Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

3+1 sorsdöntően fontos videó
„A következő néhány perc alapvető fordulatot hozhat
a párkapcsolatodban, de akár az egész életedben is.”

Gratulálok a döntésedhez és egyben köszönöm a bizalmadat!

Amit most hallani fogsz annyira fontos, hogy ha teheted, addig NE is beszélj a pároddal, amíg meg nem nézted ezeket a VIDEÓKAT!

A nevem Schlingloff Sándor és meg vagyok róla győződve, hogy mindaz, amit ezen az oldalon találsz kulcsa lehet a kapcsolatotok gyógyulásának, fejlődésének és kiteljesedésének. Minden egyes VIDEÓ és minden anyag azzal a határozott céllal jött létre, hogy átfogó VÁLASZT és kézzelfogható MEGOLDÁST adjon a férfi és nő kapcsolat minden kihívására, fájdalmára és drámájára!

Értened kell, hogy a célom NEM CSUPÁN némi vigasz és néhány jó tanács megosztása, hanem a LEHETŐ LEGTELJESEBB, a kapcsolatotok minden jelenős területét érintő MEGOLDÁS biztosítása. Minden videó, minden hangfelvétel, amit készítettem, minden egyes sor, amit leírtam azzal a határozott céllal van itt, hogy kiutat mutasson a párkapcsolatodban megélt feszültségből, fájdalomból és frusztrációból, hogy aztán elvezethessen Téged és a Párodat egy mélyen megelégítő kapcsolatra egymással.

Az elkövetkező percekben órákban és napokban mély megértést és konkrét megoldást adok Neked a Pároddal átélt problémákra, veszekedésekre, összeférhetetlenségre, ellenségeskedésre, elhidegülésre, kiüresedésre, felületességre, keserűségre és valójában minden kihívásaira, amivel csak találkozhattok.

VAN REMÉNY! – Néhány saroknyira már süt a nap és egy kicsivel tovább az úton egy csodálatos élet vár rád…

Perceken belül kezdetét veszi az életednek az a szakasza, ahol egyszerű megértések és apró de jelentős döntések révén megszabadulhatsz a párkapcsolatodban átélt szükségtelen szenvedések többségétől!

Ne legyen most fontosabb semmi más! Szánd rá az időt! 4 perc néhány fontos alapozó gondolatra, plusz maga az előadás. (Persze amennyiben most LEHETETLEN előteremtened az időt, akkor kérlek, állíts be egy emlékeztetőt a telefonodon egy közeli, de alkalmasabb időpontra amikor meg tudod nézni azt a 3+1 sorsdöntően fontos videót, amit összekészítettem Neked.) 

Figyelj, ezt most rá kell szánnod az életedre!

Ahhoz hogy a lehető legtöbbet vehesd ki ebből a programból röviden fel kell, hogy készítselek arra, amit a videókon találsz. Kérlek elsőnek nézd meg a “Nem veletek van a baj!” című, mindössze 4 perces, de annál fontosabb felvételt.

1) Nem veletek van a baj! (4 perc)

A VIDEÓ helyett inkább elolvasom...

Schlingloff Sándor vagyok és az első dolog, amit meg kell értened, hogy: NEM VELETEK VAN A BAJ!

Ne ess kétségbe! Ami veletek történik, bár fájdalmas és hiszem, hogy szükségtelen, de kiszámítható módon megtörténik szinte mindenkivel. Amin most ti átmentek, az házaspárok és komoly kapcsolatban élő párok millióinak a közös élménye.

25 éves tanácsadói és lelki-gondozói gyakorlatom során nem találkoztam egyetlen olyan párral sem, akik előbb vagy utóbb át ne mentek volna kétségbeejtő válságok egész során. Az egyetlen csoport ember, akiket elkerülnek ezek a mély sebeket ejtő csalódások azok, akik maguk is birtokában vannak annak a megértésnek, amit most elkezdek veled is megosztani.

Amit tehát mondani akarok az, hogy: VAN REMÉNY! Valódi utat mutatok neked és a párodnak egy élhető és mélyen megelégítő kapcsolatra egymással.

A csoda létezik, csak más úton jutsz oda, mint ahogyan eddig próbáltad,

Mielőtt belevágunk két dolgot szeretnék kérni tőled:

1) Szeretném ha lélekben egy pillanatra felkészülnél!
Sok megdöbbentő dolgot fogsz hallani, sok minden ellene fog menni mindannak, amit eddig gondoltál, és lesznek pillanatok ahol még meg is fogsz haragudni rám. Nagyon fontos, hogy nyitott maradj. Ha mindaz amit eddig gondoltál a férfi nő kapcsolatról tökéletes, hibátlan és nem szorul még kiegészítésre sem, akkor vajon miért kell átmenned ezeken a fájdalmas megtapasztalásokon? Ahhoz hogy valami változzon ÚJ felismerésekre van szükséged, olyan felismerésekre amelyekkel együtt a RÉGI elképzelések jelentős része elavulttá válik. Szóval ne védd meg magad a segítségtől! Maradj nyitott!

2) Tökéld el magad, hogy tanulni fogsz még akkor is ha kényelmetlen!
Ez az, amivel nem csak magadnak, de a párodnak is tartozol. 10 házaspárból 9 egyszerű tudatlanságból a saját kezével veri szét a házasságát. Rajtad áll, hogy a Te életedben ennek most egyszer és mindenkorra vége szakadhat. Ne számíts rá hogy egy fél órás, még annyira is jó előadás meghallgatásával megoldasz mindent. Ha tényleg változtatni akarsz az életeteken, sok mindent kell meglátnod és a gyakorlat szintjén megtanulnod. Szóval nem lesz könnyű, de meg vagyok győződve, hogy megéri.

Felkészültél.

Vágj hát bele az új életedbe! Indítsd el a “A kiút – Kapcsolati Válság Gyorssegély” videót és éld át ahogyan a sötét szobában felgyullad a fény és meglátod miben estél el.

2) A kiútKapcsolati Válság Gyorssegély (32 perc)

3) A hosszú távú gyógyulás kulcsa (14 perc)

Gratulálok! Megtetted az első lépést egy élhetőbb élet felé! Most semmi egyéb dolgod nincs, mint hogy megtedd a másodikat is

Nem lesz nehéz mert „Minket ÁTVERTEK” címmel, már előkészítettem neked egy további kulcsfontosságú videót, amely szó szerint nélkülözhetetlen ahhoz, hogy Te és a Párod kikeveredhessetek a szükségtelen fájdalmak és szenvedések sorozatából.

Ráléptél egy útra ahol minden egyes újabb lépéssel közelebb és közelebb kerülsz egy mélyen megelégítő kapcsolathoz.

Mielőtt megnéznéd a következő “Minket ÁTVERTEK!” című videót, azonban MEG KELL HOGY MUTASSAM neked azt az utat, amely nem csupán némi vigasztalást és egy két jó ötletet ad nektek, hanem amely TÉNYLEGESEN elvezethet titeket egy mélyen melegítő és örömmel élhető életbe.

Ezt az utat MOST könnyedén végigjárhatod, ugyanakkor ezen a ponton van egy rossz hírem is.

A boldogságotok egyáltalán NEM garantált! A boldogságotokért tennetek kell, egész pontosan NEKED KELL tenned érte…  

Értened kell, hogy a gyógyulás bár magától jön, de nem az ÚT végigjárása nélkül.

Hallottad amit most olvastál? 

A gyógyulás bár magától jön, de nem az ÚT végigjárása nélkül.

Végig kell járnod a megértésnek egy útját, aminek eredményeként a változás szinte magától ott lesz. Az út egyszerű, de kitartást követel. Készülj fel rá hogy végigjárod! 

Hogyan jön tehát a gyógyulás? Hogyan léphettek előre a kapcsolatotokkal? Hogyan fogtok ténylegesen megszabadulni a bosszúságtól, vitáktól és a fájdalomtól? Hogyan?

Ezekre a kérdésekre a választ „A boldogságotok NEM garantált” c. rövid kis tanulmányban találod. Kérlek szánd rá az időt és olvasd végig alaposan!

A tanulmány elolvasásához kattints az alábbi gombra!

További hozzáféréseid

Ízelítők – 9 részlet a VALÓSÁGTERÁPIA programjából benne a „Minket ÁTVERTEK” c. teljes értékű részlet a VALÓSÁGTERÁPIA programból.

„A KIÚT” c. előadás mellé AJÁNDÉKBA kaptál 9 további videót. Elérheted őket az alábbi gombra kattintva, de a főmenű „Ízelítők” menüpontja alól is. 

Segítség a belépéshez!

1) BELÉPÉS

A felhasználó neved az e-mail címed, a jelszavadat pedig a megkapott e-mailből hozhatod létre, ill. változtathatod meg, ha szeretnéd. (10-15 percen belül érkezik.)

2) TAGSÁGI OLDAL

A VALÓSÁGTERÁPIA minden anyaga innen lesz elérhető számodra, mégpedig ugyanazzal a jelszóval. A „DÍJMENTES Ízelítő” videókat az oldal alján találod. A program többi anyagához is bármikor szerezhetsz hozzáférést.

3) 9 ÍZELÍTŐ VIDEÓ

Ez a 9 videó egy jó ízelítő a teljes programból. Átütő erejű rövid tanítások és tippek mellett megosztottam veled a „VALÓSÁGTERÁPIA Főkurzus”-ának nyitó videóját is. Ez a leleplező videó „Minket ÁTVERTEK!” címmel önmagában is vágányt állíthat az életeden.