Házassági és Párkapcsolati

VIDEÓ TANFOLYAM

Hiszem, hogy most tetted meg az egyik legfontosabb lépést a kapcsolatodért.

 

Már csak egyetlen dolgon tűnődöm…

…tudod, a KIZÁRÓLAG Hölgyeknek és KIZÁRÓLAG Uraknak szóló SPECIÁLIS tanításokról van szó. Ha a Ti helyzetetek csak egy kicsit is egyedi, akkor ezek a rátok, nőként és férfiként egyedileg vonatkozó információk talán a legfontosabbak.

Tudom hogy te is tisztában vagy ezzel, és mivel tényleg segíteni akarok, kész vagyok az előbbi 30% helyett a legnagyobb, azaz 50% kedvezményt biztosítani Neked.

Amennyiben a helyzetetek, vagy ti magatok egy kicsit sem vagytok átlagosak, akkor…

…ezeket, a leginkább rátok szabható tanításokat nem szabad itthagynod. Olyan „TITKOS”  tudásról beszélünk, ami csak rád illetve csak a párodra vonatkozik, olyan tudásról, amiről a másikótoknak még csak tudnia sem szabad.

Bármennyire is szeretnék segíteni, annál többet most nem tehetek, minthogy a lehető legnagyobb kedvezménnyel adom Neked ezeket a valóságos„TITKOKAT” tárgyaló videókra!

 

#1

+5 videó

KIZÁRÓLAG

HÖLGYEKNEK

Olyan dolgokról kell hallanod, amik egy “másik világból” származnak. Olyan dolgokról, amikről ÍGY, talán még soha senki nem beszélt Neked.

-50%

9.990FT helyett 4.990FT

Kattints további
információért!

#2

+5 videó

KIZÁRÓLAG

URAKNAK

Ezek az előadások bevezetnek a TITKOK KAMRÁJÁBA! Olyan dolgokat fogsz megtudnia feleségedről, amit talán még Ő maga sem tudott.

-50%

9.990FT helyett 4.990FT

#3

+10 videó

PÁROS CSOMAG

Páros csomag, hogy vállvetve, együtt nevetve és sírva építhessétek fel az új életeteket. (A két sorozat egybe.)

-50%

14.990FT helyett 7.490FT

…és ez még nem minden!

Szeretnénk, ha a kiegészítők mellé (bármelyiket is választod) elfogadnál tőlünk AJÁNDÉKBA egy 3 havi előfizetést a hamarosan induló klubunkba.

ajándék

BÓNUSZ:
Kérdezz Felelek Klub
3 havi előfizetés

14.990 Ft helyett 0 Ft

Az általad és mások által beküldött kérdésekre rövid VIDEÓK formájában fogok válaszolni… 

…természetesen név nélkül, illetve annyira megváltoztatva a történetet, hogy ne lehessen felismerni. Gondolj csak bele, hogy milyen óriási segítség és egyben vigasztalás látni, hogy nem csak ti mentek át nehézségeken, hanem MÁSOK IS.

Heti rendszerességgel 3-5 új videót tervezek közzé tenni.

A szolgáltatás jelenleg előkészületben van. Az indulásáról e-mailben értesítelek és természetesen a 3 hónap csak onnantól számít.

IGEN, TUDOM HOGY SZÜKSÉGEM VAN A SPECIÁLIS ANYAGOKRA IS!

Jelöld be a választott kiegészítőt és kattints a gombra. MOST 50% árengedmény mellett azonnal megtakarítasz 4.990 vagy akár 7.490 Ft-ot! Ráadásul 14.990 Ft értékben egy három havi előfizetés is a tiéd! 

Ha mégis kihagynád a SPECIÁLIS KIEGÉSZÍTŐKET, kattints a „NEM, Ezt most TÉNYLEG kihagyom.” gombra és a rendelésed lezárásához jutsz.

4 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft

A következő oldlon a rendelésed lezárásához jutsz.

A következő oldlon a rendelésed lezárásához jutsz.

Szeretettel és tisztelettel:

ui.: Hölgyek figyelem… A férfiak egy MÁSIK VILÁGBAN élnek! Tudod, hogy hol van ez a világ? Tudod hogyan működik? Érted a férjed? Tényleg?

Ahhoz hogy hölgyként boldogan élhess együtt ezzel az “idegennel”, olyan dolgokról kell hallanod, amik egy “másik világból” származnak. A „Kizárólag hölgyeknek” szóló kiegészítőben olyan dolgokról beszélünk, amikről ÍGY talán még soha senki nem beszélt Neked. Ha csak teheted, ne hagyd itt!

uui.: Urak figyelem… Elárulom hogy MIT AKARNAK a nők. Nem viccelek. Azt is megmutatom, hogyan bánhatsz a feleségeddel úgy, hogy egy tündér lehessen, és még sok-sok minden mást is…

Ahhoz, hogy boldogan élhess együtt a pároddal értened kell az Ő világát és meg kell tanulnod úgy bánni vele, ahogyan arra NEKI szüksége van. A „Kizárólag uraknak!” szóló kiegészítőben egyszerű, végtelenül gyakorlatias tanácsok mellett olyan mély gondolkodásbeli és hozzáállásbeli alapokról beszélek, amiket ha elfogadsz, minden sokkal könnyebbé válik. Kattints ide és tedd hozzá a csomagodhoz! 

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat