Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

Önálló tanítások

Minden kapcsolat építhető
Minden probléma lekűzdhető
Az igazi szeretet megtanulható

Miből állnak az önálló tanítások

A) Azonnali gyakorlati segítség a kulcsfontosságú területeken

A VALÓSÁGTERÁPIA 14 tanításból álló gerincét rövidebb tanítások egész sora egészíti ki, amelyek önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtanak.

Elsődlegesen azért készítettem őket, mert mindenképpen meg kellett céloznom néhány olyan frontvonalat, amelyeken harcolva a kapcsolatotok újra meg újra sérülést szenved.

Az önálló tanítások ezeket a kritikus kérdéseket kezelik, és ezeknek a konkrét területeknek a gyógyításával önmagukban is enyhülést hozhatnak a kapcsolatotokba.

Ha nem vagy benne biztos, hogy való neked ez az egész „párkapcsolatról tanulás” dolog, de szívesen tennél egy próbát, akkor ez a sorozat az ideális belépő a számodra.

 

C) Mitől különleges?

 

  • TÉMAA mai világban FORRADALMI-nak számító felismeréseket és tudást közvetít. Kíméletlen és megalkuvás nélküli egyenességgel mutat rá a problémák gyökerére. Ezt a tartalmat így átfogóan nem találod meg sehol máshol.
  • FORMAAz életvezetés 5 alapelemére épül és mint ilyen egy a párkapcsolatodat és ezzel akár az egész életedet átformálni képes program. Az információ ideális rövidséggel, könnyen és sokszor ismételhetően áll a rendelkezésedre. Ez a VALÓSÁGTERÁPIA tanulási módszerének a lényege. Éppen ezért VIDEÓK és azok HANGANYAGAI képezik a tanítás alapját. A VIDEÓK segítenek átérezni a mondanivaló súlyát és jelentőségét, a hanganyagok pedig könnyűvé teszik a holt időket kihasználó folyamatos ismétlést. Ennek óriási jelentősége van a tudás olyan szintű elmélyítésében, hogy az működővé is válhasson az életetekben.
  • STÍLUSKözvetlen, figyelmet lekötő és könnyen érthető előadásmódban beszélek, hogy szinte szórakozva tanulhass. Mindeközben nem félek, ha kell, harcba is szállni veled, annak érdekében, hogy egy különösen fontos megértést keresztül vigyek. Őszinte egyenes beszéd, amelyet nagyon fogsz szeretni még akkor is, ha néha talán még fájna is.
  • MÉLYRE MEGYAnnak érdekében hogy a tudás működővé válhasson, olyan hanganyagokat készítettem amelyek a leleplezés – tudás – megértés – elfogadás – megélés folyamatát nagy mértékben elősegítik és meggyorsítják. Ezek a hanganyagok összefoglalói a tanfolyamnak, továbbá folyamatos újrahallgatással olyan gondolati folyamatokon vezetek végig amelyek gyakorlativá, cselekvővé, megélhetővé mélyítik a tudást.

Ezek a tulajdonságok természetesen sajátjai minden további tanításomnak is.

 

D) Tematika

Érinti és kezeli a kommunikációs kihívásokat, a férfi szerepét, mint férj, a nő szerepét, mint feleség, tárgyalja a válságkezelést, az intimitás, az ideálok, a tetszés kérdését és még sorolhatnám.

Az alábbiakban megtalálod az önálló tanítások tematikáját.

VIDEÓK – Rövid leírás 

Ezek a rövid kis előadások akár egy személyiségfejlesztő program részeként is megállnák a helyüket

Házassági és Párkapcsolati Terápiás és Tanácsadó PROGRAM – Önálló kiegészítő tanítások

FONTOS – Az Önálló Tanítások BÓNUSZKÉNT részei minden további csomagnak. Kérlek csak akkor válaszd ezt a csomagot, ha bizonytalan vagy abban, hogy egyáltalán szeretnél-e tanulni a párkapcsolatokról és most csak ki akarod próbálni a programot.

1) Pusztító FRUSZTRÁCIÓ (15 perc)

Romboló boldogtalanság

Amikor a kisgyerek csalódottságában szétrugdossa a homokvárat. A frusztráció többnyire jogtalan elvárások alapján teszi tönkre azt, amid van.

2) Hogyan lesz kielégítő a KOMMUNIKÁCIÓ? (8 perc)

Szép az idő… Voltam vásárolni… Holnap esni fog…

Sok pár panaszkodik arról, hogy TÚL KEVÉS és TÚL FELSZÍNES a köztük lévő kommunikáció. Ez a VIDEÓ kiutat mutat…

3) Hogyan kerülheted el a pusztító vitákat (14 perc)

Amikor egy eldobott csikk felgyújtja az EGÉSZ erdőt…

Ebben a felvételben teljes értékű megoldást mutatok a pusztító párkapcsolati viták elkerülésére.

4) Szabadulj meg a SZENVEDÉSTŐL! (15 perc)

Önpusztító, önsorsrontó minták leleplezése és gyógyítása

A szenvedés, akár tetszik akár nem, része a normális életnek. Mindeközben az átélt szenvedések 95%-ától megszabadulhatsz. Megmutatom hogyan…

5) Ha nagy a baj, ez a VIDEÓ kiutat mutat! (21 perc)

Bármilyen nagyank tűnik is a baj, tudnod kell, hogy az ami veletek történik párok millióival történik nagyon is hasonlóan. 

Mindarra ami most történik veled, van válasz és van megoldás. Ebben az előadásban konkrét tanácsot, és lépésről lépésre végigcsinálható cselekvési útmutatót találsz. 

6) Megtalálni az IGAZIT! (12 perc)

Szerelem első látásra? Ok, de csak ha megnézted másodszor is…

Hogyan döntsd el valakiről, hogy vajon Ő lehet e számodra az IGAZI? 4 szempont amely segít megérteni miről is döntesz ilyenkor.

7) A gondolkodásmód JELENTŐSÉGE (8 perc)

Bárhol nyomom, mindenütt fáj. Mi a baj? Lehet hogy el van törve az ujjad.

A hibakeresés, a kritikus hozzáállás megfoszt téged még attól is amid van.

Ez az egyszerű de megkérdőjelezhetetlen tanács megváltoztathatja az élet élményed.

Eljött a cselekvés ideje! 

Miközben az Önálló Tanítások ideális beugrót képeznek a VALÓSÁGTERÁPIA programba, a „TELJES program” az, ami az általam ismert leghatékonyabb formája annak, hogy a lehető legkisebb ráfordítások mellett a lehető legnagyobb változást érhessétek el a kapcsolatotokban.

Az a tudás amit megosztok veled, szó szerint FORRADALMAT hozhat az életedbe. 

Ennek, a párkapcsolatok legfonosabb tényezőit hasznos kiegészítő gondolatokkal ellátó tanfolyamnak a katalógus értéke mindössze 19.990 Ft. Azonban, mivel nagyon fontosnak tartom, hogy ez a tudás minél többek számára hozzáférhetővé váljon, úgy döntöttem, hogy egy bevezető időszak erejéig a katalógusárat 9.990 Ft-ra csökkentem. 

Kattints az alábbi gombra és szerezd meg mindössze

9.990 Ft-ért

ezt a sorsfordító programot!

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat