BUNKÓK és HÁRPIÁK

Mindannyian áldozatai vagyunk a társunk gyarlóságának.

FONTOS – Kérlek mindenképpen olvasd el a következő néhány bekezdést MERT önmagában is egy olyan felismerést rejt, amely megszabadíthat titeket az egymás iránti érzéketlenségétől.

Sokszor úgy érezzük, a társunk egy BUNKÓ vagy éppenséggel HÁRPIA.

Meg vagyunk rökönyödve, hogy az akit a legjobban szeretünk, és aki elvileg a legjobban szeret minket, hogyan viselkedhet ÍGY velünk.

Nem értjük, hogy az esetek többségében a társunk NINCS TISZTÁBAN VELE, hogy mit tesz, és hogy az milyen fájdalmat okoz nekünk.

Két nagy csoportja van a társunk általunk bunkóságként értelmezett viselkedésének és ebből az egyik SOKKAL-SOKKAL gyakoribb

I. Az egyik amikor egy hölgy vagy úriember csak egyszerűen fékezetlenül kiéli a természetét és ezzel együtt sokszor a gyarlóságát is. 

Ezt a másik sokszor bunkóságként és hárpiaskodásként éli meg.

II. A másik eset sokkal kevésbé nyilvánvaló, de egyértelműen ez a GYAKORIBB eset. (Lásd lent!)

95%-os valószínűséggel a társad bántó viselkedése, e miatt a második dolog miatt van és NEM azért, mert ő egy született BUNKÓ vagy HÁRPIA. A társad sokkal kevésbé BUNKÓ és HÁRPIA, mint ahogyan azt TE megéled. 

Ez az előadássorozat véget vet az érzéketlenség okozta bántalmazások mindkét formájának.

Ennek a sokszor összetett helyzetnek önmagában az átlátása és megértése gyógyulást hozhat. Ugyanakkor ez ez előadássorozat konkrét tanácsolat, 100%-osan gyakorlatias útmutatást ad külön Hölgyeknek és külön Uraknak is arra, hogyan NE legyenek érzéketlenek a párjukkal.

Meg fogsz döbbenni amikor megmutatom hogy a társad MIN is bukott ki valójában. Sose gondoltad volna, hogy EZ számít!

A párod azért BUNKÓ mert TE kihozod belőle

A társunk természetes gyarlóságain túl léteznek olyan kellemetlen tulajdonságai is, amelyeknek valójában mi magunk vagyunk az okai, kiváltói. 

A férfi és nő világa olyan mértékben különbözik egymástól, hogy a természetes, sokszor nem is rosszándékú viselkedésünkkel is MÉLYEN MEGBÁNTJUK a társunkat. Férjek megbántják a feleségüket ls feleségek megbántják a férjüket. Nem csak egyszer egyszer, hébe hóba hanem észrevétlen, fel nem ismert szokások, hozzálláás, felületesség révén szinte folyamatosan.

A tőled akaratlanul, és észrevétlenül kiinduló bántalmazás következtében a társad egy ponton kiakad és a Te nézőpontodból minden itt kezdődött. Miközben TE áldozatnak érzed magad a társad BUNKÓ és HÁRPIA viselkedése miatt, valójában az Ő viselkedése már egy REAKCIÓ a tőled elszenvedett bántalmazásra.

Az igazság az, hogy a egész úgy kezdődött, hogy a társad VISSZAütött.

Ez a 3 részes előadássorozat leleplezi az észrevétlen bántást, a bunkóságot amely kiborítja a társunkat. Ezek a videók tudatossá tesznek titeket és ezzel lehetőséget adnak nektek arra, hogy MEGELŐZZÉTEK a bajt.

1. VIDEÓ:

Ki a BUNKÓ?
Te vagy Én?

(22 perc)

A megbántódás, a felelős keresés, egymás vádlásának és “megbüntetésének” zavarba ejtő kérdése. Akár tudatosan, akár öntudatlanul, de a párok egymás iránti agressziója többnyire válasz a társuk öntudatlan, de bántó viselkedésére.

Egyszerűen: A társad bár nem mindig, de sokszor azért bunkó veled, mert TE kiprovokáltad belőle úgy hoyg észre sem vetted.

„De én nem csináltam SEMMIT!!!” állítod, de valójában bántó voltál és simán letagadod, egyszerűen azért mert nem érted a másik nem világát.

A te észrevétlen bántásodra Ő már nagyobb bántással, a nagyobb bántásra Te még nagyobb bántással válaszolsz, és ez így fokozódik tovább…

Mindannyian áldozatok és agresszorok is vagyunk egyszerre. Ez az előadás ennek az ördögi körnek vet véget egyszer és mindenkorra.

Kattints további
információértért!

Komoly problémát jelent egy kapcsolatban, ha valaki mindig csak áldozatként látja magát és fel sem merül benne, hogy valójában Ő maga is agresszor.

Első lépésként ez az előadás eltávolítja az útból azokat az akadályokat, amelyek gátolják az egészséges önvizsgálatot:

1) Ő tehet MINDENRŐL! Mindennek Ő az oka! MINDENNEK!

A másik vádolása a legegyszerűbb védekezés a saját felelősségünk felvállalása elől. A különféle én-védő mechanizmusok közül a vádaskodás az egyik leggyakoribb. Megpróbálunk kibújni a felelősség fájdalma alól, hogy annak akit a legjobban szeretünk a mi hibánkból kellett szenvednie.

2) Amikor bottal és vesszővel “gyógyítjátok” egymás hibáit

Egy kapcsolat nem attól gyógyul meg hogy megtaláljuk a hibást és megbüntetjük. A hibás keresésének és a vádaskodásnak a légköre pusztító! Egyszerű és megkérdőjelezhetetlen magyarázatot és megoldást kapsz erre a problémára.

3) Könnyű megvédeni magad, de a kapcsolatotok belehalhat

Ebben a tanításban hátra lépünk kettőt és megvizsgáljuk az egymás vádlása és a felelősségkeresés mögött meghúzódó valóságot és olyan feloldást adunk, amely visszahozhatja a békességet még a lagnagyobb neheztelés közben is.

4) Egy ellenség a saját fejedben!

Gondolkoztál már azon, hogy miért háborít fel olyan nagyon, amikor a társad hibázik? Van egy alapvető hiedelem amely – annak ellenére hogy 100 emberből 99 mélyen elhitte – egy szemenszedett hazugság.

Ez a hiedelem zsigerileg gerjeszti a párodban és benned is a késztetést, hogy egymásnak essetek. Ez a hiedelem szinte lehetetlenné teszi hogy az egyetlen működő megoldással éljetek, amivel férfi és nő békességben lehet.

2. VIDEÓ:

Bunkó vagy hapsikám!

(30 perc)

Tisztában kell lenned azzal, hogy akarva de legtöbbször akaratlanul fájdalmat okozol a párodnak azzal ahogyan természetesen viselkedsz.

Az hogy mi pasik bunkók vagyunk egy dolog, de a nagyobb baj az hogy sokszor azt sem tudjuk, hogy MIVEL és HOGYAN vagyunk bunkók.

Kattints további
információértért!

A férfiak világában sok minden normális, ami a feleségünk, a párunk világában érzéketlen és bántó, azaz... BUNKÓSÁG!

Mindennek az eredménye egy miattunk először csendben aztán tüzet köpő sárkányként szenvedő feleség aki igazán pokollá tudja tenni az életünket.

Ez az előadás segít neked tudatossá válnod és elkerülni a szükségtelen bunkóságot:

1) Mit értelmez egy nő BUNKÓSÁGNAK? Mi a BUNKÓSÁG lényege?

Van egy univerzális tulajdonságunk, ami bárhogyan is nyilvánul meg a hölgyek bunkóságként értelmezik. Pontosan definíciót kapsz és ráadásul útmutatást arról hogyan szüntetheted meg ezt az alapvető problémát.

Van egy varázslatos minta, egy egyszerű gondolati gyakorlat aminek a segítségével a bunkóságok többsége semmivé lesz.

2) Egy módszer hogyan derítheted ki mit értelmez a párod bunkóságnak?

Egyszerű, de nagyon hatékony.

3) Hogyan bánj el a férfiasságod érzéketlenségével?

Nehéz az elefántnak a porcelános boltban, de nem reménytelen.

4) Mi van ha úgy érzed nem szereted a feleségedet?

Egy alapvető tanács ennek az érzelmi csapdának az elkerülésére és legyőzésére.

5) Mi van ha úgy érzed nem szereted a feleségedet?

1) Egy alapvető kép a kapcsolatotokról amit át kell állítanod ahhoz hogy a kapcsolatotok
2) A legveszélyesebb terület a DÖNTÉSHOZATAL. Hogyan csináljátok ahhoz hogy ne kerülj a bunkóság vádjába.
3) A kommunikáció egy legtöbbek által teljesen figyelmen kívül hagyott aspektusa. Ha ezt te is elmulasztod a legtöbb, de az is lehet hogy minden amit teszel BUNKÓSÁG lesz.
4) Egy hozzáállás ami megszünteti a bunkóság gyökerét. Egy készség amely meglágyítja

3. VIDEÓ:

Hidd el, nem ismered a férfiak világát.

(22 perc)

Hölgyként biztosan tudni szeretnéd mivel bántod meg a férjedet úgy, hogy az teljesen kikel önmagából és állattá változik.

Én a te helyedben szeretném tudni, hogy mi okozza hogy a férjed felvesz egy szinte már állandóan ellenséges vagy éppenséggel védekező és visszahúzódó hozzáállást.

Mi van ha csak részben is, de tényleg te tehetsz róla? Mi van hogy ha csak egyszerűen abbahagyhatnád a párod bántalmazását és ezzel megszabadulnátok a szükségtelen szenvedések egész seregétől?

Ha férfiként gyakran érzed úgy, hogy a feleséged mélyen és megalázóan megbánt biztosan szeretnéd, hogy hallja ezt az előadást. 

Kattints további
információértért!

Ha folyamatosan húzogatod az oroszlán bajszát ne csodálkozz rajta hogy egyszer csak megelégeli és nekedugrik. Miért ilyen bunkó velem a férjem, miért kiabál állandóan? A válasz megszabadító és reményteli…

Ez az előadás, egy igazán érzékeny témát érint, de mint ilyen jó bepillantás a “Kizárólag hölgyeknek” szóló sorozatba.

Ez az előadás a kezedbe adja a hatalmat a férjed a párod dühe és haragja felett… Pontos utmutatász találsz arra hogyan fedezd fel magadban azokat a viselkedésmintákat amik a párod negatív, akár bántó viselkedéséért felelősek.:

1) Hogyan néz ki a női bunkóság?

Mi a bunkóság legalapvetőbb definiciója egy hölgy esetében?

2) Mik a férfi legalapvetőbb férfiasságai, amelyeken ha átgázolsz fájdalmat és dühöt fog átélni.

NE hidd hogy tudod, hogy mi az! (A lelőadásnak csak ez a néhány perce egy kisebb vagyont ér… )

3) Milyen érzés amikor a párod nyilvánvalóan NEM szeret?

Egy hölgynek a szeretetlenség szinte elviselhetetlen. A férfiak számára is van egy ilyen jelentőséggel bíró terület és ez NEM A SZERETET. Van valami, amin a hölgyek többsége, elképesztő fájdalmat okozva gázol át újra meg újra teljes nyugalommal. Ha esetleg te is ezt teszed, ne csodálkozz hogy apárod ki van borulva.

4) Ki az ellenséged? Ha soksor érzed úgy, hogy a férjed az, bajban vagy…

Ha nem látsz át ezen a játszmán és kiéled ezt az érzésedet a férjed iránt elfogod hidegíteni magadtól.

5) Mennyire fontos hogy meglegyan amit akarsz? Mi minden fér bele, hogy keresztül vidd az akaratod?

Ha nem érted ennek a csatának a VALÓDI jelentőségét könynen olyan győzelmeket arathatsz amelyekkel elveszíted az egész háborút.

Mire számíthatsz? – Ez a 3 részes sorozat nem csupán leleplezi, de hatékonyan kezeli is az érzéketlenségből fakadó kapcsolati feszültségeket. Ezek az előadások harcba szállnak a bennünk élő BUNKÓVAL és HÁRPIÁVAL.

Fájdalmat okozunk anélkül hogy tudnánk és nem értjük, hogy a társunk MIÉRT BUNKÓ velünk. Sokszor azért, mert megbántottuk, mert semmiben vettük, mert úgy rúgtunk bele, hogy észre sem vettük.

Mi tehetünk róla. Sokszor én tehetek róla. – Ez a 3 részes előadássorozat leleplezi az észrevétlen bántást, a bunkóságot amely kiborítja a társunkat. Ezek a videók tudatossá tesznek titeket és ezzel lehetőséget ad nektek arra, hogy MEGELŐZZÉTEK a bajt.

MEGJEGYZÉS – Ez a három VIDEÓ egy önmagában is teljes értékű tanítás a minden párkapcsolati előrelépés alapjának számító “VALÓSÁGTERÁPIA Alapkurzus”-ból, illetve a hozzá kapcsolódó „Kizárólag Hölgyeknek” és „Kizárólag Uraknak” szóló előadássorozatból.

ajándék

#1 BÓNUSZ:
VALÓSÁGTERÁPIA
Kérdezz Felelek Klub
3 havi előfizetés

Az általad és mások által beküldött kérdésekre rövid VIDEÓK formájában fogok válaszolni… 

…természetesen név nélkül, illetve annyira megváltoztatva a történetet, hogy ne lehessen felismerni. Gondolj csak bele, hogy milyen óriási segítség és egyben vigasztalás látni, hogy nem csak ti mentek át nehézségeken, hanem MÁSOK IS.

Heti rendszerességgel 3-5 új videót tervezek közzé tenni.

A szolgáltatás jelenleg előkészületben van. Az indulásáról e-mailben értesítlek és természetesen a 3 hónap csak onnantól számít.

#2 BÓNUSZ
+9 hasonló kapcsolatépítő felvétel

A pénz ezúttal NEM lehet AKADÁLY! – Most ANNYIT fizetsz amennyit TE szeretnél!

Mennyibe kerül akkor ez a felvétel?

Annyiba, amennyit Te örömmel fizetnél érte.

Akármilyen alacsony árat is kínálhatok?

Nem. Létezik egy alsó határ, egyfajta fájdalomküszöb, egy olyan alacsony ár, amely elérése esetén nem tudjuk elfogadni az ajánlatodat

Mégis mekkora árat ajánljak?

Olyan ajánlatot tégy, amely elég alacsony ahhoz, hogy jól érezd magad vele, de egyben elég magas is ahhoz, hogy kifejezze a nagyra-értékelésedet és méltó támogatás lehessen a munkánkhoz. Ajánld a legmagasabb árat, amely mellett még NEM TUDOD ITT HAGYNI ezt a videót!

Mit kapok pontosan?

Hozzáférést egy zárt weboldalra, ahol a „BUNKÓK és HÁRPIÁK” c. 3 részes videósorozat mellett automatikusan megkapsz 3+6 további kapcsolatépítő videót. Továbbá ajándékba kapod a megrendelésedhez a jelenleg még előkészületben lévő „Kérdezz Felelek Klub” 3 havi előfizetését. 

Honnan fogom tudni, hogy az ajánlatomat elfogadták-e?

Az ajánlatodat igyekszünk minél hamarabb elbírálni és az eredményről e-mailben haladéktalanul visszajelezni.

FONTOS!

Az ajánlattétellel tényleges rendelést adsz le, melyet az ajánlat elfogadását követően átutalással egyenlíthetsz ki. A fizetéshez egy viszonylag rövid 24-órás határidő is tartozik. Az átutalási adatokat e-mailben küldjük az ajánlatod elfogadásakor.

Az érzéketlenség és a kölcsönös bántás negatív spirálját meg lehet és meg is kell törni!

Hogy látod?
Ezúttal milyen irányba menjünk tovább?

A)

NEM!

A „BUNKÓK és HÁRPIÁK” c. sorozat sem nekem való. Mutassatok valami mást!

B)

IGEN!

Ajánlok egy árat és elviszem a „BUNKÓK és HÁRPIÁK” c. 3 részes VIDEÓSOROZATOT-t a „Kérdezz Felele Klub” 3 havi előfizetésével és a 9 AJÁNDÉK felvétellel együtt.

Ajánlj egy árat és szerezz hozzáférést MOST!

Az alábbi kis űrlapot kitöltve Te mondhatod meg, hogy mennyit akarsz fizetni ezért a sorsfordító anyagért. Ajánlj egy árat és szerezd meg ezt a 3 VIDEÓ-t a hamarosan induló „Kérdezz Felelek Klub” 3 havi hozzáférésével együtt!


Szeretettel:
Schlingloff Sanyi

ui.: Nem engedhetitek meg magatoknak, hogy a kapcsolatotok és életetek energiái felszínes, egymást meg nem értő érzéketlenség miatt emésztődjenek fel.

Az élet sokkal élhetőbb harmóniában, mint annak hiányában! 

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat