Munkatársat biztosítunk

Béreljen, alkalmazzon vagy képeztessen ki marketing munkatársakat
Béreljen munkatársatNyerjen munkatársat ösztöndíjjal

kényelmes

Magasan képzett marketing szakembert vagy akár teljes marketing csapatot biztosítunk Önnek rész- vagy teljes időben, tanácsadással vagy akár teljes projektmenedzsmenttel.

Valódi alternatívát, már-már ideális megoldást biztosítunk Önnek a cégében rejlő lehetőségek optimális kihasználásához.

A cégek több mint 90%-a nagyságrendekkel nagyobb bevételt realizálhatna ha egyszerűen több vevője vagy visszatérő vevője lenne. A folyamatos vevőbeáramlás lehetetlen megfelelő MARKETING és ÉRTÉKESÍTÉSI rendszerek nélkül. Ezek kiválasztása, megtervezése, felépítése és optimalizálása többnyire lehetetlen megfelelő szakemberek nélkül. Persze egy magát továbbképző tulajdonos vagy ügyvezető képes a céget marketing oldalról is előre vinni, de csak idő kérdése hogy a feladat nagysága túlnőjön rajta.

Persze meg lehet bízni egy ügynökséget is, de többnyire ez a lehető legköltségesebb megoldás. Ahol nem kevés esetben, a magas költségek ellenére a minőséggel és a kapott eredményekkel is gond lehet.

Itt jövünk mi a képbe.

Csak olvasson tovább! Olyan kényelmes, az Ön tényleges igényeihez igazodó alternatívát dolgoztunk ki a marketing munkaerő szerzésre, amely le fogja nyűgözni.

Miért VELÜNK? – Felvenni egy marketing munkatársat több szinten is kihívást jelent. 

1. Elég nagy munka.

A megfelelő jelölt megtalálásáig többnyire jónéhány (25-30) felvételi beszélgetés és próbamunka árán jut el. Ez egy jelentős energiákat felemésztő, jó esetben, intenzív másfél hónapos feladat. Rosszabb esetben több hónapot is igénybe vehet, mert egyszerűen NINCSENEK jelöltek. Nincs ennyi szabad munkaerő a piacon.

2. Egy főállású munkatársnak nem is olyan egyszerű folyamatosan munkát adni.

Lehet hogy csak napi 2-3 órányi feladatra van szükség. Mit kezd a munkatárs szabad kapacitásával? Titkári vagy titkárnői feladatokat bíz rá? Egy kicsit is komolyabb szakembert ez nem fog kielégíteni.

3. A kiválasztott “megfelelő” jelölttel is zsákbamacskát vesz.

Továbbra is kérdéses, hogy együtt tudnak-e dolgozni, hogy a próbamunkában le nem fedett területeken is jól teljesít-e, hogy vajon a munkamorálja a későbbiekben is megfelelő lesz-e, stb.

4. Amennyiben az új munkatárs a próbaidő során mégsem bizonyul megfelelőnek, minden az elbocsátásáig befektetett idő és energia kárba vész.

A cégével és termékével való megismertetés, a betanítás idő és energiaigénye mindenképpen egy olyan költség, ami egy később elbocsátásra kerülő munkatárs esetében leírandó veszteségként jelenik meg.

5. Egy még éppen hogy megfizethető marketingestől sem számíthat csodákra.

Az alapokat érti, valószínűleg ügyes, de… kifinomultabb, komoly eredményeket produkáló, automatizált, a cégét egy következő szintre emelő marketing és értékesítési rendszereket ne várjon tőle.

Ezen a ponton a legjobb kérdés talán ez lehetne – Hogyan lehet ezt másképp csinálni?

A következő megoldásokra jutottunk:

Hogyan?

Béreljen általunk kiképzett, gyakorlatban is felkészített  marketing munkatársat!

1

A „Marketing Egyetemünk” diákjai olyan, már gyakorlattal rendelkező marketingesek közül kerülnek ki, akik a következő szintre akartak lépni. Az akadémiánkon átfogó, felsőfokú elméleti és gyakorlati képzésben részesültek a piacvezető marketing és értékesítési rendszerekről. Sőt általunk menedzselt gyakornoki munkák révén a való életben is megvalósították már a tanult világszínvonalú marketing és értékesítési koncepciókat.

Miközben mindannyian messze a piaci átlag felett teljesítenek, a legjobbjaiknak felajánljuk, hogy maradjanak velünk és legyenek részei annak a csapatnak akiknek a tagjait az önéhez hasonló projektekhez kiközvetítjük.

Háromféleképpen dolgozhat együtt a „bérelt” munkatárssal

A „bérelt” munkatárs dolgozhat Önnek teljes vagy részidőben. A részidős bérlés a heti néhány órától egészen a napi rendszerességig kapacitástól függően, de szabadon választható. Mindez megvalósítható egy vagy több munkatárssal, de akár egy teljes kreatív csapattal is.

Bármelyek is az igényei, további három lehetőség áll nyitva Ön előtt:

1. Független munka
Ön kibérli tőlünk az adott munkatársat és tőlünk teljesen függetlenül, mint hogy ha egy saját alkalmazottja lenne elkezd vele együtt dolgozni.

2. Konzultációs támogatás

Ön kibérli tőlünk az adott munkatársat, de konzultációs támogatást is kér tőlünk, aminek során közösen átvilágítjuk a cégét és a piacát és tanácsokkal látjuk el mind önt mind a kibérelt munkatársat. Ebben az esetben a megvalósítás vezetői terhei továbbra is az Ön vállán maradnak.

3. Teljes projektmenedzsment

Ön kibérli tőlünk az adott munkatársat és teljes menedzsment támogatást is igénybe vesz tőlünk. Ebben az esetben az általunk kidolgozott és természetesen közösen elfogadott stratégia megvalósítását és optimalizálását az Ön személyes részvétele nélkül lemenedzseljük. Ez a legmagasabb szintű segítség amit a bérelt munkatársak mellé adhatunk.

2

Dolgoztasson az „Álomcsapat”-tal!

Ez egy teljes egészében prémium lehetőség.

Az elmúlt 30 évben Sándor megismerkedett egy maroknyi olyan szakemberrel akikkel, egyrészt jó barátok lettek, másrészt félszavakból is megértik egymást, harmadrészt pedig vérprofi szakemberek, olyanok akik a maguk területén még nála is jobbak. A szakértelmük a profi online marketing minden jelentős területét lefedi. Valójában többnyire Ők képzik a „RendszerMarketing Akadémia” tanári karát is egyben.

Amennyiben nem ragaszkodik hozzá hogy Sándor személyesen végezze el a teljes feladatot, felhatalmazhatja Őt arra, hogy a csapatával közösen dolgozzanak az Ön projektjein. 

Az eredmény hasonló lesz ahhoz amit Sándor egyedül teljesítene, árban kedvezőbb, de valószínűleg időben hosszadalmasabb.

3

Happoljon el továbbképzésre váró marketingeseket „ösztöndíjjal” egyenesen a „RendszerMarketing AKDÉMIÁ”-ról, vagy írassa be a saját munkatársait

Támogasson „ösztöndíjjal” egy vagy több diákunkat és legyen az Ön cége a gyakornoki időszak színtere és feladata.

Hasonlóan jó lehetőség az is, ha a meglévő munkatársait íratja be továbbképzésre. Az eredmény egy rendkívül jólképzett, világszínvonalú marketing rendszereket is megvalósítani képes „új” munkatárs.

Mindkét esetben a továbbképzést folytató, a tanári kart alkotó szakembergárda a képzés során úgymond az ön cégén dolgozik, sőt ha meg tudnak állapodni, a későbbiekben is elkísérhetik a vállalkozását folyamatos konzultációs támogatással vagy akár teljes projektmenedzsmenttel.

Minderről több információt a „RendszerMarketing Akadémia” oldalunkon találhat:

Könnyű

31

Év tapasztalat

1991 óta professzionális marketing világában

A Marketing Megoldások 1999 óta segít kis- és középvállalkozásokat tanácsadással, világszínvonalú marketing szemlélet és módszertan, tanításával és kivitelezésével.

Kapcsolat

info@marketingmegoldasok.hu
+36 20 915 2977

Startup Marketing Bt.
2030 Érd Ciklámen u. 2/B
ASz: 26751940113

ASZF