Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

Uraknak

Minden kapcsolat építhető
Minden probléma lekűzdhető
Az igazi szeretet megtanulható

Elárulom hogy MIT AKARNAK a nők. Nem viccelek. Azt is megmutatom, hogyan bánhatsz a feleségeddel úgy, hogy egy tündér lehessen, és még sok-sok minden mást is…

 

Ahhoz, hogy boldogan élhess együtt a pároddal értened kell az Ő világát és meg kell tanulnod úgy bánni vele, ahogyan arra NEKI szüksége van. Egyszerű, végtelenül gyakorlatias tanácsok mellett olyan mély gondolkodásbeli és hozzáállásbeli alapokról és beszélni fogok, amiket ha elfogadsz, minden sokkal könnyebbé válik. 

Mitől különleges a uraknak szóló kiegészítő:

A) Papucs vagy Macsó bunkó? Egyik sem tűnik jó választásnak… – Hogyan lehetsz a mai világban erős, de mégis gyengéden szerető férfi?

A határok elmosódása, illetve a szerepek konkrét felcserélődése rengeteg zavart és szenvedést hozott a párkapcsolatokba. Férfiként tisztán kell látnod, hogy miként kell kezelned ezt az „új”, sokszor zavarba ejtő helyzetet. Hogy csak egy kihívást említsek: Visszaszerezni és megtartani az uralmat a családban anélkül, hogy megbántanád a feleségedet.  

Egyre több hölgy látja jó megoldásnak, hogy mindent Ő kontrollál. Egyre több nő találja meg a biztonságot abban, hogy átveszi az uralmat a családban.  Nem hiszem hogy ebben a képletben bárki is boldog lenne. Nekünk férfiak meg kell találnunk a helyünket. Vissza kell szerezzük a szabadságunkat arra, hogy szeressük és vezessük a feleségünket.

Ebben a speciális kiegészítőben szó van arról, hogyan élhetünk igazi férfiként, tényleg elárulom benne, hogy valójában mit is akarnak a nők és hogy miként bánhatunk velük szeretettel és türelemmel és persze sok-sok mindenről beszélünk ezeken a felvételeken, amikről a HÖLGYEK SOHA nem szerezhetnek tudomást.

További 6 anyag egészíti ki a 14 részes alaptanítást, olyan előadásokkal, amelyek kimondottan URAKNAK szólnak.

A feleségem garantáltan akarná, hogy ezt az anyagot elsajátítsam.

 

B) Ismerős a helyzet? – Boldogtalan, harapós feleség, koncentrációs tábor hangulat a „meleg” és „óvó” otthonban…

Nincs rosszabb egy folyamatosan, vagy legalábbis gyakran boldogtalan feleségnél. Az Ő fájdalma mindent megmérgez, mindent ellehetetlenít. A feleséged boldogtalansága olyan mint egy fájó fog. Bár meg lehet tanulni együtt élni vele, de a fájdalom mindent beárnyékol.

Akár hiszed akár nem, a feleséged életélménye nagy mértékben múlik rajtad, de az esetek többségében NEM ÚGY ahogyan azt Ő, vagy ahogyan azt Te képzeled. 

Megmutatom neked hogyan lehetsz a feleséged boldogságának segítője. El sem hiszed, hogy néhány egyszerű, de alapvető változás hogyan változtathatja meg a világotokat. Megmutatom azt is, hogyan viselheted el azokat a napokat, amikor tehetetlenségre vagy ítélve, amikor bármit is teszel, a vihar nem múlik.

 

C) Az alapprogramhoz hasonlóan ez a sorozat is hordoz 4 különlegességet:

  • TÉMAA mai világban FORRADALMI-nak számító felismeréseket és tudást közvetít. Kíméletlen és megalkuvás nélküli egyenességgel mutat rá a problémák gyökerére. Ezt a tartalmat így átfogóan nem találod meg sehol máshol.
  • FORMAAz életvezetés 5 alapelemére épül, és mint ilyen egy a párkapcsolatodat és ezzel akár az egész életedet átformálni képes program. Az információ üdítő rövidséggel, könnyen és sokszor ismételhetően áll a rendelkezésedre. Ez a VALÓSÁGTERÁPIA tanulási módszerének a lényege. Éppen ezért VIDEÓK és azok HANGANYAGAI képezik a tanítás alapját. A VIDEÓK segítenek átérezni a mondanivaló súlyát és jelentőségét, a hanganyagok pedig könnyűvé teszik a holt időket kihasználó folyamatos ismétlést. Minden anyag tudatos rövidséggel, de nagy hatékonysággal magyarázza az egyes témákat. Ennek óriási jelentősége van a tudás olyan szintű elmélyítésében, hogy az működővé is válhasson az életetekben.
  • STÍLUSKözvetlen, figyelmet lekötő és könnyen érthető előadásmódban beszélek, hogy szinte szórakozva tanulhass. Mindeközben nem félek, ha kell harcba is szállni veled, annak érdekében, hogy egy különösen fontos megértést keresztül vigyek. Őszinte egyenes beszéd, amelyet nagyon fogsz szeretni még akkor is, ha néha talán még fájna is.
  • MÉLYRE MEGYAnnak érdekében hogy a tudás működővé válhasson, olyan hanganyagokat készítettem amelyek a leleplezés – tudás – megértés – elfogadás – megélés folyamatát nagy mértékben elősegítik és meggyorsítják. Ezek a hanganyagok összefoglalói a tanfolyamnak, továbbá folyamatos újrahallgatással olyan gondolati folyamatokon vezetnek végig amelyek gyakorlativá, cselekvővé, megélhetővé mélyítik a tudást.

 

Az alábbiakban megtalálod a teljes uraknak szóló kiegészítő program tematikáját.

VIDEÓK – Rövid leírás 

Ezek az előadások bevezetnek a TITKOK KAMRÁJÁBA! Olyan dolgokat fogsz megtudnia feleségedről, amit talán még Ő maga sem tudott. 

A házassági és Párkapcsolati Terápiás és Tanácsadó PROGRAM – Kizárólag uraknak szóló kiegészítő

1) Ne vedd KOMOLYAN! (15 perc)

A feleséged azt szeretné, hogy az iránta érzett szereteted rendíthetetlen szikla légy, akár a legnagyobb viharban is.

Ahhoz, hogy minden körülmények között szeretni tudd a feleségedet ezt a két tanácsot meg kell szívlelned. Hidd el, boldogabbak lesztek.

2) A legfőbb TANÁCS! (23 perc)

Sokszor LEHETETLEN beleképzelned magad a nő helyzetébe és ez csak egyszerűen BAJBA kever téged.

Ha ezt a tanácsot megfogadod, nem csak a fájdalmaid többségétől szabadulsz meg azonnal, de képes leszel a feleségedből is kihozni a legjobbat…

3) Ez vajon kinek szól? (8 perc)

Ostobadág olyan fronton harcolnod, ahol NEM NYERHETSZ ahelyett, hogy ott támadnál, ahol BIZTOS A GYŐZELEM.

Sokszor, amikor egy tanácsot hallasz az első gondolatod az, hogy…

(Amit a pontozott vonalra írtál „életről és halálról” dönt a kapcsolatotokban.)

4) Az EGYEZTETÉSRŐL (13 perc)

Nekünk pasiknak elég természetes, hogy azt csinálunk amit akarunk… ez igaz lehet egy házasságban is, DE…

Ketten együtt a pároddal egy új „lénnyé” váltatok, amely két önálló, de a másikkal mégis szorosan összekötött személyből áll.

Meg kell tanulnotok egy új összhangot, egy olyan összhangot, aminek ÚJ SZABÁLYAI vannak mindkettőtök számára.

5) Mit akarnak a nők? (41 perc)

Ez a felvétel nem kevesebbet mutat meg neked, mint hogy mi a baja a nőknek velünk pasikkal, illetve hogy NEKED, MIT és HOGYAN kell tenned ahhoz, hogy a hősévé válhass! 

Egy kapcsolat a gondolatainkkal kezdődik. Azzal, hogy a szívünk legmélyén mit is gondolunk a másikról.

6) Hogyan fogtok tetszeni egymásnak? (34 perc)

Fogadjunk, hogy a TE feleséged a legjobb nő az egész világon! –  Megdöbbentő kiút a szépséggyárak által ránkeröltetett teljesítménykényszer alól.

Hogyan válhatsz TE a feleséged ideáljává, és hogyan válhat a feleséged számodra a legdögösebb csajjá az egész világon?

Eljött a cselekvés ideje! 

Ez a program az általam ismert leghatékonyabb formája annak, hogy a lehető legkisebb ráfordítások mellett a lehető legnagyobb előrelépéseket érhessétek el a kapcsolatotokban.

Az a tudás amit megosztok veled, szó szerint FORRADALMAT hozhat az életedbe. 

Ennek, a párkapcsolatok legfonosabb tényezőit kimondottan URAKRA összpontosítva kezelő tanfolyamnak a katalógus értéke mindössze 19.990 Ft. Azonban, mivel nagyon fontosnak tartom, hogy ez a tudás minél többek számára hozzáférhetővé váljon, úgy döntöttem, hogy egy bevezető időszak erejéig a katalógusárat 9.990 Ft-ra csökkentem. 

Kattints az alábbi gombra és szerezd meg mindössze

9.990 Ft-ért

ezt a sorsfordító programot!

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat