Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

Hölgyeknek

Minden kapcsolat építhető
Minden probléma lekűzdhető
Az igazi szeretet megtanulható

A férfiak egy MÁSIK VILÁGBAN élnek! Tudod, hogy hol van ez a világ? Tudod hogyan működik? Érted a férjed? Tényleg?

 

Ahhoz hogy hölgyként boldogan élhess együtt ezzel az „idegennel” olyan dolgokról kell hallanod, amik egy „másik világból” származnak. Olyan dolgokról, amikről ÍGY, talán még soha senki nem beszélt Neked.

Mitől különleges a hölgyeknek szóló kiegészítő:

A) A 14 részes alaptanítást egészíti ki további, olyan előadásokkal és anyagokkal, amelyek kimondottan HÖLGYEKNEK szólnak.

Vannak dolgok amit nőként egyszerűen tudnod kell. Tudnod kell a férfiakról, tudnod kell magadról és tudnod kell a kapcsolatotokról. Létezik olyan információ, ami KIZÁRÓLAG hölgyeknek való, de hölgyként pedig létfontosságú a számodra.

Az a nézőpont amivel nőként szemléled a világot nem mindig képes megérteni általában a férfiakat és sokszor a párodat, férjedet sem. Akár tetszik, akár nem, de a legtöbb kapcsolatban szakadék tátong a párok között, amely szakadéknak egy jelentős részét csak Te vagy képes áthidalni.

Éppen ezért készítettem el ezeket az anyagokat.

Olyan információkat tartalmaznak, amelyek a női lehetőségeket és buktatókat kezelik, továbbá bennfentes tanácsokat adnak a férfiakról és a velük való bölcs bánásmódról.

Férfiként ezeket a tanításokat tuti megszerezném a feleségemnek! 🙂

 

B) Ismerős a helyzet? – Már mindent megpróbáltam, de semmi sem segített.

Az ismétlődő, letéphetetlenül hozzánk tapadó problémák sokszor nem oldhatóak meg sem felszínesen, sem fájdalommentesen.

Sok tanítás NEM MERI felvállalni a romboló szokásokkal és hozzáállással való szembesítést, és így arra ítélnek téged, hogy újra meg újra megismételd a hibáidat! Mert nem akarunk megbántani senkit, inkább hazudunk és nem mondjuk ki még a nyilvánvalót sem.

Ezek az előadások NEM ILYENEK. 

Az egyik legnagyobb értéke a hölgyeknek szóló kiegészítő sorozatnak az, hogy megalkuvás nélkül tárgyalja azt, amit nőként már réges-régen hallanod kellett volna, de senki sem mert róla Neked beszélni.

Ezek a felvételek ideális módjai a kemény tényekkel való szembenézésnek. A lehető legkisebb fájdalom mellett végre olyan áttöréseket élhetsz át a kapcsolatodban amiről mindig is álmodtál!

 

C) Az alapprogramhoz hasonlóan ez a sorozat is hordoz 4 különlegességet:

  • TÉMAA mai világban FORRADALMI-nak számító felismeréseket és tudást közvetít. Kíméletlen és megalkuvás nélküli egyenességgel mutat rá a problémák gyökerére. Ezt a tartalmat így átfogóan nem találod meg sehol máshol.
  • FORMAAz életvezetés 5 alapelemére épül, és mint ilyen egy a párkapcsolatodat és ezzel akár az egész életedet átformálni képes program. Az információ ideális rövidségben, könnyen és sokszor ismételhetően áll a rendelkezésedre. Ez a VALÓSÁGTERÁPIA tanulási módszerének a lényege. Éppen ezért VIDEÓK és azok HANGANYAGAI képezik a tanítás alapját. A VIDEÓK segítenek átérezni a mondanivaló súlyát és jelentőségét, a hanganyagok pedig könnyűvé teszik a holt időket kihasználó folyamatos ismétlést. Az anyagok a lehető legnagyobb tömörséggel, nagy hatékonysággal magyarázzák az egyes témákat. Ennek óriási jelentősége van a tudás olyan szintű elmélyítésében, hogy az működővé is válhasson az életetekben.
  • STÍLUSKözvetlen, figyelmet lekötő és könnyen érthető előadásmódban beszélek, hogy szinte szórakozva tanulhass. Mindeközben nem félek, ha kell harcba is szállni veled, annak érdekében, hogy egy különösen fontos megértést keresztül vigyek. Őszinte egyenes beszéd, amelyet nagyon fogsz szeretni még akkor is, ha néha talán még fájna is.
  • MÉLYRE MEGYAnnak érdekében hogy a tudás működővé válhasson, olyan hanganyagokat készítettem amelyek a leleplezés – tudás – megértés – elfogadás – megélés folyamatát nagy mértékben elősegítik és meggyorsítják. Ezek a hanganyagok összefoglalói a tanfolyamnak, továbbá folyamatos újrahallgatással olyan gondolati folyamatokon vezetnek végig amelyek gyakorlativá, cselekvővé, megélhetővé mélyítik a tudást.

 

Az alábbiakban megtalálod a teljes hölgyeknek szóló kiegészítő program tematikáját.

VIDEÓK – Rövid leírás 

Ezek az előadások üdítő tömörséggel  MONDJÁK KI azt, amit valószínűleg már régen hallanod KELLETT volna!

A házassági és Párkapcsolati Terápiás és Tanácsadó PROGRAM – Kizárólag hölgyeknek szóló kiegészítő

1) Ne TÁMADD meg! (10 perc)

Vannak pillanatok, amikor minden kétséget kizáróan meg vagy róla győződve, hogy a férjed MAGA AZ „ÖRDÖG”!

Az érzelmeid az esetek többségében NEM a valóságot írják le. Ha megtámadod a férfit az érzelmeidre alapozva, abból baj lesz…

2) A legfőbb TANÁCS! (33 perc)

Sokszor LEHETETLEN beleképzelned magad a férfi helyzetébe és ez csak egyszerűen BAJBA kever téged.

Ha ezt a tanácsot megfogadod, nem csak a fájdalmaid többségétől szabadulsz meg azonnal, de képes leszel a férjedből is kihozni a legjobbat…

3) Ez vajon kinek szól? (11 perc)

Ostobadág olyan fronton harcolnod, ahol NEM NYERHETSZ ahelyett, hogy ott támadnál, ahol BIZTOS A GYŐZELEM.

Sokszor, amikor egy tanácsot hallasz az első gondolatod az, hogy…

(Amit a pontozott vonalra írtál „életről és halálról” dönt a kapcsolatotokban.)

4) Az EGYEZTETÉSRŐL (13 perc)

Én azt csinálok, amit akarok… és a férjem is azt csinálja…

Ketten együtt a pároddal egy új „lénnyé” váltatok, amely két önálló, de a másikkal mégis szorosan összekötött személyből áll.

Meg kell tanulnotok egy új összhangot, egy olyan összhangot, aminek ÚJ SZABÁLYAI vannak mindkettőtök számára.

5) A király jelenlétében (32 perc)

Egy kapcsolat a gondolatainkkal kezdődik. Azzal, hogy a szívünk legmélyén mit is gondolunk a másikról.

Mit TEGYÉL és mit NE TEGYÉL a férjeddel! Hogyan gondolkozz a párodról ahhoz, hogy a kapcsolatotok nőjön és kihozhasd a legjobbat belőle?

6) A szépségideálokról (47 perc)

Megdöbbentő kiút a szépséggyárak által ránkeröltetett teljesítménykényszer alól.

Min múlik, hogy a férjed lesz-e a legjobb pasi, akit csak el tudsz képzelni és fordítva, min múlik, hogy te leszel-e a legdögösebb csaj az Ő számára?

Eljött a cselekvés ideje! 

Ez a program az általam ismert leghatékonyabb formája annak, hogy a lehető legkisebb ráfordítások mellett a lehető legnagyobb előrelépéseket érhessétek el a kapcsolatotokban.

Az a tudás amit megosztok veled, szó szerint FORRADALMAT hozhat az életedbe. 

Ennek, a párkapcsolatok legfonosabb tényezőit kimondottan HÖLGYEKRE összpontosítva kezelő tanfolyamnak a katalógus értéke mindössze 19.990 Ft. Azonban, mivel nagyon fontosnak tartom, hogy ez a tudás minél többek számára hozzáférhetővé váljon, úgy döntöttem, hogy egy bevezető időszak erejéig a katalógusárat 9.990 Ft-ra csökkentem. 

Kattints az alábbi gombra és szerezd meg mindössze

9.990 Ft-ért

ezt a sorsfordító programot!

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat