Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

VALÓSÁGTERÁPIA

BUNKÓK és HÁRPIÁK – Az érzéketlenség okozta fájdalmak megszüntetésére

Ez a 3 részes sorozat nem csupán leleplezi, de hatékonyan kezeli is az érzéketlenségből fakadó kapcsolati feszültségeket. Ezek az előadások harcba szállnak a bennünk élő BUNKÓVAL és HÁRPIÁVAL.

1.

Ki a BUNKÓ? Te vagy Én?
(22 perc)

A felelős keresés, a megbántódás, egymás vádlásának és „megbüntetésének” zavarbaejtő kérdése.

Alapvető gondolatok a hibás kereséséről, felelősségről és arról, hogy: „Minden azzal kezdődött hogy visszaütött!”

A társunk természetes gyarlóságain túl léteznek olyan kellemetlen tulajdonságai is, amelyeknek valójában mi magunk vagyunk az okai, kiváltói.

Kérlek minden megtekintés vagy meghallgatás után kattints a gombra! (A statisztikáid alapján további, az előrehaladásodnak megfelelő segítséget teszek hozzáférhetővé a számodra.)

2.

Bunkó vagy hapsikám!
(30 perc)

Ízelítő a „Kizárólag uraknak!” sorozatból

2×3 alapvető tanács arra, hogyan kerülhetjük el férfiként, hogy BUNKÓK legyünk. Ezzel az előadással bepillantást kaphatsz a „Kizárólag uraknak” szóló sorozatba és annak jelentőségébe.

Kérlek minden megtekintés vagy meghallgatás után kattints a gombra! (A statisztikáid alapján további, az előrehaladásodnak megfelelő segítséget teszek hozzáférhetővé a számodra.)

3.

Hidd el, nem ismered a férfiak világát.
(22 perc)

Ízelítő a „Kizárólag hölgyeknek!” sorozatból

A szerepek felcserélődésének egy további kellemetlen mellékterméke a bunkó lány. Az érzéketlenség már nem csak a pasik kiváltsága…

Ez az előadás, egy igazán érzékeny témát érint, de mint ilyen jó bepillantás a „Kizárólag hölgyeknek” szóló sorozatba.

Kérlek minden megtekintés vagy meghallgatás után kattints a gombra! (A statisztikáid alapján további, az előrehaladásodnak megfelelő segítséget teszek hozzáférhetővé a számodra.)

Hogyan használd a programot, hogy maximális hatást érj el?

 

1.) Nézd vagy hallgasd meg az első illetve a soron következő előadást legalább 3-szor mielőtt tovább mennél a következőre.

MIÉRT? – Mert nem a szórakoztatásod az elsődleges cél, hanem a hallottak lehető legmélyebb bevésődése. A felismerés – tudás – megértés – elfogadás – bevésődés folyamata NEM VALÓSUL MEG néhány hallgatással. Amennyiben úgy érzed, hogy szükséges, többször is meghallgathatod az adott felvételt. (Nekem vannak olyan tanítások, amiket közel egy tucatszor meghallgattam már és még mindig mondanak újat.).

2.) Minden meghallgatás vagy megnézést követően kattints az “(Újra) MEGNÉZTEM!” gombra.

MIÉRT? – Mert a haladásod alapján további neked való segítséget teszek hozzáférhetővé a számodra. Éppen ezért nem érdemes előrekattintgatnod (végignyomkodni a videókat) sem, mert akkor csak egyszerűen lemaradsz a haladásodnak MEGFELELŐ segítségről.

3) Ha legalább 3-szor meghallgattál egy felvételt, haladj tovább a következőre és azt is hallgasd meg legalább 3-szor vagy többször.

MIÉRT? – Lépésről lépésre haladva a bevésődésnek egy sokkal nagyobb mélysége valósul meg.

4.) Amikor ilyen módon végeztél az egész sorozattal hallgasd meg az egész sorozatot újra. (Az egyes felvételeket egyszer-egyszer vagy akár többször.)

MIÉRT? – Mert ahogyan tanításról tanításra haladsz előre, és ahogyan azok alapján elkezded másként szemlélni az életedet bizonyos értelemben megújulsz, egy másik, egy érettebb emberré válsz, aki már egész más szinten fogja hallgatni a már “ismert” tanításokat. Garantálom neked, hogy minden hallgatásnál ÚJ DOLGOKAT fogsz felismerni bennük a magad számára.

5.) Hat-nyolc hetente hallgasd meg az egész sorozatot ÚJRA!

MIÉRT? – Az ismétlés, a felelevenítés miatt egyfelől, de másfelől azért mert az ember mindig azt hallja meg egy tanításban, ami éppen aktuális neki. 1-2 hónap távlatából egészen új aktualitásokkal az életedben egészen másképp fog szólni hozzád ugyanaz a tanítás.

+1) Ha szeretnél időt megtakarítani hallgathatod a VIDEÓ-kat GYORSÍTVA is! (A kis fogaskerékre kattintva találod a sebesség beállítás lehetőségét.)

MIÉRT? – Az agy a normális beszédtempónál gyorsabban is képes feldolgozni a hallottakat. Főleg, ha már sokadszor hallgatsz meg egy-egy anyagot nyugodtan felgyorsíthatod.

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat