Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

VALÓSÁGTERÁPIA

DÖGÖS csaj és JÓ pasi – Hogyan fogtok tetszeni egymásnak?

Hol az élhető középút a manöken alkat és kockahas, illetve a teljesen elhagytam magam és a szőrös sörhas között?

Ez az előadás megdöbbentő egyenességgel beszél a szépségről, divatról, csinosságról és kisportoltágról éppúgy mint arról, amikor mindezek kikopnak egy kapcsolatból. – Ez a kétrészes videótanfolyam, teljesértékű részlet a párkapcsolati képzésünk “Kizárólag Hölgyeknek” és “Kizárólag Uraknak” szóló kiegészítőjéből.

1.

A DÖGÖS csaj! – Uraknak
(34 perc)

Fogadjunk, hogy a TE feleséged lehet a legjobb nő az egész világon!

 

Minket pasikat sokkal jobban köt a szemünk. Ráadásul az amit a divat az elérhetetlen szépségideálok felemelésével és istenítésével csinál, egy senki által nem teljesíthető álomvilágba vezet minket, magába az őrületbe, amit ha elhiszel, amit ha magadhoz ölelsz csak fájdalom vár rád…

…hisz soha nem egy ideállal kötöd össze az életedet, hanem mindig egy hús vér, valós emberrel.

Ráadásul a feleséged nagyon szeretne tetszeni neked! Szeretne a te “csinibabád” lenni! Megmutatom neked, hogyan válhat számodra ismét, vagy még inkább azzá.

Kérlek minden megtekintés vagy meghallgatás után kattints a gombra! (A statisztikáid alapján további, az előrehaladásodnak megfelelő segítséget teszek hozzáférhetővé a számodra.)

2.

A JÓ pasi – Hölgyeknek
(47 perc)

Min múlik, hogy a férjed lesz-e a legjobb pasi, akit csak el tudsz képzelni és fordítva, min múlik, hogy te leszel-e a legdögösebb csaj az Ő számára?

Ki vagyunk rá képezve, hogy a párunk megítélésében az egyik első számú szempont a külseje legyen. Hogy szép és jóképű legyen, csinos és kisportolt, dögös és jól öltözött. A kultúránk egyértelműen terhet tesz ránk, aminek a legtöbben meg is akarunk felelni.

Ha a pályán akarsz maradni dögösnek kell lenni! Férfiaknak és nőknek egyaránt. Nincs mese! Be vagyunk zárva ebbe az elvárás rendszerbe.

Ez az előadás egyszerre mutatja meg a kiutat és azt is, hogyan felelhetsz meg mégis.

Kérlek minden megtekintés vagy meghallgatás után kattints a gombra! (A statisztikáid alapján további, az előrehaladásodnak megfelelő segítséget teszek hozzáférhetővé a számodra.)

Hogyan használd a programot, hogy maximális hatást érj el?

 

1.) Nézd vagy hallgasd meg az első illetve a soron következő előadást legalább 3-szor mielőtt tovább mennél a következőre.

MIÉRT? – Mert nem a szórakoztatásod az elsődleges cél, hanem a hallottak lehető legmélyebb bevésődése. A felismerés – tudás – megértés – elfogadás – bevésődés folyamata NEM VALÓSUL MEG néhány hallgatással. Amennyiben úgy érzed, hogy szükséges, többször is meghallgathatod az adott felvételt. (Nekem vannak olyan tanítások, amiket közel egy tucatszor meghallgattam már és még mindig mondanak újat.).

2.) Minden meghallgatás vagy megnézést követően kattints az “(Újra) MEGNÉZTEM!” gombra.

MIÉRT? – Mert a haladásod alapján további neked való segítséget teszek hozzáférhetővé a számodra. Éppen ezért nem érdemes előrekattintgatnod (végignyomkodni a videókat) sem, mert akkor csak egyszerűen lemaradsz a haladásodnak MEGFELELŐ segítségről.

3) Ha legalább 3-szor meghallgattál egy felvételt, haladj tovább a következőre és azt is hallgasd meg legalább 3-szor vagy többször.

MIÉRT? – Lépésről lépésre haladva a bevésődésnek egy sokkal nagyobb mélysége valósul meg.

4.) Amikor ilyen módon végeztél az egész sorozattal hallgasd meg az egész sorozatot újra. (Az egyes felvételeket egyszer-egyszer vagy akár többször.)

MIÉRT? – Mert ahogyan tanításról tanításra haladsz előre, és ahogyan azok alapján elkezded másként szemlélni az életedet bizonyos értelemben megújulsz, egy másik, egy érettebb emberré válsz, aki már egész más szinten fogja hallgatni a már “ismert” tanításokat. Garantálom neked, hogy minden hallgatásnál ÚJ DOLGOKAT fogsz felismerni bennük a magad számára.

5.) Hat-nyolc hetente hallgasd meg az egész sorozatot ÚJRA!

MIÉRT? – Az ismétlés, a felelevenítés miatt egyfelől, de másfelől azért mert az ember mindig azt hallja meg egy tanításban, ami éppen aktuális neki. 1-2 hónap távlatából egészen új aktualitásokkal az életedben egészen másképp fog szólni hozzád ugyanaz a tanítás.

+1) Ha szeretnél időt megtakarítani hallgathatod a VIDEÓ-kat GYORSÍTVA is! (A kis fogaskerékre kattintva találod a sebesség beállítás lehetőségét.)

MIÉRT? – Az agy a normális beszédtempónál gyorsabban is képes feldolgozni a hallottakat. Főleg, ha már sokadszor hallgatsz meg egy-egy anyagot nyugodtan felgyorsíthatod.

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat