Switch it

Az autó birtoklás új formája.

Car Sharing 2.0

Csoportos tartós bérlet

4-16 fős csoportok számára biztosítunk 4-6 luxusautót, melyeket hat, kilenc vagy tizenkét havi futamidővel bérelve használnak, egy a pénztárcájuknak megfelelő beosztásban.

99.000 Ft-ért például 7 napot vezethetsz luxusautót, akár minden hónapban másikat.

N

Az autó “birtoklás” teljes élménye annak kockázatai és terhei nélkül.

N

Nincs hitelbírálat!

N

Nincs eladósodás!

N

Nincs több évre szóló elköteleződési kényszer!

N

Nincs semmi csak egy méltányos kaució, ami később visszajár és egy hasonlóan méltányos havidíj, amit havonta előre fizetsz és KÉSZ!

N

Gondtalanul élvezheted 4-6 luxusautó örömét, mégpedig a fenntartás és üzemeltetés gondja és anyagi terhei nélkül.

Havi 99.000 Ft-ért minden hónapban egy másik luxusautót parkolunk az ajtód elé.

Mindaz, amit autókról álmodtál most megvalósul.

1.

Mercedes E 350e Hibrid

 276 lóerő, távolságtartó
tempomat, aktív sávtartó
asszisztens, aktív fékaszisztens
és vészfékezőrendszer,
Premium Burmeister
hangrendszer… 

RÉSZLETEK

2.

Jaguar XJ 3.0 SD

300 lóerő, panoráma tető,
prémium hangrendszer,
led világítás, es még sokkal,
sokkal, sokkal több
spéci cucc, amit
még nem tudunk…

RÉSZLETEK

3.

BMW X5

 276 lóerő, távolságtartó
tempomat, aktív sávtartó
asszisztens, aktív fékaszisztens
és vészfékezőrendszer,
Premium Burmeister
hangrendszer… 

RÉSZLETEK

4.

Maserati Ghibli

 276 lóerő, távolságtartó
tempomat, aktív sávtartó
asszisztens, aktív fékaszisztens
és vészfékezőrendszer,
Premium Burmeister
hangrendszer… 

RÉSZLETEK

Megtaláltuk a módját, hogy elképesztően kis pénzért folyamatosan az álmaid autóját, vagy ha szeretnéd az álmaid autóit vezethesd.

Mindaz, amit autókról álmodtál most megvalósul.

A SWITCH IT egy olyan változást hoz a mindennapi autóhasználat és élményautózás világába, amiről férfiak és nők milliói álmodnak. Egy olyan élményt tettünk elérhetővé a számodra, amit eddig csak a legkevesebben engedhettek meg maguknak.

Jelenleg négy konkrét autó közül választhatsz egyet, kettőt hármat vagy akár mind a négyet. Ha van egy kedvenced és a többi autó nem érdekel, akkor mindig a kedvencedet vezeted. Ha van kettő, amit szeretnél akkor felváltva a két választott autódat biztosítjuk neked. Amennyiben hármat vagy mind a négyet vezetnéd, akkor ennek megfelelően, meghatározott sorrendben egymás után bocsátjuk a rendelkezésedre a választott típusokat. 

Az egyik hónapban, a példa kedvéért egy Mercedest a másikban Jaguárt, a harmadikban BMW-t a negyedikben pedig mondjuk Ford Mustangot vezethetsz. 

Jelenleg tehát mindig négy-négy konkrét autó közül választhatsz, de a későbbiekben egy folyamatosan bővülő kínálatból szabadon állíthatod össze a saját autóparkodat. 

$

Mercedes

$

BMW

$

Jaguár

$

Ford Mustang

$

Maserati

$

Audi

$

...

Ebben az autó “birtoklási” és “élményautózási” képletben folyamatosan élvezheted az első osztályú luxusautóid örömét, mégpedig a fenntartás és üzemeltetés gondja és anyagi terhei nélkül. Nincs hitelbírálat, nincs eladósodás, nincs több évre szóló elköteleződési kényszer. Nincs semmi csak egy méltányos kaució, ami később visszajár és egy hasonlóan méltányos havidíj, amit havonta előre fizetsz és KÉSZ!

Ez túl jól hangzik…

Ezeket a szinte mindenki számára megfizethető árakat két elv alkalmazása révén tudjuk neked biztosítani:

1.

Nem alkalomszerű bérlés, hanem folyamatos előfizetés

Bár nem kell eladósodnod, sem több évre elkötelezned magad a Switch it mégiscsak egy hosszabb távú bérleti konstrukció, ahol 6, 9 és 12 havi bérlési időszakok közül választhatsz.

Az alacsony díjak egyik forrása tehát az, hogy az előfizetőink folyamatosan, szinte 100%-ban lekötik az autóparkot.

2.

Megosztáson alapuló gazdaság: A csoport ereje

A hihetetlenül alacsony díjak másik forrása hogy az autót nem egyedül te fizeted, hanem hozzád hasonló előfizetők egy csoportjával közösenÍgy az egy főre eső költség zavarba ejtően alacsony marad. A közösen finanszírozott kocsi hónapról hónapra az általad választott ideig a tiéd, a maradék időben pedig a csoport többi tagja használja.

Hogyan lehetséges, hogy ez ilyen olcsó?

Amennyiben megelégszel azzal, hogy csak rövidebb ideig használod az új álomautókat elképesztően alacsony díjakkal számolhatsz. Amennyiben többet akarod használni az autódat értelemszerűen ennek megfelelően a rád eső előfizetési díj is nagyobb. 

Lássuk a tipikus eseteket:

Z

Havi 30 napos, azaz folyamatos használat

Amennyiben megengedheted magadnak, akkor ez az egyik legkényelmesebb módja annak, hogy folyamatosan prémium autót vezess.

Ami pedig a kényelemnél is fontosabb, hogy ha úgy akarod, hónapról hónapra, vagy akár hétről hétre cserélve azokat, egy autónak az áráért akár négy-hat autót is “birtokolhatsz”. Amennyiben úgy döntesz, hogy folyamatosan szeretnéd használni az új autóidat természetesen egy jelentősen magasabb havidíjat kell fizetned

320-450 eFt/hó

Z

Havi 14 napos használat

Szerintünk ez a legjobb választás. Minden második héten ott áll az új luxusautóid egyike az ajtód előtt.

Egy hétig a saját autóddal jársz és aztán máris ott a következő az új álomautóid közül. Aztán megint egy hétig a sajátoddal és megint ott az álomautó. Mindezt úgy, hogy  kevesebbet fizetsz, mint amennyi egyetlen egy autó havi törlesztője lenne.

120-250 eFt/hó

Z

Havi 7 napos használat

Ez a második legjobb választás. Ezt azért szeretjük NAGYON, mert valós autó birtoklási élményt ad és mégis eszméletlenül jó ára van. Egy hét nagy idő. Ennyi idő alatt majdnem meg is unod a kocsidat. (Csak vicceltünk. Sose fogod megunni.)

Szóval minden hónapban egy hétig a te ajtód előtt parkol a járgány. Egy teljes hétig minden hónapban teljességgel te rendelkezel vele. Ez pont olyan mint ha a tiéd lenne csak éppenséggel a forgalmiban nem a te neved van. Amikor pedig átadod a csoporttársadnak pontosan tudod, hogy hamarosan visszatér hozzád. 

Ezután minden hónapnak lesz egy koronája, az a hét amikor az álomautódat vezeted. A szürke hétköznapok is azzal az örömteli várakozással telnek, hogy mindjárt itt a Masarati, Jaguar, BMW vagy Mercedes. Mindezt 99.000 Ft-ért havonta.

80-130 eFt/hó

Z

Havi 3 napos használat

Ez olyan olcsó, hogy el sem hiszed.

Persze a három nap hamar eltelik, és aztán megint egy hónapot kell várnod míg visszakapod a kocsidat, de annyi biztos, hogy ez a leginkább pénztárcakímélő megoldás arra, hogy rendszeresen vezethesd álmaid autóit. Hogy mennyit fizetsz? Havi 55.000 Ft-ot. 

Ha bérelni karnál csak egyet is az autóid közül egyetlen napra fizetnél ennyit.

45-120 eFt/hó

}

Kényelmes és gondtalan

A fenntartás és üzemeltetés a mi gondunk. Egyszerű és gyors autó átadás és átvétel, igény szerint házhoz hozzuk a kocsidat.

Bürokrácia mentes

Nincs hitelbírálat, nincs eladósodás, nincs több évre szóló elköteleződési kényszer. 6, 9 és 12 havi előfizetés kaucióval és kész.

Továbbajánlási lehetőség

1-1 ingyen vezetési nap az ismerőseidnek és minden hónapban jóváírunk 5%-ot az előfizetési díjadból. 

Szeretnénk mihamarabb a te házad elé is leparkolni az új autódat.

Ha te is szeretnéd, kattints ide és add meg, hogy hova és milyen kocsit vigyünk elsőnek.

Pontos árakFoglald le most!

Mint egy nagy család, ahol nem csak te vezeted a Mercit hanem a párod a gyerekeid, a szüleid és a testvéreid is...

…szóval, nem csak te ülsz a kocsidba, hanem mások is. De nem csak úgy akárkik, hanem egy bizonyos értelemben a “családod”, olyan emberek szűk köre, akik nagyra értékelik és tisztelik ezeket a járműveket. Nem szerencsevadászok akik egy-egy olcsó körre hajtanak, hanem komoly emberek, akik közül néhány akár konkrétan a te ismerősöd is lehet és akik legalább fél évre elkötelezték magukat. Olyan emberek akiknek egy 1 millió forintos kaució fémjelzi és garantálja a komolyságát.

Mindig tiszta, mindig hibátlan műszaki állapotban. A 100%-ban gondtalan autózás öröme.

A saját kocsink nem mindig patyolat tiszta. Ezek az autók igen. A saját autónk nincs mindig top műszaki állapotban. Ezek igen. A saját autónk felől egy kicsit mindig aggódunk. Mi ez a zörgés? Mi ez a kotyogás? Megint tönkre ment valami? Megint közeledik egy 300.000 Ft-os szerviz. Megint egy fél millió forintos hibajelzés a számítógépen… Itt nem. Ezeket az autókat gondtalan nyugalommal vezeted és ha valami nem tökéletes, csak szólsz nekünk és mi megcsináljuk. Ennyi.

Ha egyszer kipróbáltad a gondtalan autózásnak ezt az élményét, mindig vágyni fogsz rá.

Hogy működik a Switch it gyakorlatban?

N

Meghirdetünk egy 4 konkrét kocsiból álló autóparkot.

Az autók specifikációit részletes bemutatóját, fotó és videóanyagát és tesztvezetési beszámolóját megtalálod lentebb.

MEGJEGYZÉS: Jelenleg konkrét autóparkokat hirdetünk meg. A későbbiekben az előfizetők nagyobb számú meghirdetett autóból szabadon válogathatják össze maguknak a saját autóparkjukat. 

N

A meghirdetett konkrét autókra folyamatosan jelentkeznek az előfizetők

…vegyesen, különböző számú autóra, havi hosszabb rövidebb előfizetési időszakokat választva. Pl: Valaki 6 havi futamidővel 2 autóra fizet elő havi 7 napra. Valaki más 12 havi futamidővel 4 autóra havi 14 napra.

Minden jelentkezés onnantól számít véglegesnek, hogy az előfizető befizette az első havi előfizetési díjat. Ezután várakozás következik. Az előfizetők gyűjtése addig folytatódik, amíg az adott csoport meg nem telt, azaz a négy autó kihasználtsága teljes. Egy 4 autóból álló autópark jellemzően 14-18 fővel teljes

N

Minden csoportot akkor indítunk el ténylegesen, amikor úgymond “megtelik”

azaz az autópark lefedettsége teljessé válik. Ekkor az előfizetők befizetik a kauciót és ezzel együtt megkapják az első autójukat. 

N

Az adott vezetési idő lejártával az előfizető átadja az autót a csoport következő tagjának

N

Hónapfordulókor az előfizető befizeti a következő előfizetési díjat és a megfelelő ütemben ismét megkapja az autóját.

Amennyiben több autót választott, a soron következőt a választott típusok közül. Amennyiben csak egy autót választott akkor természetesen ugyanazt az autót.

N

Minden előfizetőnek lehetősége van továbbajánlani a SWITCH IT rendszerét.

Egy az előfizetésedhez kapcsolódó kupon révén, 1-1 ingyen vezetési nappal ajándékozhatod meg az ismerőseidet. Amennyiben valamely ismerősödnek tetszik a SWITCH IT koncepció és maga is előfizet, mi minden hónapban jóváírunk 5%-ot a te előfizetési díjadból. Amennyiben több ismerősöd is csatlakozik, ezzel jelentősen csökkentheted a saját előfizetési díjadat.

20 ismerős csatlakozása után már ingyen vezete az álomautó(i)dat. 

N

A választott 6,9 vagy 12 havi futamidő alatt az előfizetőnek lehetősége van a futamidőt meghosszabbítani.

N

A futamidő végén az előfizető az utolsó autóátadáskor visszakapja kaucióját.

A sharing economy, a megosztáson alapuló gazdaság világában újra kell gondolnunk a valódi birtoklás fogalmát.

Mi a SWITCH IT-nél azt gondoljuk, hogy egy vagyontárgy valódi birtokosa az, aki azt a tárgyat használja.

A többi csak kultúrális beidegződés és pénz kérdése.

Mi a SWITCH IT-nél azt gondoljuk, hogy amikor Te havi 99.000 Ft-ért négy luxusautót vezetsz, akkor az egy nagyon is elfogadható alternatíva egy 60 Millió forintos autópark birtoklás, havi nagyságrendileg 700.000 Ft-os értékveszési és fenntartási költségeivel szemben.

Mindeközben a Switch it igazi ereje nem is az, hogy anyagilag megéri, hanem sokkal inkább az, hogy lehetővé teszi azt, ami – azért mondjuk ki – a legtöbbek számára amógy lehetetlen.

A legtöbben nem azért nem vesznek 4 luxusautót, mert nem éri meg, hanem azért mert egyszerűen nincs rá 60 Millió forintjuk.

„Szerintünk nem csupán jó alternatívát teremtettünk, hanem egy szinte mindenki által vágyott, de a legtöbbek számára elérhetetlen álom megvalósulását tettük lehetővé.”

 

Szeretnénk mihamarabb a te házad elé is leparkolni az új autódat.

Ha te is szeretnéd, kattints ide és add meg, hogy hova és milyen kocsit vigyünk elsőnek.

Pontos árakFoglald le most!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül pontosan?

Minden autónak van egy 30, 14, 7 és 3 napos előfizetési díja, mely díjak hosszabb futamidő mellett tovább csökkenhetnek. A tényleges havidíjat a választott autók díjainak átlaga adja.

A jelenlegi autópark díjai a következők: DÍJAK

Milyen további költségekre kell számítanom?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed venenatis risus non porttitor lacinia. Proin non cursus massa. Morbi nec sollicitudin mi. Etiam sed arcu ac nunc posuere varius. Suspendisse potenti.
Hogyan jut el hozzám a kocsim és hogyan juttatom el az utánam következő előfizetőhöz?

Háromféleképpen cserélnek gazdát az autóink. A három lehetőségből kettő ingyenes a harmadik külön díjazással jár.

  1. A telephelyünkről viszed el az autót és oda is hozod vissza.
  2. Közvetlenül az előtted lévő csoporttagtól veszed át az autót és te is az utánad következőnek adod át.
  3. Igénybe veszed a sofőr szolgálatunkat és az ajtód elé parkoljuk a kocsidat és amikor eljött az ideje el is visszük. A sofőrszolgálathoz takarítást is rendelhetsz, így teljesen gondtalanná válik az átadás és átvétel. Ez a harmadik lehetőség extra díjazással jár.

Az autó átadás és átvétel során minden esetben készül egy rövid, de alapos, fotókból és egy videóból álló dokumentáció az autó állapotáról. Az átadáson és átvételen személyesen vagy telefonon jelen van egy munkatársunk, aki rögzíti az átadás tényét és átveszi a dokumentációt, melyet mind az átadó mind az átvevő és végül a munkatársunk maga is jóváhagy. 

Az autó átadás és átvételről részletesen itt olvashatsz: Átadás-Átvétel

Mi van, ha öszetöröm az autót, vagy egyéb kár keletkezik benne?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed venenatis risus non porttitor lacinia. Proin non cursus massa. Morbi nec sollicitudin mi. Etiam sed arcu ac nunc posuere varius. Suspendisse potenti.
Mire szolgál és mekkora a kaució?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed venenatis risus non porttitor lacinia. Proin non cursus massa. Morbi nec sollicitudin mi. Etiam sed arcu ac nunc posuere varius. Suspendisse potenti.
De én birtokolni, tulajdonolni akarom az autómat!

Persze ezt értjük, ugyanakkor a SWITCH IT egy valós és megfontolandó alternatíva. 4 luxusautó megvásárlása 40-70 Millió forint közötti költséget jelent neked, ahol csak az éves értékvesztés egy átlagjövedelem többszöröse. A szervízköltségek, rendszeres kopóalkatrész és gumicserék és az időnként “beeső” több millió forintos nagyjavítások terhének fényében azért meg lehet barátkozni a gondolattal, hogy bár az te házad előtt, a te garázsodban áll a Mercédesz, Jaguár és a Maserati, mindössze a forgalmiban nem az te neved van. 

Amikor minden hónapban – mindössze egy nevetségesen alacsony havidíjat fizetve – egy másik eszement álom autóval érkezel a munkahelyedre, egyre jobban elhalkul és egyre nevetségessebbé válik a kisördög “de hát nem is a tiéd”  irigykedő hangja.