Gratulálok a nyitottságodhoz!

Schlingloff Sándor vagyok és azt kell mondjam, „A KIÚT” c. videó megszerzése nagyon jó döntés volt. Ugyanakkor meggyőződésem, hogy a további anyagainkra is szükséged lesz, úgyhogy van egy ajánlatom a számodra… 

Szeretném visszaadni a pénzedet!

Vidd el az alábbi 3 részes videósorozatot 50% kedvezménnyel
és amit eddig rendeltél INGYEN van!

4.990 Ft helyett csak 2.490 Ft-ot fizetsz és a 990 Ft-ért megrendelt
(1.990 Ft értékű) videót pedig AJÁNDÉKBA kapod!
Így mindössze 1500 Ft extráért három további,
a weboldalon nem is rendelhető exkluzív videót kapsz.

BUNKÓK és HÁRPIÁK

Mindannyian áldozatai vagyunk a társunk gyarlóságának.

FONTOS – Kérlek mindenképpen olvasd el a következő néhány bekezdést MERT önmagában is egy olyan felismerést rejt, amely megszabadíthat titeket az egymás iránti érzéketlenségtől.

Sokszor úgy érezzük, a társunk egy BUNKÓ vagy éppenséggel HÁRPIA.

Meg vagyunk rökönyödve, hogy az akit a legjobban szeretünk, és aki elvileg a legjobban szeret minket, hogyan viselkedhet ÍGY velünk.

Nem értjük, hogy az esetek többségében a társunk NINCS TISZTÁBAN VELE, hogy mit tesz, és hogy az milyen fájdalmat okoz nekünk.

MOST 50%
kedvezménnyel!

4990.- helyett 2.490.-

Két nagy csoportja van a társunk általunk bunkóságként értelmezett viselkedésének és ebből az egyik SOKKAL-SOKKAL gyakoribb

I. Az egyik amikor egy hölgy vagy úriember csak egyszerűen fékezetlenül kiéli a természetét és ezzel együtt sokszor a gyarlóságát is. 

Ezt a másik sokszor bunkóságként és hárpiaskodásként éli meg.

II. A másik eset sokkal kevésbé nyilvánvaló, de egyértelműen ez a GYAKORIBB eset. (Lásd lent!)

95%-os valószínűséggel a társad bántó viselkedése, emiatt a második dolog miatt van és NEM azért, mert ő egy született BUNKÓ vagy HÁRPIA. A társad sokkal kevésbé BUNKÓ és HÁRPIA, mint ahogyan azt TE megéled. 

Tovább a megrendeléshez…

A megrendelés gomb alatti linkkel
egy másik anyagot mutathatunk neked…

Ez az előadássorozat véget vet az érzéketlenség okozta bántalmazások mindkét formájának.

Ennek a sokszor összetett helyzetnek önmagában az átlátása és megértése gyógyulást hozhat. Ugyanakkor ez az előadássorozat konkrét tanácsokat, 100%-osan gyakorlatias útmutatást ad külön Hölgyeknek és külön Uraknak is arra, hogyan NE legyenek érzéketlenek a párjukkal.

Meg fogsz döbbenni amikor megmutatom hogy a társad MIN is bukott ki valójában. Sose gondoltad volna, hogy EZ számít!

A párod sokszor csak azért BUNKÓ mert TE kihozod belőle

A társunk természetes gyarlóságain túl léteznek olyan kellemetlen tulajdonságai is, amelyeknek valójában mi magunk vagyunk az okai, kiváltói.

A férfi és nő világa olyan mértékben különbözik egymástól, hogy a természetes, sokszor nem is rosszándékú viselkedésünkkel is MÉLYEN MEGBÁNTJUK a társunkat. Férjek megbántják a feleségüket és feleségek megbántják a férjüket. Nem csak egyszer-egyszer, hébe-hóba hanem észrevétlen, fel nem ismert szokások, hozzáállás, felületesség révén szinte folyamatosan.

A tőled akaratlanul, és észrevétlenül kiinduló bántalmazás következtében a társad egy ponton kiakad és a Te nézőpontodból minden itt kezdődött. Miközben TE áldozatnak érzed magad a társad BUNKÓ és HÁRPIA viselkedése miatt, valójában az Ő viselkedése már egy REAKCIÓ a tőled elszenvedett bántalmazásra.

Az igazság az, hogy az egész úgy kezdődött, hogy a társad VISSZAütött.

Ez a 3 részes előadássorozat leleplezi az észrevétlen bántást, a bunkóságot amely kiborítja a társunkat. Ezek a videók tudatossá tesznek titeket és ezzel lehetőséget adnak nektek arra, hogy MEGELŐZZÉTEK a bajt.

1. VIDEÓ:

Ki a BUNKÓ?
Te vagy Én?

(22 perc)

A megbántódás, a felelős keresés, egymás vádlásának és “megbüntetésének” zavarba ejtő kérdése. Akár tudatosan, akár öntudatlanul, de a párok egymás iránti agressziója többnyire válasz a társuk öntudatlan, de bántó viselkedésére.

Egyszerűen: A társad bár nem mindig, de sokszor azért bunkó veled, mert TE kiprovokáltad belőle úgy, hogy észre sem vetted.

„De én nem csináltam SEMMIT!!!” állítod, de valójában bántó voltál és simán letagadod, egyszerűen azért mert nem érted a másik nem világát.

A te észrevétlen bántásodra Ő már nagyobb bántással, a nagyobb bántásra Te még nagyobb bántással válaszolsz, és ez így fokozódik tovább…

Mindannyian áldozatok és agresszorok is vagyunk egyszerre. Ez az előadás ennek az ördögi körnek vet véget egyszer és mindenkorra.

Kattints további
információértért!

Komoly problémát jelent egy kapcsolatban, ha valaki mindig csak áldozatként látja magát és fel sem merül benne, hogy valójában Ő maga is agresszor.

Első lépésként ez az előadás eltávolítja az útból azokat az akadályokat, amelyek gátolják az egészséges önvizsgálatot:

1) Ő tehet MINDENRŐL! Mindennek Ő az oka! MINDENNEK!

A másik vádolása a legegyszerűbb védekezés a saját felelősségünk felvállalása elől. A különféle én-védő mechanizmusok közül a vádaskodás az egyik leggyakoribb. Megpróbálunk kibújni a felelősség fájdalma alól, hogy annak akit a legjobban szeretünk a mi hibánkból kellett szenvednie.

2) Amikor bottal és vesszővel “gyógyítjátok” egymás hibáit

Egy kapcsolat nem attól gyógyul meg hogy megtaláljuk a hibást és megbüntetjük. A hibás keresésének és a vádaskodásnak a légköre pusztító! Egyszerű és megkérdőjelezhetetlen magyarázatot és megoldást kapsz erre a problémára.

3) Könnyű megvédeni magad, de a kapcsolatotok belehalhat

Ebben a tanításban hátralépünk kettőt és megvizsgáljuk az egymás vádlása és a felelősségkeresés mögött meghúzódó valóságot és olyan feloldást adunk, amely visszahozhatja a békességet még a legnagyobb neheztelés közben is.

4) Egy ellenség a saját fejedben!

Gondolkoztál már azon, hogy miért háborít fel olyan nagyon, amikor a társad hibázik? Van egy alapvető hiedelem amely – annak ellenére hogy 100 emberből 99 mélyen elhitte – egy szemenszedett hazugság.

Ez a hiedelem zsigerileg gerjeszti a párodban és benned is a késztetést, hogy egymásnak essetek. Ez a hiedelem szinte lehetetlenné teszi hogy az egyetlen működő megoldással éljetek, amivel férfi és nő békességben lehet.

2. VIDEÓ:

Bunkó vagy
hapsikám!

(30 perc)

Tisztában kell lenned azzal, hogy akarva de legtöbbször akaratlanul fájdalmat okozol a párodnak azzal, ahogyan természetesen viselkedsz.

Az hogy mi pasik bunkók vagyunk egy dolog, de a nagyobb baj az hogy sokszor azt sem tudjuk, hogy MIVEL és HOGYAN vagyunk bunkók.

Kattints további
információértért!

A férfiak világában sok minden normális, ami a feleségünk, a párunk világában érzéketlen és bántó, azaz... BUNKÓSÁG!

Mindennek az eredménye egy miattunk először csendben, aztán tüzet köpő sárkányként szenvedő feleség aki igazán pokollá tudja tenni az életünket.

Ez az előadás segít neked tudatossá válnod és elkerülni a szükségtelen bunkóságot:

1) Mit értelmez egy nő BUNKÓSÁGNAK? Mi a BUNKÓSÁG lényege?

Van egy univerzális tulajdonságunk, ami bárhogyan is nyilvánul meg a hölgyek bunkóságként értelmezik. Pontos definíciót kapsz és ráadásul útmutatást arról, hogyan szüntetheted meg ezt az alapvető problémát.

Van egy varázslatos minta, egy egyszerű gondolati gyakorlat aminek a segítségével a bunkóságok többsége semmivé lesz.

2) Egy módszer hogyan derítheted ki mit értelmez a párod bunkóságnak?

Egyszerű, de nagyon hatékony.

3) Hogyan bánj el a férfiasságod érzéketlenségével?

Nehéz az elefántnak a porcelános boltban, de nem reménytelen.

4) Mi van ha úgy érzed nem szereted a feleségedet?

1) Egy alapvető kép a kapcsolatotokról amit át kell állítanod ahhoz, hogy a kapcsolatotok fejlődhessen.
2) A legveszélyesebb terület a DÖNTÉSHOZATAL. Hogyan csináljátok ahhoz, hogy ne kerülj a bunkóság vádjába.
3) A kommunikáció egy legtöbbek által teljesen figyelmen kívül hagyott aspektusa. Enélkül minden amit teszel BUNKÓSÁG lesz.
4) Egy hozzáállás ami megszünteti a bunkóság gyökerét.

3. VIDEÓ:

Hidd el, nem ismered a férfiak világát.

(22 perc)

Hölgyként biztosan tudni szeretnéd mivel bántod meg a férjedet úgy, hogy az teljesen kikel önmagából és állattá változik.

Én a te helyedben szeretném tudni, hogy mi okozza hogy a férjed felvesz egy szinte már állandóan ellenséges vagy éppenséggel védekező és visszahúzódó hozzáállást.

Mi van ha csak részben is, de tényleg te tehetsz róla? Mi van hogy ha csak egyszerűen abbahagynád a párod bántalmazását, és ezzel megszabadulnátok a szükségtelen szenvedések egész seregétől?

Ha férfiként gyakran érzed úgy, hogy a feleséged mélyen és megalázóan megbánt biztosan szeretnéd, hogy hallja ezt az előadást. 

Kattints további
információértért!

Ha folyamatosan húzogatod az oroszlán bajszát ne csodálkozz rajta, hogy egyszer csak megelégeli és neked ugrik. Miért ilyen bunkó velem a férjem, miért kiabál állandóan? A válasz megszabadító és reményteli…

   Ez az előadás, egy igazán érzékeny témát érint, de mint ilyen jó bepillantás a “Kizárólag hölgyeknek” szóló sorozatba.

Ez az előadás a kezedbe adja a hatalmat a férjed a párod dühe és haragja felett… Pontos útmutatást találsz arra, hogyan fedezd fel magadban azokat a viselkedésmintákat amik a párod negatív, akár bántó viselkedéséért felelősek.:

1) Hogyan néz ki a női bunkóság?

Mi a bunkóság legalapvetőbb definiciója egy hölgy esetében?

2) Mik a férfi legalapvetőbb férfiasságai, amelyeken ha átgázolsz fájdalmat és dühöt fog átélni.

NE hidd hogy tudod, hogy mi az! (Az előadásnak csak ez a néhány perce egy kisebb vagyont ér… )

3) Milyen érzés amikor a párod nyilvánvalóan NEM szeret?

Egy hölgynek a szeretetlenség szinte elviselhetetlen. A férfiak számára is van egy ilyen jelentőséggel bíró terület és ez NEM A SZERETET. Van valami, amin a hölgyek többsége, elképesztő fájdalmat okozva gázol át újra meg újra teljes nyugalommal. Ha esetleg te is ezt teszed, ne csodálkozz hogy a párod ki van borulva.

4) Ki az ellenséged? Ha sokszor érzed úgy, hogy a férjed az, bajban vagy…

Ha nem látsz át ezen a játszmán és kiéled ezt az érzésedet a férjed iránt, el fogod hidegíteni magadtól.

5) Mennyire fontos hogy meglegyen amit akarsz? Mi minden fér bele, hogy keresztül vidd az akaratod?

Ha nem érted ennek a csatának a VALÓDI jelentőségét könnyen olyan győzelmeket arathatsz amelyekkel elveszíted az egész háborút.

Mire számíthatsz? – Ez a 3 részes sorozat nem csupán leleplezi, de hatékonyan kezeli is az érzéketlenségből fakadó kapcsolati feszültségeket. Ezek az előadások harcba szállnak a bennünk élő BUNKÓVAL és HÁRPIÁVAL.

Fájdalmat okozunk anélkül hogy tudnánk és nem értjük, hogy a társunk MIÉRT BUNKÓ velünk. Sokszor azért, mert megbántottuk, mert semmibe vettük, mert úgy rúgtunk bele, hogy észre sem vettük.

Mi tehetünk róla. Sokszor én tehetek róla – Ez a 3 részes előadássorozat leleplezi az észrevétlen bántást, a bunkóságot amely kiborítja a társunkat. Ezek a videók tudatossá tesznek titeket és ezzel lehetőséget adnak nektek arra, hogy MEGELŐZZÉTEK a bajt.

MEGJEGYZÉS – Ez a három VIDEÓ egy önmagában is teljes értékű tanítás a minden párkapcsolati előrelépés alapjának számító “VALÓSÁGTERÁPIA Alapkurzus”-ból, illetve a hozzá kapcsolódó „Kizárólag Hölgyeknek” és „Kizárólag Uraknak” szóló előadássorozatból.

Miért ennyibe kerül? – Az értékét tekintve egy sok tízezer forintos tanításról beszélünk, amit viszont pont a jelentőségénél fogva szeretnénk mindenki számára könnyen hozzáférhetővé tenni.

Az első értékesítések során méltányosnak bizonyult, videónkénti 3.490 Ft-os árral számolva is, a teljes sorozat mindössze 10.470 Ft-ba kerülne.

Mi azonban egy ennél jelentősen alacsonyabb ár mellett döntöttünk. Egyszerűen azért, mert szeretnénk ezt az életet átformáló tanítást a lehető legszélesebb körben hozzáférhetővé tenni. 

Úgy döntöttünk tehát, hogy a „Bunkok és Hárpiák” c. három részes videósorozatot mindösszesen 4.990 Ft-ért fogjuk hozzáférhetővé tenni. Ez az az ár, amiből MOST az „Elgurult a gyógyszrünk…” akciónk keretében 50% kedvezményt adunk, és amihez ráadásban két AJÁNDÉKOT is mellékelünk!  

Azért ez klassz. Igaz?

1# EXTRA AJÁNDÉK

„A KIÚT” c. videó bónuszként, azaz 1.990 Ft helyett 0 Ft

01 21 perces válságkezelő előadás, mely néhány sorsfordító alapelv révén segít helyreállítani a harmóniát a kapcsolatotokban!

02 Megdöbbentő tömörséggel megosztott tanácsok valakitől, aki pontosan tudja, hogy hol jársz és min mész keresztül.

03 Kézzelfogható válaszokat és azonnal alkalmazható, gyakorlati tanácsokat kapsz a feszültségek többségéért felelős 5 nagy problémára

2# EXTRA AJÁNDÉK

+9 DÍJMENTES kapcsolatépítő videó

IGEN! Elviszem a „BUNKÓK és HÁRPIÁK” c. 3 részes tanítást mindössze 1.500 Ft extráért!

Az érzéketlenség és a kölcsönös bántás negatív spirálját meg lehet és meg is kell törni!

Az alábbi űrlapot kitöltve MOST 4.990 Ft helyett elképesztő 2.490 Ft-ért szerezheted meg ezt a sorsfordító anyagot úgy, hogy közben az 1.990 Ft értékű, 990 Ft-ért megvásárolt „A KIÚT” c. EXKLUZÍV videót és további 9 DÍJMENTES videót pedig AJÁNDÉKJBA kapod!
Így mindössze 1.500 Ft extráért 1 helyett 4 átütő tanítást szerzel meg.

„Ezt a nagyszerű lehetőséget azért biztosítjuk neked, hogy azonnali segítséget kaphass és haladéktalanul megkezdhesd az életed átformálását. Ráadásul a rendelést követően még egy további MEGLEPETÉS is vár rád!” – Schlingloff Sanyi

Kattints az alábbi gombra, tedd hozzá a rendelésedhez ezt a sorozatot és szerezz azonnali megértést arról, hogyan változtathatsz az életeden!

Bunkók és Hárpiák -  AKCIÓS Videósorozat: 4.990 Ft helyett 2.490Ft, amiből levonásra kerül 990Ft:

1 500 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft

A rendelést követően egy további meglepetés vár rád!

A rendelést követően egy további meglepetés vár rád!

Szeretettel:
Schlingloff Sanyi

ui.: Nem engedhetitek meg magatoknak, hogy a kapcsolatotok és életetek energiái felszínes, egymást meg nem értő érzéketlenség miatt emésztődjenek fel.

Az élet sokkal élhetőbb harmóniában, mint annak hiányában!

Amit mindenképpen tudnod kell…

01 Ez a három VIDEÓ egy önmagában is teljes értékű részlet a VALÓSÁGTERÁPIA programjának, minden párkapcsolati előrelépés alapjának számító „Egy férfi egy nő egy életre!” c. főkurzusából, illetve a hozzá kapcsolódó „Kizárólag Hölgyeknek” és „Kizárólag Uraknak” szóló előadássorozatból.

02 Az “Egy férfi egy nő egy életre!” című videótanfolyamban átfogóan és rendszerezetten kezeljük a párkapcsolatokban megélt feszültségek többségéért felelős problémákat. Ez a tanfolyam segít megőrizni a kapcsolatotok harmóniáját, segít ismét feléleszteni a szerelmet, vagy akár komoly válságokat is kezelni.

03 A videótanfolyam egyik különlegessége, hogy a párod részvétele nélkül is eredményre vezet.

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat