Párkapcsolat mentő program

21 perces válságkezelő előadás, mely néhány sorsfordító alapelv révén segít helyreállítani a harmóniát a kapcsolatotokban!

Online nézhető párkapcsolati válságkezelő videó

Megdöbbentő tömörséggel megosztott tanácsok valakitől, aki pontosan tudja, hogy hol jársz és min mész keresztül. Kérd el a VIDEÓ-t és lásd meg a kiutat!

„Schlingloff Sándor vagyok és ebben a VIDEÓ-ban mindössze 21 rövid perc alatt olyan mélységű és olyan gyakorlati haszonnal bíró tanácsot osztok meg veled, melyek így önmagukban is megreformálhatnak bármilyen kapcsolatot.”

Tovább a megrendeléshez…

Szívesen mutatunk neked valami mást…

Mire számíthatsz? – Kézzelfogható válaszokat és azonnal alkalmazható, gyakorlati tanácsokat kapsz a feszültségek többségéért felelős 5 nagy problémára:

1) Hiába haladsz gyorsan, ha rossz irányba indultál

Az előadás elsőnek egy univerzális, mindenkire egyformán érvényes csapdát leplez le, amibe 10 párból 10 belesétál. Ez a csapda felelős a legtöbb problémáért. A sok-sok egyedi helyzetnek gyakran ugyanaz a gyökere. Bármilyen helyzetben is vagy, az amit “A KIÚT” című előadás tanít, segíteni fog Neked. 

2) Ha gödörben vagy legalább ne áss lejjebb!

Hogyan kerülhetsz ki a negatív spirálból? Három világos és pontos tanács arról, hogyan gondolkozz és hogyan NE gondolkozz arról, ami veled történik. Ezt a hármat a legtöbben következetesen elrontják.

3) A legfontosabb döntés

Megtudhatod mi az az egyetlen döntés, amit meg kell hoznod ahhoz, hogy lehetővé váljon a megbékélés közöttetek. Olyan mint egy varázsütés…

4) Kommunikáció – Ha szavakkal ölni lehetne…

2+2 olyan konkrét kommunikációs tanácsot kapsz, amelyet ha megfogadsz képes leszel anélkül beszélni a pároddal, hogy ismét egymás torkának ugranátok.

5) Megtörni a jeget!

Végül egyetlen konkrét tanács arról, mit tegyél. Nem forradalmi, de mindig megtöri a jeget.

Sándor olyan rálátással bír a párkapcsolati válságok és problémák területén, amely birtokában nem csak vigaszt, de világos kiutat is tud mutatni.

A megszokott, alkalmanként 15.000 Ft-os terápiás beszélgetésekkel szemben Sándor videói AZONNALI és bármikor MEGISMÉTELHETŐ segítséget nyújtanak, mégpedig jelképes áron.

Engedd meg, hogy segítsünk! 

Hogy látod?

Milyen irányba menjünk tovább?

A)

NEM!

„A KIÚT” c. Válságkezelő VIDEÓ nem nekem való. Mutassatok valami mást!

B)

KÉSŐBB!

Nem állok készen a vásárlásra, de érdekel a dolog.

C)

IGEN!

Elviszem „A KIÚT” c. Válságkezelő VIDEÓ-t 1.990 Ft helyett
990 Ft-ért!

Ha teheted NE is beszélj a pároddal addig, amíg meg nem nézted „A KIÚT” c. előadás TELJES FELVÉTELÉT!
Szerezz hozzáférést MOST!

Az alábbi űrlapot kitöltve MOST 1990 Ft helyett elképesztő 990 Ft-ért szerezheted meg ezt a sorsfordító anyagot. Ezt a nagyszerű lehetőséget, azért biztosítjuk neked, hogy azonnali segítséget kaphass és haladéktalanul megkezdhesd az életed átformálását. Ráadásul a rendelést követően egy MEGLEPETÉS is vár rád, aminek a révén akár AJÁNDÉKBA is kaphatod ezt az előadást!

Add le a rendelésed és szerezz azonnali megértést arról, hogyan változtathatsz az életeden!

Szeretettel:
Schlingloff Sanyi

ui.: 10 házaspárból 9 egyszerű tudatlanságból a saját kezével veri szét a házasságát. A Te életedben ennek most egyszer és mindenkorra vége. Amit most hallani fogsz rengeteg szükségtelen fájdalomtól mentheti meg a kapcsolatodat!

Amit mindenképpen tudnod kell…

01 Ez a VIDEÓ egy önmagában is teljes értékű részlet a VALÓSÁGTERÁPIA programjának, minden párkapcsolati előrelépés alapjának számító „Egy férfi egy nő egy életre!” c. főkurzusából, illetve a hozzá kapcsolódó „Kizárólag Hölgyeknek” és „Kizárólag Uraknak” szóló előadássorozatból.

02 Az “Egy férfi egy nő egy életre!” című videótanfolyamban átfogóan és rendszerezetten kezeljük a párkapcsolatokban megélt feszültségek többségéért felelős problémákat. Ez a tanfolyam segít megőrizni a kapcsolatotok harmóniáját, segít ismét feléleszteni a szerelmet, vagy akár komoly válságokat is kezelni.

03 A videótanfolyam egyik különlegessége, hogy a párod részvétele nélkül is eredményre vezet.

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat