OK, igazad van! Hagyjuk a „BUNKÓKAT” meg a „HÁRPIÁKAT”! Ez a videó viszont GARANTÁLTAN érdekelni fog… 

Az ajánlatom még mindig él: 

Szeretném visszaadni a pénzedet!

Vidd el az alábbi sorsfordító videót mindössze 1.990 Ft-ért
és amit eddig rendeltél INGYEN van!

Mindössze 1.990 Ft-ot fizetsz és az 1.490 Ft-ért megrendelt
(3.990 Ft értékű) videósorozatot pedig AJÁNDÉKBA kapod!
Így mindössze 500 Ft extráért egy további,
a weboldalon nem is rendelhető, exkluzív videót kapsz.

Párkapcsolat mentő program

21 perces válságkezelő előadás, mely néhány sorsfordító alapelv révén segít helyreállítani a harmóniát a kapcsolatotokban!

Megdöbbentő tömörséggel megosztott tanácsok valakitől, aki pontosan tudja, hogy hol jársz és min mész keresztül. Kérd el a VIDEÓ-t és lásd meg a kiutat!

„Schlingloff Sándor vagyok és ebben a VIDEÓ-ban mindössze 21 rövid perc alatt olyan mélységű és olyan gyakorlati haszonnal bíró tanácsot osztok meg veled, melyek így önmagukban is megreformálhatnak bármilyen kapcsolatot.”

Tovább a megrendeléshez…

A megrendelés gomb alatti linkkel
egy másik anyagot mutathatunk neked…

Mire számíthatsz? – Kézzelfogható válaszokat és azonnal alkalmazható, gyakorlati tanácsokat kapsz a feszültségek többségéért felelős 5 nagy problémára:

1) Hiába haladsz gyorsan, ha rossz irányba indultál

Az előadás elsőnek egy univerzális, mindenkire egyformán érvényes csapdát leplez le, amibe 10 párból 10 belesétál. Ez a csapda felelős a legtöbb problémáért. A sok-sok egyedi helyzetnek gyakran ugyanaz a gyökere. Bármilyen helyzetben is vagy, az  amit “A KIÚT” című előadás tanít, segíteni fog Neked.

2) Ha gödörbe vagy legalább ne áss lejjebb!

Hogyan kerülhetsz ki a negatív spirálból? Három világos és pontos tanács arról, hogyan gondolkozz és hogyan NE gondolkozz arról, ami veled történik. Ezt a hármat a legtöbben következetesen elrontják.

3) A legfontosabb döntés

Megtudhatod mi az az egyetlen döntés, amit meg kell hoznod, ahhoz hogy lehetővé váljon a megbékélés közöttetek. Olyan mint egy varázsütés…

4) Kommunikáció – Ha szavakkal ölni lehetne…

2+2 olyan konkrét kommunikációs tanácsot kapsz, amelyet ha megfogadsz képes leszel anélkül beszélni a pároddal, hogy ismét egymás torkának ugranátok.

5) Megtörni a jeget!

Végül egyetlen konkrét tanács arról, mit tegyél. Nem forradalmi, de mindig megtöri a jeget.

Sándor olyan rálátással bír a párkapcsolati válságok és problémák területén, amely birtokában nem csak vigaszt, de világos kiutat is tud mutatni.

A megszokott, alkalmanként 15.000 Ft-os terápiás beszélgetésekkel szemben Sándor videói AZONNALI és bármikor MEGISMÉTELHETŐ segítséget nyújtanak, mégpedig jelképes áron.

Engedd meg, hogy segítsünk! 

1# EXTRA AJÁNDÉK

A „DÖGÖS csaj és JÓ Pasi” c. videósorozat bónuszként, azaz 3.990 Ft helyett 0 Ft

01 21 perces válságkezelő előadás, mely néhány sorsfordító alapelv révén segít helyreállítani a harmóniát a kapcsolatotokban!

02 Megdöbbentő tömörséggel megosztott tanácsok valakitől, aki pontosan tudja, hogy hol jársz és min mész keresztül.

03 Kézzelfogható válaszokat és azonnal alkalmazható, gyakorlati tanácsokat kapsz a feszültségek többségéért felelős 5 nagy problémára

IGEN! Elviszem „A KIÚT” c. Válságkezelő VIDEÓ-t
500 Ft extráért!

Ha teheted, NE is beszélj a pároddal addig, amíg meg nem nézted „A KIÚT” c. előadás TELJES FELVÉTELÉT!
Szerezz hozzáférést MOST!

Az alábbi űrlapot kitöltve MOST 1.990 Ft-ért szerezheted meg ezt a sorsfordító anyagot, mégpedig úgy, hogy a „DÖGÖS csaj és JÓ pasi” c. videókat  AJÁNDÉKBA kapod.

Így mindössze 500 Ft extráért 2 helyett 3 átütő tanítást szerzel meg.

„Ezt a nagyszerű lehetőséget, azért biztosítjuk neked, hogy azonnali segítséget kaphass és haladéktalanul megkezdhesd az életed átformálását. Ráadásul a rendelést követően még egy további MEGLEPETÉS is vár rád!” – Schlingloff Sanyi

Kattints az alábbi gombra, tedd hozzá a rendelésedhez ezt a sorozatot és szerezz azonnali megértést arról, hogyan változtathatsz az életeden!

A KIÚT - AKCIÓS válságkezelő előadás: 1.990 Ft, amiből levonásra kerül 1.490 Ft:

500 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft

A rendelést követően egy további meglepetés vár rád!

A rendelést követően egy további meglepetés vár rád!

Szeretettel:
Schlingloff Sanyi

ui.: 10 házaspárból 9 egyszerű tudatlanságból a saját kezével veri szét a házasságát. A Te életedben ennek most egyszer és mindenkorra vége. Amit most hallani fogsz rengeteg szükégtelen fájdalomtól mentheti meg a kapcsolatodat!

Amit mindenképpen tudnod kell…

01 Ezek a VIDEÓK, önmagukban is teljesértékű részletek a VALÓSÁGTERÁPIA programjának, minden párkapcsolati előrelépés alapjának számító „Egy férfi egy nő egy életre!” c. főkurzusából, illetve a hozzá kapcsolódó „Kizárólag Hölgyeknek” és „Kizárólag Uraknak” szóló előadássorozatból.

02 Az “Egy férfi egy nő egy életre!” című videótanfolyamban átfogóan és rendszerezetten kezeljük a párkapcsolatokban megélt feszültségek többségéért felelős problémákat. Ez a tanfolyam segít megőrizni a kapcsolatotok harmóniáját, segít ismét feléleszteni a szerelmet, vagy akár komoly válságokat is kezelni.

03 A videótanfolyam egyik különlegessége, hogy a párod részvétele nélkül is eredményre vezet.

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat