

“Úgy érzem magam, mint egy házvezetőnő, akitől elvárják, hogy mosson, főzzön, takarítson és időnként “extra” szolgáltatásokat is nyújtson. Hova lett az álmunk a csodálatos kapcsolatról? Hova lett a házasságom?”

Schlingloff Sándor vagyok és ha ezeknek a gondolatoknak bármelyike is ismerős volt a számodra, akkor a “Valóságterápia” c. Házasság- és Párkapcsolatmentő programot nagy valószínűséggel Neked készítettem.

 Az alábbi űrlapon keresztül DÍJMENTESEN hozzáférést szerezhetsz a “Többen csalódottak, mint gondolnád…” c. előadáshoz, amely tiszta és világos kiutat mutat a felszínes, lassan hétköznapivá sekélyesedő kapcsolatokból.

var uniqueId = 1006551473861187,listId = 53495,formId = 100655,iwidth=6000,mmDomain=’salesautopilot.s3.amazonaws.com’,secondMMDomain=’sw.marketingszoftverek.hu’,spancont=false,secure=(‘https:’ == document.location.protocol)?true:false;

Ui.: Annak a szenvedésnek amin átmész a többsége felesleges és elkerülhető. a “Többen csalódottak, mint gondolnád…” c. előadás megmutatja neked azt is, miként szabadulhatsz meg a fájdalmaid többségétől.


http://valosagterapia.hu | info@valosagterapia.hu | +36209152977

Minden jog fenntartva © 2020. | Bazsó Dániel EV

Design & content by Schlingloff © 2019-2020

Jogi nyilatkozat