Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

ZÁRT TAGSÁGI OLDAL

Innen érheted el a DÍJMENTES ízelítő VIDEÓKAT és a program fizetős VIDEÓIT és kiegészítő szolgáltatásait

Isten hozott a titkok kamrájában! Amennyiben nincs hozzáférésed egyes csomagokhoz, könnyedén beszerezheted azt. A DÍJMENTES VIDEÓ-kat az oldal legalján találod.

Jó tanulást és egy átformált életet kívánok!

VALÓSÁGTERÁPIA

Önálló Tanítások

Önálló tanítások – Azonnali gyakorlati segítség a kulcsfontosságú területeken. A VALÓSÁGTERÁPIA 6 tanításból álló gerincét rövidebb hosszabb tanítások egész sora egészíti ki, amelyek önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtanak.

BELÉPÉS:

7 videó:

VALÓSÁGTERÁPIA

Alaptanítás – A főkurzus

Ez a gerince mindennek. Ez az sorozat tartalmazza azt a tudást amely minden kapcsolati változás alapja lesz.

BELÉPÉS:

Főkurzus (14 videó):

BÓNUSZ – Önálló Tanítások (7 videó):

VALÓSÁGTERÁPIA

Hölgyeknek

Az alapcsomag mellett további előadásokat és anyagokat tartalmaz kimondottan hölgyeknek. Olyan információkat tartalmaz amelyek a női lehetőségeket és buktatókat kezelik, továbbá bennfentes tanácsokat adnak a férfiakról és a velük való bölcs bánásmódról.

BELÉPÉS:

Főkurzus (14 videó):

Kizárólag Hölgyeknek (6 videó):

BÓNUSZ – Önálló Tanítások (7 videó):

VALÓSÁGTERÁPIA

Uraknak

Az alaptanítás mellé ezek a tanítások értelemszerűen férfiaknak szóló speciális kiegészítőt képeznek. Szó van benne arról hogyan élhetünk igazi férfiként, elárulom benne, hogy valójában mit is akarnak a nők és hogy miként bánhatunk velük szeretettel és türelemmel és persze sok-sok mindenről beszélünk ezeken a felvételeken amikről a HÖLGYEK SOHA nem szerezhetnek tudomást.

BELÉPÉS:

Főkurzus (14 videó):

Kizárólag Uraknak (6 videó):

BÓNUSZ – Önálló Tanítások (7 videó):

VALÓSÁGTERÁPIA

Egyedülállóknak

Enenk a programnak az egyik legnagyobb előnye, hogy mintegy mellékesen felkészít arra, hogy egyedülállóként észrevedd, ha az utadbakerül egy igazán JÓ parti. A legtöbben simán elsétálnak életük párja mellett.

BELÉPÉS:

Főkurzus (14 videó):

Kizárólag Egyedülállóknak (6 videó):

BÓNUSZ – Önálló Tanítások (7 videó):

VALÓSÁGTERÁPIA

Hölgyeknek & Uraknak

Szerintem ez a legjobb választás. Értelemszerűen az “ALAPPROGRAM” mellett tartalmazza a “HÖLGYEKNEK” és “URAKNAK” szóló mindkét kiegészítő csomagot. Ha komoly kapcsolatban élsz, nincs vita, ez a legjobb választás. Ennél csak egy jobb választás van, ha a páros csomagot kiegészíted a “MEDIÁTOR Szolgáltatással” és “KÉRDEZZ FELELEK Klub”-bal is.

BELÉPÉS:

Főkurzus (14 videó):

Kizárólag Hölgyeknek (6 videó):

Kizárólag Uraknak (6 videó):

BÓNUSZ – Önálló Tanítások (7 videó):

VALÓSÁGTERÁPIA

Mediátor csomag

Had mondjam ÉN el a párodnak… Ez a leginkább elképesztő segítség, amit ebben a programban csak igénybe vehettek.

Sajnálatos módon ennek a csomagnak csak akkor veszed hasznát, hogy ha a párod is kész változni és önként végigcsinálja a VALÓSÁGTERÁPIÁT. Ebben az esetben viszont szenzációs segítséget nyújthat nektek. A következő fog történni.

Mindketten kitöltötök egy viszonylag részletesebb kérdőívet amely alapján kimondottan a párodnak való anyagok jelennek meg az Ő személyes fiókjában és természetesen kimondottan neked való anyagok jelennek meg a te fiókodban. Ezek az anyagok nem konkrétan a ti problémáitokról szólnak, hanem gyógyító módon tanítanak azokról a kihívásokról amiken átmentek.

A hatás szenzációs. Teljesen észrevétlenül, tanításokba rejtve, de ÉN magyarázom el a párodnak, hogy mit és hogyan ront el, és hogy miként léphet előre az adott a területen.

Azért ez vagány. Nem?

BELÉPÉS:

VALÓSÁGTERÁPIA

Kérdezz Felelek Klub

A VALÓSÁGTERÁPIA interaktív közösségi rendszere ahol nem csak te magad tehetsz fel kérdéseket, de a mások által megfogalmazott kérdésekre adott válaszokból is tanulhatsz.

Az általad és mások által beküldött kérdésekre rövid VIDEÓK formájában válaszolok, természetesen név nélkül, illetve annyira megváltoztatva a történetet, hogy ne lehessen felismerni. Gondolj csak bele, hogy milyen óriási segítség és egyben vigasztalás látni, hogy nem csak ti mentek át nehézségeken, hanem MÁSOK IS. 

Heti rendszerességgel 3-5 új videót teszünk közzé, amelyek nem ritkán a leghathatósabb segítségnek bizonyulnak.  

BELÉPÉS:

VALÓSÁGTERÁPIA

Ízelítők – DÍJMENTES VIDEÓK

Az elkövetkező percekben órákban és napokban mély megértést és konkrét megoldást adok Neked a Pároddal átélt problémákra, a fejlődés elmaradására vagy akár a konkrét veszekedésekre, összeférhetetlenségre, ellenségeskedésre, elhidegülésre, kiüresedésre, felületességre, keserűségre és valójában minden kihívásaira, amivel csak találkozhattok.

BELÉPÉS:

9 videó:

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat