Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

Azonnal nézhető párkapcsolatépítő VIDEÓK

Hagyd abba a ROMBOLÁST!

Nézd meg az alábbi VIDEÓKAT, vagy ha szeretnél TÖBBET, add meg az e-mail címedet és vagy egy tucat további előadást és előadásrészletet küldök Neked!

A VALÓSÁGTERÁPIA tanításai valódi FORRADALMAT jelentenek a párkapcsolatok építésében és kiteljesedésében. Ezek az előadások mély megértést és konkrét megoldást adnak Neked a Pároddal átélt problémákra, a fejlődés elmaradására, vagy akár a konkrét veszekedésekre, összeférhetetlenségre, ellenségeskedésre, elhidegülésre, kiüresedésre, felületességre, keserűségre és valójában minden kihívásaira, amivel csak találkozhattok.

NÉZD MEG az AZONNAL HOZZÁFÉRHETŐ videóinkat és persze NE HAGYD ITT a többi felvételt se!

Azonnal nézhető videók:

10 párból 9 a saját kezével rombolja le azt, amire azelőtt a leginkább vágyott! 

 

A legtöbben házaspár teljes következetességgel követi el újra meg újra, újra meg újra ugyanazokat a hibákat. Egy ördögi kör, amit most megtörhetsz. 

Fergeteges előadások a házaspárok önpusztító viselkedésmintáiról és az azoktól való szabadulásról… Indítsd el az alábbi VIDEÓKAT most!

1.

Hogyan kerülheted el a PUSZTÍTÓ vitákat?

10 jó tanács helyett egyetlen egy, amelyik viszont működik is.

Ennek az előadásnak az az ereje, hogy egyetlen egy, egyszerű, könnyen megjegyezhető és szokássá alakítható megoldásra összpontosít. 

Egy konkrét tanács, amit azonnal elkezdhetsz használni.

2.

Mit szeretnél? PAPUCSOT, BUNKÓT vagy KIRÁLYT?

A kérdés Nektek szól, hölgyek. Ha választhatnátok, kivel élnétek le az életeteket? Egy papuccsal, bunkóval vagy királlyal? …mert hogy választhattok.

Urak. Férfiként ugyanez a kérdés így hangzik? Mik akarunk lenni? Papucsok, bunkók, vagy inkább királyok?

Ez az előadás leleplezi ennek a hármas dinamikának a működését és világos kiutat mutat a zsákutcákból.

3.

A képmutatásban átélt MAGÁNY?

Ismer téged BÁRKI is?

Az egyik legmélyebb vágyunk az intimitás, a mély belsőségesség, ahol a másik előtt olyannak mutatkozhatsz, amilyen tényleg vagy.

Sajnálatos módon egy ilyen kapcsolat sokszor a párunkkal a legnehezebb.

Ez az előadás leleplezi a belső, lelki magány okait és kiutat is mutat belőle.

További DÍJMENTES VIDEÓK:

Önmagában a „Minket ÁTVERTEK …avagy HAGYD ABBA a rombolást!” c. előadás vágányt állíthat az életeden…

Kérd el ezeket a VIDEÓ-kat is! Mondd meg hogy melyik e-mail címedre kéred és máris küldöm Neked a „Minket ÁTVERTEK” c. leleplező előadás TELJES felvételét és aztán persze a többit is sorba…

Teljes következetességgel romboljuk azt, amire azelőtt a legjobban vágytunk. – Senki sem tanított meg minket arra, hogyan kell egy komoly kapcsolatban élni. Romantikus vagy éppenséggel macsó elképzelésekkel tömték a fejünket, olyan képet festettek a férfi nő kapcsolatról, ami a valóságban csak pillanatokra létezik. Itt az ideje, hogy megtanuld élni és élvezni a pillanatok utáni VALÓSÁGOT is!

1.

Minket ÁTVERTEK! (38 perc)

Pusztító elképzelések a saját fejetekben, amelyek lassan, sokszor észrevétlenül, de rombolják a kapcsolatotokat.

Ez a Felütés – A megdöbbentő igazság

Érezted már úgy, hogy: “Nem ezt ígérték! Érezted már úgy, hogy a könyvekben, a filmekben, a saját álmaimban NEM EZ volt!”

A helyzet az, hogy téged átvertek!

Él egy alapvető félreértés a férfi nő kapcsolatról, amely 10 komoly kapcsolatból 9 vesztét okozza. 10-ből a válás végső oka, de lehet, hogy közvetetten 10-ből 10 válás végső okai EZEK, a te fejedben élő elképzelések…

2.

Hogyan csinálhatsz papucsot akár egy tökéletes férfiből is?

Képzeld el az álmaid hercegét, a legdögösebb, leghatározottabb és egyben leggyengédebb pasit, akit csak el tudsz képzelni!

Megvan? Elképzelted?

Na most képzeld el azt, hogy ez a pasi a Te férjed és 5 évvel a házasságotok után már csak ül a TV előtt és naphosszat a távirányítót masszírozza. Ha szólsz hozzá vagy morog valamit, vagy csak annyit mond hogy „Igen drágám. Persze drágám. Azonnal drágám.”

Hogy tetszik?

Megmutatom, hogy akár álompárok hogyan juthatnak ide.

3.

Szabadulj meg a SZENVEDÉSTŐL!

Az átélt szenvedések 95%-ától MEGSZABADULHATSZ! 

Az egyik legnagyobb hiba amit elkövethetsz, nem csak a párkapcsolatodban, de az egész életben is az, hogy arra számítasz, hogy NEM LESZ BENNE SZENVEDÉS.

Amint elkezded beleélni magad, hogy minden úgy lesz ahogy remélted már csak egyetlen lépés választ el attól, hogy egy ÖNPUSZTÍTÓ pályára állítsd az életed.

4.

Nem vagy ÁLDOZAT!

A felelősség működésének megértése vissza adja Neked a hatalmat az életed felett!

A felelősség az egyik leginkább félreértett jelenség az életünkben. Nem teher, hanem hatalmas lehetőség. Nagyon kevesen vannak, akik szabadon élnek vele. Ők azonban többnyire az élet győztesei közül valók. Valószínűleg pont ezért…

Megmutatom neked, hogyan élhetsz játszi könnyedséggel felelős életet.

5.

Hogyan lesz kielégítő a KOMMUNIKÁCIÓ?

Nagyon könnyű kimondani az ÍTÉLETET az életünk, illetve kapcsolatunk valamely területe felett. Ítélni könnyű, de az igazi kérdés az, hogy: Miként változtathattok?

Ez az előadás egyszerű, de pontos útmutatást ad a párkapcsolatodban elsekélyesedett kommunikáció felélesztésére és meggyógyítására.

6.

Egy átformált élet KULCSA

Te még hiszel a mesékben?

Azt biztos nem hiheted, hogy egy két blogbejegyzés elolvasásával, néhány videó megnézésével évtizedes, sokszor romboló beidegződések válnak semmivé és egyik napról a másikra egy békés és harmonikus áloméletet kezdtek élni a pároddal.

Ezt tudniillik én sem hiszem.

Ugyanakkor mélyen hiszek, a VALÓDI VÁLTOZÁS lehetőségében. Ebben az előadásban megmutatom a valódi változás néhány alapelemét.

Eljött a cselekvés ideje! 

Ne hagyd itt ezt a 6 kulcsfontosságú tanítást! – Egy e-mail cím és elsőnek már küldöm is a „Minket ÁTVERTEK!” c. FORRADALMI leleplező videót!

Add meg a keresztneved és a legjobb e-mail címedet (ide fogom küldeni ezeket és később további VIDEÓ-kat is) és szerezd meg ezzeket a felvételeket!


https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat