“Hagyd abba a rombolást!”

10 párból 9 gyakorlatilag a saját kezével veri szét azt, amire a legjobban vágyott. – 37 perces, fergeteges előadás a gyilkos veszekedések elkerüléséről!

A legtöbb párkapcsolatban mindkét fél teljes következetességgel követi el újra meg újra ugyanazokat a hibákat. 

Bár nem tehetsz róla, de az igazán rossz hír az, hogy 90%-os valószínűséggel Te is közéjük tartozol. Senki sem készített föl, sem téged, sem a párodat a VALÓSÁGRA. A “Minket ÁTVERTEK …avagy HAGYD ABBA a rombolást!” c. előadásban tanultakkal egyszer és mindenkorra VÉGET VETHETSZ ennek.

Schlingloff Sándor vagyok az első magyar “házasság és párkapcsolat mentő program” szerzője és meg vagyok győződve róla, hogy az elkövetkező néhány perc új alapokra helyezi a házasságod, párkapcsolatod.

+8 VIDEÓ – Ráadásul a „Minket ÁTVERTEK!” c. videóval együtt most további 8 értékes videót is megszerezel DÍJMENTESEN!

A “Minket ÁTVERTEK …avagy HAGYD ABBA a rombolást!” c. előadás a vágatlan első része egy 14 részes, a párkapcsolatok szenvedéseinek okait leleplező sorozatnak. Szerezz hozzáférést ehhez a PRÉMIUM előadáshoz és fedezd fel a kiutat az önpusztításból!

Add meg a keresztneved és a legjobb e-mail címedet (ide fogom küldeni ezeket és később további VIDEÓ-kat is) és szerezd meg ezt a felvételt!


Ui: Senki sem tanított meg minket arra hogyan kell egy komoly kapcsolatban élni. Romantikus vagy éppenséggel macsó elképzelésekkel tömték a fejünket, olyan képet festettek a férfi nő kapcsolatról, ami a valóságban csak pillanatokra létezik. Itt az ideje, hogy megtanuld élni és élvezni a pillanatok utáni VALÓSÁGOT is!   


http://valosagterapia.hu | info@valosagterapia.hu | +36209152977

Minden jog fenntartva © 2020. | Startup MARKETING Bt.

Design & content by Schlingloff © 2019-2020

Jogi nyilatkozat