OK, igazad van! Hagyjuk a „BUNKÓKAT” meg a „HÁRPIÁKAT”! Ez a két videó viszont GARANTÁLTAN érdekelni fog… 

Az ajánlatom még mindig él: 

Szeretném visszaadni a pénzedet!

Vidd el az alábbi 2 részes videósrozatot 50% kedvezménnyel
és amit eddig rendeltél INGYEN van!

3.990 Ft helyett csak 1.990 Ft-ot fizetsz és a 990 Ft-ért megrendelt
(1.990 Ft értékű) videót pedig AJÁNDÉKBA kapod!
Így mindössze 1000 Ft extráért két további,
a weboldalon nem is rendelhető, exkluzív videót kapsz.

A „DÖGÖS csaj” és a „JÓ pasi”

Hogyan lesz a párodból egy igazi főnyeremény?! Hogyan válhatunk vonzóvá a párunk számára és vajon mitől függ, hogy a párunk vonzó lesz-e a mi számunkra?

Hogyan fogtok tetszeni egymásnak?

Hol az élhető középút a manöken alkat és kockahas, illetve a teljesen elhagytam magam és a szőrös sörhas között?

Ez az előadás megdöbbentő egyenességgel beszél a szépségről, divatról, csinosságról és kisportoltágról éppúgy mint arról, amikor mindezek kikopnak egy kapcsolatból. – Ez a két részes videótanfolyam, teljesértékű részlet a párkapcsolati képzésünk „Kizárólag Hölgyeknek” és „Kizárólag Uraknak” szóló kiegészítőjéből. 

MOST 50%
kedvezménnyel!

3990.- helyett 1.990.-

Tovább a megrendeléshez…

A megrendelés gomb alatti linkkel
egy másik anyagot mutathatunk neked…

Sarokpontok és buktatók – DÖGÖS csaj és pasi

Mindannyian vágyunk tetszeni és magunk is szeretnénk gyönyörködni a párunkban, de mindeközben nem akarjuk megadni magunkat a kultúránk által ránk erőltetett, szinte elhordozhatatlan mércéknek sem. 

Ez az előadás világos kiutat mutat a szépséggyárak által gerjesztett teljesítménykényszer alól.

, 1) Versenyben a szépségideálokkal. – „Nem vagyok elég szép! Nem vagyok elég kisportolt! Biztos hogy már nem tetszem a páromnak!”

Vége a brutális teljesítménykényszernek. – Ez a tanítás leleplezi a szépségideálokkal kapcsolatos legalapvetőbb félreértést. Világosan megmutatja neked, hogyan válhatsz a párod szemében a tökéletessé és érheted el, hogy a párod pedig megfeleljen a te szépségideálodnak.

Önmagában ez a felismerés kimondhatatlanul sok szükségtelen elégedetlenségtől és szenvedéstől kímélhet meg.

2) A színtiszta mazohizmus, avagy a kapcsolati önpusztítás legbiztosabb képlete…

Nincs intimitás valódi elkötelezettség nélkül! Ha megelégítő kapcsolatot akarsz akkor 100%-kal benne kell lenned, azaz nem gondolkodhatsz azon, hogy lecseréled a párodat. Ha mélyen megelégítő kapcsolatot akarsz akkor azt kell mondanod, hogy: “Egy férfi egy nő egy életre!”

Az ahogyan a legtöbben egymásról gondolkoznak nem egyébb, mint színtiszta mazohizmus. A kultúránk által felemelt ideálok és javasolt szemlélet az esetek többségében a kapcsolati önpusztítás legbiztosabb képlete.

3) A divatról – Mind meg akarunk felelni, de…

A divat egy üzlet. A divat arra van kitalálva, hogy folyamatos vágyat ébresszen bennünk egy újabb, egy több egy másabb iránt. A divat nem akar boldoggá tenni senkit. A divat egyetlen dolgot akar, magasan tartani a bevételi számokat, a nyereséget és ha ehhez szét kell hogy verje a házasságodat, szenvtelenül megteszi.

Ez az előadás megmutatja neked, hogyan lehettek trendik anélkül, hogy kiszolgáltatnátok magatokat ennek az űzöttségnek.

4) Hogyan “faraghatsz” a párodból egy igazán jó csajt illetve pasit?!

  • 3 pontos tipp arra, hogyan tudod elérni, hogy a párod sportoljon.
  • Hogyan érheted el, hogy a párod igazán jól öltözött legyen?
  • Egy tiltás, amit SOHA nem tegyél.

5) Te hogyan válhatsz vonzóvá a párod számára?

A szeretetnek vannak feltételes aspektusai is. Ezek csak akkor működnek, ha te kiváltod a reakciót. Emlékszel még amikor randiztatok? Mit csináltál előtte? Megadtad a módját? Segítek visszaemlékezni és “megadni a módját” most is.

6) A sport mint alakformálás

  • Mi kell ahhoz, hogy érjen is valamit.
  • Van egy tényező ami nélkül a sport mint alakformálás nem sokat ér.

7) Tippek az öltözködésről

 

8) Egy hihetetlenül egyszerű, de kézenfekvő tanács a kapcsolat frissességének és örömöt okozó voltának felélesztéséről.

1. VIDEÓ:

A DÖGÖS csaj?

(47 perc)

Fogadjunk, hogy a TE feleséged lehet a legjobb nő az egész világon!

Minket pasikat sokkal jobban köt a szemünk. Ráadásul az amit a divat az elérhetetlen szépségideálok felemelésével és istenítésével csinál, egy senki által nem teljesíthető álomvilágba vezet minket, magába az őrületbe, amit ha elhiszel, amit ha magadhoz ölelsz csak fájdalom vár rád…

…hisz soha nem egy ideállal kötöd össze az életedet, hanem mindig egy hús vér, valós emberrel.

Ráadásul a feleséged nagyon szeretne tetszeni neked! Szeretne a te “csinibabád” lenni! Megmutatom neked, hogyan válhat számodra ismét, vagy még inkább azzá.

2. VIDEÓ:

A JÓ pasi!

(34 perc)

Min múlik, hogy a férjed lesz-e a legjobb pasi, akit csak el tudsz képzelni és fordítva, min múlik, hogy te leszel-e a legdögösebb csaj az Ő számára?

Ki vagyunk rá képezve, hogy a párunk megítélésében az egyik első számú szempont a külseje legyen. Hogy szép és jóképű legyen, csinos és kisportolt, dögös és jól öltözött. A kultúránk egyértelműen terhet tesz ránk, aminek a legtöbben meg is akarunk felelni.

Ha a pályán akarsz maradni dögösnek kell lenni! Férfiaknak és nőknek egyaránt. Nincs mese! Be vagyunk zárva ebbe az elvárás rendszerbe.

Ez az előadás egyszerre mutatja meg a kiutat és azt is, hogyan felelhetsz meg mégis.

Mire számíthatsz? – Ez a dupla VIDEÓ nem csak neked segít, de megteremti a lehetőséget a pároddal való párbeszédre is. Ha akarod helyetted én mondom el a párodnak mindazt, amit a tetszés és nemtetszés kérdéséről hallania kell!

Nem csak hogy leveszem a válladról jó néhány kínos, akár megbántódáshoz vezető beszélgetés terhét, de olyan módon tudom tisztázni a tetszés és nemtetszés köztetek feszülő kérdését, hogy az senkinek sem fog sérülést okozni.

Figyelj, ez NAGYON fontos! – Ez az anyag két önálló előadásban beszél külön-külön férfiakhoz és nőkhöz. Az egyik neked szól, a másik a párodnak! Ezzel az anyaggal elő tudom készíteni, úgymond ki tudom kövezni nektek az utat egymáshoz.

MEGJEGYZÉS – Ez a két VIDEÓ egy önmagában is teljes értékű tanítás a minden párkapcsolati előrelépés alapjának számító “VALÓSÁGTERÁPIA Főkurzus”-ból, illetve a hozzá kapcsolódó „Kizárólag Hölgyeknek” és „Kizárólag Uraknak” szóló előadássorozatból.

Miért ennyibe kerül? – Az értékét tekintve egy sok tízezer forintos tanításról beszélünk, amit viszont pont a jelentőségénél fogva szeretnénk mindenki számára könnyen hozzáférhetővé tenni.

Az első értékesítések során méltányosnak bizonyult, videónkénti 3.490 Ft-os árral számolva is, a teljes sorozat mindössze 6.980 Ft-ba kerülne.

Mi azonban most is egy jelentősen alacsonyabb ár mellett döntöttünk. Egyszerűen azért, mert szeretnénk ezt az életet átformáló tanítást a lehető legszélesebb körben hozzáférhetővé tenni. 

Úgy döntöttünk tehát, hogy a „DÖGÖS csaj és JÓ pasi” c. kétrészes videósorozatot mindösszesen 3.990 Ft-ért fogjuk hozzáférhetővé tenni. Ez az az ár, amiből MOST az „Elgurult a gyógyszrünk…” akciónk keretében 50% kedvezményt (!!!) adunk, és amihez ráadásban két AJÁNDÉKOT is mellékelünk!  

Azért ez klassz. Igaz?

1# EXTRA AJÁNDÉK

„A KIÚT” c. videó bónuszként, azaz 1.990 Ft helyett 0 Ft

01 21 perces válságkezelő előadás, mely néhány sorsfordító alapelv révén segít helyreállítani a harmóniát a kapcsolatotokban!

02 Megdöbbentő tömörséggel megosztott tanácsok valakitől, aki pontosan tudja, hogy hol jársz és min mész keresztül.

03 Kézzelfogható válaszokat és azonnal alkalmazható, gyakorlati tanácsokat kapsz a feszültségek többségéért felelős 5 nagy problémára

2# EXTRA AJÁNDÉK

+9 DÍJMENTES kapcsolatépítő videó

IGEN! Elviszem a „DÖGÖS csaj és JÓ pasi” c. 2 részes tanítást mindössze 1.000 Ft extráért!

Mindannyian vágyunk tetszeni és magunk is szeretnénk gyönyörködni a párunkban… 

Az alábbi űrlapot kitöltve MOST 3.990 Ft helyett elképesztő 1.990 Ft-ért szerezheted meg ezt a sorsfordító anyagot úgy, hogy közben a 1.990 Ft értékű „A KIÚT” c. EXKLUZÍV videót és További 9 DÍJMENTES videót pedig AJÁNDÉKBA kapod!

Így mindössze 1.000 Ft extráért 1 helyett 3 átütő tanítást szerzel meg.

„Ezt a nagyszerű lehetőséget azért biztosítjuk neked, hogy azonnali segítséget kaphass és haladéktalanul megkezdhesd az életed átformálását. Ráadásul a rendelést követően még egy további MEGLEPETÉS is vár rád!” – Schlingloff Sanyi

Kattints az alábbi gombra, tedd hozzá a rendelésedhez ezt a sorozatot és szerezz azonnali megértést arról, hogyan változtathatsz az életeden!

Dögös Csaj & Jó Pasi - AKCIÓS Csomag: 3.990 Ft helyett 1.990 Ft, amiből levonásra kerül 990 Ft:

1 000 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft

A rendelést követően egy további meglepetés vár rád!

A rendelést követően egy további meglepetés vár rád!

Szeretettel:
Schlingloff Sanyi

ui.: Sokan vívódnak hogyan vehetnék rá a párjukat a változásra, vagy éppen fordítva, szenvednek a párjuk elvárásaitól. Ennek a videócsomagnak köszönhetően nem neked kell lefektetned a megértés alapjait, hanem azt megteszem én helyetted.

Amit mindenképpen tudnod kell…

01 Ez a két VIDEÓ egy önmagában is teljes értékű részlet a VALÓSÁGTERÁPIA programjának, minden párkapcsolati előrelépés alapjának számító „Egy férfi egy nő egy életre!” c. főkurzusából, illetve a hozzá kapcsolódó „Kizárólag Hölgyeknek” és „Kizárólag Uraknak” szóló előadássorozatból.

02 Az “Egy férfi egy nő egy életre!” című videótanfolyamban átfogóan és rendszerezetten kezeljük a párkapcsolatokban megélt feszültségek többségéért felelős problémákat. Ez a tanfolyam segít megőrizni a kapcsolatotok harmóniáját, segít ismét feléleszteni a szerelmet, vagy akár komoly válságokat is kezelni.

03 A videótanfolyam egyik különlegessége, hogy a párod részvétele nélkül is eredményre vezet.

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat