Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

A KIÚT – Párkapcsolati Válság Kezelés

Gyorssegély

Bármilyen nagyank tűnik is a baj, tudnod kell, hogy az ami veletek történik párok millióival történik nagyon is hasonlóan. Mindarra ami most történik veled, van válasz és van megoldás. Ebben az előadásban konkrét tanácsot, és lépésről lépésre végigcsinálható cselekvési útmutatót találsz.

VAN REMÉNY! – Néhány saroknyira már süt a nap és egy kicsivel tovább az úton egy csodálatos élet vár rád…

Perceken belül kezdetét veszi az életednek az a szakasza, ahol egyszerű megértések és apró de jelentős döntések révén megszabadulhatsz a párkapcsolatodban átélt szükségtelen szenvedések többségétől!

Ne legyen most fontosabb semmi más! Szánd rá az időt! 4 perc néhány fontos alapozó gondolatra, plusz maga az előadás. Ahhoz pedig, hogy a hallottak beépülhessenek és elkezdhessenek segíteni rajtad, ÚJRA meg ÚJRA meg kell hallgatnod az anyagokat.

Figyelj, ezt most rá kell szánnod az életedre!

Ahhoz hogy a lehető legtöbbet vehesd ki ebből a programból röviden fel kell, hogy készítselek arra, amit a videókon találsz. Kérlek elsőnek nézd meg a “Nem veletek van a baj!” című, mindössze 4 perces, de annál fontosabb felvételt.

1) Nem veletek van a baj! (4 perc)

A VIDEÓ helyett inkább elolvasom...

Schlingloff Sándor vagyok és az első dolog, amit meg kell értened, hogy: NEM VELETEK VAN A BAJ!

Ne ess kétségbe! Ami veletek történik, bár fájdalmas és hiszem, hogy szükségtelen, de kiszámítható módon megtörténik szinte mindenkivel. Amin most ti átmentek, az házaspárok és komoly kapcsolatban élő párok millióinak a közös élménye.

25 éves tanácsadói és lelki-gondozói gyakorlatom során nem találkoztam egyetlen olyan párral sem, akik előbb vagy utóbb át ne mentek volna kétségbeejtő válságok egész során. Az egyetlen csoport ember, akiket elkerülnek ezek a mély sebeket ejtő csalódások azok, akik maguk is birtokában vannak annak a megértésnek, amit most elkezdek veled is megosztani.

Amit tehát mondani akarok az, hogy: VAN REMÉNY! Valódi utat mutatok neked és a párodnak egy élhető és mélyen megelégítő kapcsolatra egymással.

A csoda létezik, csak más úton jutsz oda, mint ahogyan eddig próbáltad,

Mielőtt belevágunk két dolgot szeretnék kérni tőled:

1) Szeretném ha lélekben egy pillanatra felkészülnél!
Sok megdöbbentő dolgot fogsz hallani, sok minden ellene fog menni mindannak, amit eddig gondoltál, és lesznek pillanatok ahol még meg is fogsz haragudni rám. Nagyon fontos, hogy nyitott maradj. Ha mindaz amit eddig gondoltál a férfi nő kapcsolatról tökéletes, hibátlan és nem szorul még kiegészítésre sem, akkor vajon miért kell átmenned ezeken a fájdalmas megtapasztalásokon? Ahhoz hogy valami változzon ÚJ felismerésekre van szükséged, olyan felismerésekre amelyekkel együtt a RÉGI elképzelések jelentős része elavulttá válik. Szóval ne védd meg magad a segítségtől! Maradj nyitott!

2) Tökéld el magad, hogy tanulni fogsz még akkor is ha kényelmetlen!
Ez az, amivel nem csak magadnak, de a párodnak is tartozol. 10 házaspárból 9 egyszerű tudatlanságból a saját kezével veri szét a házasságát. Rajtad áll, hogy a Te életedben ennek most egyszer és mindenkorra vége szakadhat. Ne számíts rá hogy egy fél órás, még annyira is jó előadás meghallgatásával megoldasz mindent. Ha tényleg változtatni akarsz az életeteken, sok mindent kell meglátnod és a gyakorlat szintjén megtanulnod. Szóval nem lesz könnyű, de meg vagyok győződve, hogy megéri.

Felkészültél.

Vágj hát bele az új életedbe! Indítsd el a “A kiút – Kapcsolati Válság Gyorssegély” videót és éld át ahogyan a sötét szobában felgyullad a fény és meglátod miben estél el.

2) A KIÚTKapcsolati Válság Gyorssegély (21 perc)

3) A hosszú távú gyógyulás kulcsa (14 perc)

Gratulálok! Megtetted az első lépést egy élhetőbb élet felé! Most semmi egyéb dolgod nincs, mint hogy megtedd a másodikat is

Nem lesz nehéz mert többek között „Minket ÁTVERTEK” címmel, már előkészítettem neked egy további kulcsfontosságú videót, amely szó szerint nélkülözhetetlen ahhoz, hogy Te és a Párod kikeveredhessetek a szükségtelen fájdalmak és szenvedések sorozatából.

Ráléptél egy útra ahol minden egyes újabb lépéssel közelebb és közelebb kerülsz egy mélyen megelégítő kapcsolathoz.

Mielőtt megnéznéd a következő “Minket ÁTVERTEK!” című videót, azonban MEG KELL HOGY MUTASSAM neked azt az utat, amely nem csupán némi vigasztalást és egy két jó ötletet ad nektek, hanem amely TÉNYLEGESEN elvezethet titeket egy mélyen melegítő és örömmel élhető életbe.

Ezt az utat MOST könnyedén végigjárhatod, ugyanakkor ezen a ponton van egy rossz hírem is.

A boldogságotok egyáltalán NEM garantált! A boldogságotokért tennetek kell, egész pontosan NEKED KELL tenned érte…  

Értened kell, hogy a gyógyulás bár magától jön, de nem az ÚT végigjárása nélkül.

Hallottad amit most olvastál? 

A gyógyulás bár magától jön, de nem az ÚT végigjárása nélkül.

Végig kell járnod a megértésnek egy útját, aminek eredményeként a változás szinte magától ott lesz. Az út egyszerű, de kitartást követel. Készülj fel rá hogy végigjárod! 

Hogyan jön tehát a gyógyulás? Hogyan léphettek előre a kapcsolatotokkal? Hogyan fogtok ténylegesen megszabadulni a bosszúságtól, vitáktól és a fájdalomtól? Hogyan?

Ezekre a kérdésekre a választ „A boldogságotok NEM garantált” c. rövid kis tanulmányban találod. Kérlek szánd rá az időt és olvasd végig alaposan!

A tanulmány elolvasásához kattints az alábbi gombra!

További hozzáféréseid

Ízelítők – 9 részlet a VALÓSÁGTERÁPIA programjából benne a „Minket ÁTVERTEK” c. teljes értékű részlet a VALÓSÁGTERÁPIA programból.

„A KIÚT” c. előadás mellé AJÁNDÉKBA kaptál 9 további videót. Elérheted őket az alábbi gombra kattintva, de a főmenű „Ízelítők” menüpontja alól is. 

Hogyan használd a programot, hogy maximális hatást érj el?

 

1.) Nézd vagy hallgasd meg az első illetve a soron következő előadást legalább 3-szor mielőtt tovább mennél a következőre.

MIÉRT? – Mert nem a szórakoztatásod az elsődleges cél, hanem a hallottak lehető legmélyebb bevésődése. A felismerés – tudás – megértés – elfogadás – bevésődés folyamata NEM VALÓSUL MEG néhány hallgatással. Amennyiben úgy érzed, hogy szükséges, többször is meghallgathatod az adott felvételt. (Nekem vannak olyan tanítások, amiket közel egy tucatszor meghallgattam már és még mindig mondanak újat.).

2.) Minden meghallgatás vagy megnézést követően kattints az “(Újra) MEGNÉZTEM!” gombra.

MIÉRT? – Mert a haladásod alapján további neked való segítséget teszek hozzáférhetővé a számodra. Éppen ezért nem érdemes előrekattintgatnod (végignyomkodni a videókat) sem, mert akkor csak egyszerűen lemaradsz a haladásodnak MEGFELELŐ segítségről.

3) Ha legalább 3-szor meghallgattál egy felvételt, haladj tovább a következőre és azt is hallgasd meg legalább 3-szor vagy többször.

MIÉRT? – Lépésről lépésre haladva a bevésődésnek egy sokkal nagyobb mélysége valósul meg.

4.) Amikor ilyen módon végeztél az egész sorozattal hallgasd meg az egész sorozatot újra. (Az egyes felvételeket egyszer-egyszer vagy akár többször.)

MIÉRT? – Mert ahogyan tanításról tanításra haladsz előre, és ahogyan azok alapján elkezded másként szemlélni az életedet bizonyos értelemben megújulsz, egy másik, egy érettebb emberré válsz, aki már egész más szinten fogja hallgatni a már “ismert” tanításokat. Garantálom neked, hogy minden hallgatásnál ÚJ DOLGOKAT fogsz felismerni bennük a magad számára.

5.) Hat-nyolc hetente hallgasd meg az egész sorozatot ÚJRA!

MIÉRT? – Az ismétlés, a felelevenítés miatt egyfelől, de másfelől azért mert az ember mindig azt hallja meg egy tanításban, ami éppen aktuális neki. 1-2 hónap távlatából egészen új aktualitásokkal az életedben egészen másképp fog szólni hozzád ugyanaz a tanítás.

HA TÖBBET SZERETNÉL… 

Amennyiben valódi áttörést szeretnél a párkapcsolatodban, meggyőződésem, hogy szükséged van a VALÓSÁGTERÁPIA teljes programjára. 

A nevem Schlingloff Sándor és meg vagyok róla győződve, hogy mindaz, amit ezen az oldalon találsz kulcsa lehet a kapcsolatotok gyógyulásának, fejlődésének és kiteljesedésének. Minden egyes VIDEÓ és minden anyag azzal a határozott céllal jött létre, hogy átfogó VÁLASZT és kézzelfogható MEGOLDÁST adjon a férfi és nő kapcsolat minden kihívására, fájdalmára és drámájára!

Értened kell, hogy a célom NEM CSUPÁN némi vigasz és néhány jó tanács megosztása, hanem a LEHETŐ LEGTELJESEBB, a kapcsolatotok minden jelenős területét érintő MEGOLDÁS biztosítása. Minden videó, minden hangfelvétel, amit készítettem, minden egyes sor, amit leírtam azzal a határozott céllal van itt, hogy kiutat mutasson a párkapcsolatodban megélt feszültségből, fájdalomból és frusztrációból, hogy aztán elvezethessen Téged és a Párodat egy mélyen megelégítő kapcsolatra egymással.

Az elkövetkező percekben órákban és napokban mély megértést és konkrét megoldást adok Neked a Pároddal átélt problémákra, veszekedésekre, összeférhetetlenségre, ellenségeskedésre, elhidegülésre, kiüresedésre, felületességre, keserűségre és valójában minden kihívásaira, amivel csak találkozhattok.

Nézzutána a részleteknek vagy, ha nincs min gondolkoznod, menj azonnal a lap aljára a megrendeléshez! Nagyon JÓ hírem van. Most annyit fizetsz a PROGRAMÉRT amennyit TE szeretnél!
Azért ez klassz. Nem?

Házassági és Párkapcsolati Oktató Tanácsadó és Mediáló PROGRAM

A legfontosabb előadássorozat:

0.

A nélkülözhetetlen alaptanítás

14 sorsfordító előadás, amely átfogóan és rendszerezetten kezeli a modern ember párkapcsolati kihívásait

VIDEÓ és HANGANYAG alapú Online Tanfolyam, Online Mediáló és Online Tanácsadó RENDSZER!

A VALÓSÁGTERÁPIA főkurzusban és az alábbi kegészítő tanításokban átfogó VÁLASZT és kézzelfogható MEGOLDÁST találsz a férfi és nő kapcsolat minden kihívására, fájdalmára és drámájára! A célom a programmal NEM CSUPÁN némi vigasz és néhány jó tanács megosztása, hanem a LEHETŐ LEGTELJESEBB, a kapcsolatotok minden jelenős területét érintő MEGOLDÁS biztosítása.

kiegészítő tanítások:

1.

Hölgyeknek

2.

Uraknak

3.

Egyedülállóknak

4.

Páros csomag

5.

Mediátor

6.

Kérdezz Felelek Klub

7.

Önálló Tanítások

Ideális
Kipróbálásra

a pénz most nem lehet akadály:

MOST annyit fizethetsz a programért amennyit Te szeretnél!

Kattints az alábbi gombra, szabd meg az ÁRAT és szerezd meg a TELJES programot akár MINDEN kiegészítőjével együtt!

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat