Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

„A következő néhány perc alapvető fordulatot hozhat
a párkapcsolatodban, de akár az egész életedben is.”

A boldogságotok egyáltalán NEM garantált! A boldogságotokért tennetek kell, egész pontosan NEKED KELL tenned érte…  

Értened kell, hogy a kapcsolatotok gyógyulása vagy akár fejlődése bár „magától” jön, de nem az ÚT végigjárása nélkül.

Végig kell járnod a megértésnek egy útját, aminek eredményeként a változás szinte magától ott lesz. Az út egyszerű, de kitartást követel. Készülj fel rá hogy végigjárod!

Hogyan jön tehát a gyógyulás? Hogyan léphettek előre a kapcsolatotokkal? Hogyan fogtok ténylegesen megszabadulni a bosszúságtól, vitáktól és a fájdalomtól? Hogyan?

Több mint harminc éve tanítok és mentorálok felnőtteket.

Rengeteg mindent próbáltam és mondhatom, hogy az amit a felnőttoktató és tanácsadó világ többsége tesz, csak egész egyszerűen NEM MŰKÖDIK.

Nem elég részt venned néhány tanácsadáson és nem elég végigülni akár több napos előadásokat sem.

Megvan ezeknek is a helyük és hasznuk, de a természetüknél fogva nem képesek létrehozni a szükséges átformálódást. Megértést, felismeréseket és némi időre esetleg vigaszt adhatnak. Ha részt veszel egy klassz oktatáson és fellelkesülve távozol, ez a lelkesedés néhány nap múlva semmivé foszlik és egy héttel később sokszor már arra sem emlékszel, hogy pontosan miért is voltál azelőtt olyan lelkes.

A cél nem az érzelmi izgatás hanem a működő, életet átformáló tudás.

A kérdés tehát az, hogy: Hogyan jutsz el onnan ahol most vagytok oda ahol szeretetben, mély intimitásban és szükségtelen feszültségektől mentes kapcsolatban élhettek a pároddal?

Ahhoz, hogy valóságosan segíthessek nektek, egy olyan módszert kellett találnom, amely képes téged és a párodat eljuttatni oda, ahol nem csak tudjátok, hogy mit kellene tenni, de mélyen értitek is, sőt nem csak értitek, de egyet is értetek vele, sőt a legjobb képességetek szerint meg is teszitek.

Az átformált élet a megváltozott gondolatokkal, megváltozott szavakkal és új tettekkel valósul meg.

Íme az egyetlen módszer, ami valóságosan átformálhatja a párkapcsolatodat és ezzel akár az egész életedet…

A felnőtt oktatói és tanácsadói tapasztalataim során egyetlen módszert találtam, amely valóban működik. Ez az egyetlen olyan támogató módszer, amiben tényleg hiszek. Pontosan tudom, hogy ha valóban segíteni akarok neked, akkor azt csakis ezzel a módszerrel tehetem meg.

A baj csak az, hogy ez a módszer az én oldalamról rendkívül idő, energia és költségigényes. Nem véletlen hogy szinte senki sem csinálja. Sőt ha jól tudom magyar nyelven a “VALÓSÁGTERÁPIA” című program az egyetlen ilyen.

Had mutassam hát meg hogyan juthatsz valódi változásokat eredményező, működő tudáshoz!

A párkapcsolatok hosszú távú GYÓGYULÁSÁNAK kulcsai.

A következő percekben leleplezem előtted az életetek átformálásának képletét. Az életvezetés 5 egyszerű tényezőjét fogom megmutatni, amelyek ha megvalósulnak a kapcsolatotok átalakulása szinte magától fog megtörténni.

Ez az 5 tényező valójában az életvezetés alapját képezi. Az újévi, vagy a hirtelen felindulásból tett fogadalmak többnyire azért nem működnek, mert az emberek kihagyják a terveikből ezt az 5 tényezőt.

Ezek a változás megkerülhetetlen sarokkövei. Amennyiben egy ember TÉNYLEG változtatni akar az élete folyásán, ehhez az 5 lépéshez kell visszanyúlnia. Ezeken a pontokon lépésről lépésre haladva azonban valódi és hosszan tartó eredményekre számíthat, egy átformált életre.

Lássuk tehát a változás, az életvezetés 5 alappillérjét!

A) Felismerni a mögöttes, a valódi okokat! Meg kell látnod a felszínen megtapasztalt problémáid mögött a valódi problémákat.

(Ebben az első áttörést a „Minket ÁTVERTEK!” c. előadás fogja megadni)

Az első felismerés amivel szembesülnöd kell, hogy: Nem a problémád a problémád.

Semmi esélyed a sikerre, bárminemű tartósabb változásra, amíg nem a valódi problémákat kezeled. A legtöbb élmény együttes mögött, amelyeknek az egyes elemeit problémaként éljük meg, vannak mélyebb, mögöttes problémák.

Ha egy gaznak levágod a leveleit, vagy akár tőben kivágod a szárát, első ránézésre úgy tűnhet, hogy elbántál vele. A valóság azonban az, hogy a gaz gyökere a helyén maradt és a gyökeréből néhány héten belül újra ki fog nőni.

Hiába oldasz meg egy gondot a felszínen, hogy ha érintetlenül hagyod a gyökerét, amelyből újra meg újra kinő.  A valódi változáshoz a gyökér problémát kell kezelni.

Egészen addig amíg csupán a felszínen megjelenő tünetekkel küzdesz nincs esélyed valódi változásra, sőt a tünetekkel való harc még inkább elmérgesíti a háttérben meghúzódó, eddig észrevétlen valódi bajt.

A VALÓSÁGTERÁPIA VIDEÓI sok szempontból különlegesek, de a legnagyobb jelentőségük egyértelműen abban van, hogy elsőnek ezt a GYÖKÉR PROBLÉMÁT tárják fel és oldják meg!

Alapvető félreértések élnek a fejünkben a férfi nő kapcsolatról, olyan elképzelések, amelyek 10 komoly párkapcsolatból 9 vesztét okozzák. Ezek a félreértések, elképzelések és hiedelmek 10-ből 9 válás végső okai, de lehet, hogy azzal sem túloznánk, ha azt mondanánk, hogy közvetetten 10-ből 10 válásért EZEK az elképzelések a felelősek!

Nem kevesebbet állítok, mint hogy MINDAZ, amit a társadalmunk kimondottan, vagy kimondatlanul tanít nekünk a férfi és nő kapcsolatról, nem csak egyszerűen hibás vagy hiányos, hanem kimondottan KÁROS.

Ezek az egész kultúránk által észrevétlenül képviselt „tanítások” felelősek a házasságunkban, illetve elkötelezett párkapcsolatunkban átélt szenvedések többségéért.

Azt állítom, hogy azok az elképzelések, amiket tizenéves korunk óta rajongva szívunk magunkba és féltve őrzünk a szívünkben, felelősek a kapcsolatainkban megélt nyomorúságok többségéért! Ezek az elképzelések és hiedelmek mélyen belénk ivódva, szinte észrevétlenül mérgeznek minket.

Ezek az elképzelések a gyökerei, a forrása az életünk felszínén újra meg újra megjelenő, szinte megszámlálhatatlan problémának.

Mik ezek az elképzelések, hogyan hatnak és leginkább hogyan szabadulhatsz meg tőlük?

Ahhoz hogy valódi változást élhess át a párkapcsolatodban és ezáltal az egész életedben, elsőnek ezekre a kérdésekre kell választ kapnod, elsőnek ezt a gyökérproblémát kell kezelnünk.    

Itt az ideje a kijózanodásnak!

A “VALÓSÁGTERÁPIA” c. házasság és párkapcsolat mentő program azért jött létre, hogy ezeket a félreértéseket, pusztító elképzeléseket leleplezze, kikorrigálja és felkészítse a férfiakat és nőket arra, hogyan lehet örömmel és boldogsággal élni egy valóban megelégítő kapcsolatban.

 

B) A kapcsolati problémák kapcsán átfogó, minden kritikus területet érintő TUDÁSRA van szükséged – Látnod kell, hogy MI, MIÉRT és HOGYAN okozza bajt!


Le fogok leplezni előtted MINDEN olyan tudnivalót, ami a kapcsolatod gyógyulásához szükséges.
Minden jelentős területet tárgyalni fogunk, hisz hiába tudod hogyan működik egy autó motorja, ha nem tanultál meg vezetni, és hiába tudsz vezetni, ha nem ismered a KRESZ-t.

Van az ismereteknek egy köre amelyből semmi sem hiányozhat ahhoz, hogy a dolog működjön.

Persze ahhoz, hogy a tudás beszerzése könnyedén és örömmel megtörténhessen, könnyen emészthető formában, figyelmet lekötő előadásmódban kell megkapnod a megfelelő tartalmú és mennyiségű információt.

A program, amit összeállítottam Neked, pont ezt és pont így teszi.

 

C) A változás alapja a MEGÉRTÉS – Amikor megfelelő magyarázatok révén mélyen megértesz egy összefüggést, az életed elidegeníthetetlen részévé válik.


Amennyiben csak nyersen elénk lökik a tudnivalókat, megértés hiányában alig van hasznunk belőle.

A megfelelően el nem magyarázott és így meg sem értett igazságok leperegnek rólunk. Nem válnak az életünk részévé, nem vernek gyökeret bennünk és így csak idő kérdése, hogy a hallottak teljes feledésbe merüljenek.

Ha segíteni akarok neked, el kell kísérjelek a mély megértés szintjéig.

Persze ehhez benned is ott kell lennie a vágynak, hogy megértsd mi hogyan működik. Neked is akarnod kell, hogy létrejöjjön az együttgondolkodás, majd teljes természetességgel a megértés.

Végül nagyon fontos látnod, hogy megértés nélkül a következő, talán legfontosabb összetevő is csak sokkal nehezebben valósulhat meg.

 

D) Elfogadás – Ha már tudod és érted, már csak el kell DÖNTENED, hogy mindezt magadra is érvényesnek tartod.


Egy ponton le kell tenned a voksodat, hogy azt, amit tanultál és megértettél önmagadra is érvényesnek tartod, mégpedig önként.

Ha ezt nem teszed meg, csak nagyon csekély hasznod lesz a tanultakból. Tudom, hogy manapság divatos ellenállónak, lázadónak lenni. Csakhogy ebben az esetben nem egy elnyomó rezsim ellen lázadunk, hanem a saját boldogságunk ellen.

 

E) Természetes megvalósítás mély beidegződésen keresztül – A tanultak újból és újbóli meghallgatásával a változás természetesen megtörténik.


A legtöbb képzési és tanácsadói rendszer ezt a pontot hanyagolja el leginkább. Egyszerűen nincs lehetőség a folyamatos, erőfeszítés nélküli ismétlésre. E nélkül a megszerzett tudás nem képes a működés szintjére emelkedni.

Pedig ez az a pont, ahol mindaz amit idáig befektettél, elsajátítottál elkezdhetne működni is.

Ez az a pont ahol a változás erőlködés nélkül megjelenik az életedben. Valójában ez a CÉL, hisz az átformált élet a mély beidegződések természetes következménye.

  • Új motivációk
  • Új gondolatok
  • Új érzelmek
  • Új szavak
  • Új tettek

Az életed minden jelentős területét lefedő tanításra van szükséged, amit aztán „unásig” hallgatsz újra meg újra, míg részévé nem válik a legmélyebb gondolkodásmódodnak. Ekkor teljes természetességgel elkezdi megújítani a motivációidat, gondolataidat, érzelmeidet és így végül a szavaidat és tetteidet.

Most mutattam meg neked az életvezetés legegyszerűbb és egyben legerőteljesebb képletét.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy MILYEN FONTOS ez az összefüggés.

Egy üzleti előadáson hallottam ezt a vitathatatlanul igaz állítást: „Ahogyan az ember a szívében gondolkozik, úgy éli az életét.”

Amit most megmutattam neked nem kevesebb, mint a gondolkodásod és ezzel az egész életed megváltoztatásának a legegyszerűbb és egyben leghatékonyabb képlete.

VIDEÓ – A hosszú távú gyógyulás kulcsa (10 perc)

Kérlek kattints az alábbi VIDEÓ-ra, és nézd meg a hatékony életvezetés témájának ezt a rövid összefoglalóját. 10 perc alatt a kezedbe adok egy kulcsot, amivel VALÓDI változásokat érhetsz el a párkapcsolatodban, de akár az egész életedben!

Átfogó, az életvezetés 5 lépésén alapuló MEGOLDÁS a párkapcsolatok minden kihívására…

Sokszor érzem úgy hogy minden amit eddig átéltem az életben, bizonyos értelemben azért volt, hogy MOST képes legyek Neked segíteni.

Miért mondom ezt?

Mert biztosra akarok menni, hogy látod és érted annak a lehetőségnek az értékét, ami most megnyílt előtted.

MOST vágányt állíthatsz az életeteken.

A te, a párod és az egész családotok életén.

A gyerekeitek egy nap boldogabb életet fognak élni mert TE MOST megragadtál egy lehetőséget. A családok több mint ötven százaléka kettészakad. Szinte megszokottak vagyunk azzal a pusztítással, amit a válások, de ugyanígy a még kitartó, de harcban élő párok maguknak és a gyerekeiknek okoznak. Életre szóló sérülések, derékba tört álmok, a szívek mélyén ülő csendes keserűség.

Csak képzeld el, hogy egy ilyen lehetséges jövő NEM KÖVETKEZIK BE csak azért, mert TE egy ponton úgy döntöttél, hogy nem sodródsz tovább, hanem ezért a JOBB JÖVŐÉRT megteszel egy sorsfordító, de egyszerű dolgot: Mégpedig rálépsz a tudatos életvezetésnek erre a könnyedén végigjárható, de sorsformáló útjára és velem együtt átmész ezen a kapcsolatotokat megreformáló VALÓSÁGTERÁPIÁN.

Kérlek készülj fel arra, hogy végigjárod ezt az utat.

Lássuk, hogy miből is áll a VALÓSÁGTERÁPIA és hogy miként fogja új alapokra helyezni a kapcsolatotokat egymással és ezzel talán az egész életeteket is. 

Minden kapcsolat építhető – Minden probléma lekűzdhető – Az igazi szeretet megtanulható

Házassági és Párkapcsolati Oktató- Tanácsadó- és Mediáló PROGRAM

 

A VALÓSÁGTERÁPIA rendszere NEM egy egyszerű tanítás, hanem egy életet átformáló program, amely AZ ÉLETVEZETÉS 5 ALAPPILLÉRÉRE ÉPÍTVE képes VALÓDI eredmények elérésére. Ez a program képes NEKED, a PÁRODNAK és KETTŐTÖKNEK ÖSSZEHANGOLTAN is segíteni.

Ez a program egyfelől NEM FÉL szembenézni a valóságosan átélt problémáitokkal, másfelől azonban KÍMÉLETLEN KÖVETKEZETESSÉGGEL mutat rá és kezeli a problémáitok MÖGÖTT meghúzódó, a szenvedéseitekért valójában felelős GYÖKÉR PROBLÉMÁKAT.  

A program talán legnagyobb ereje, hogy nem felszínesen, hanem a gyökerében is kezeli mindazt ami szenvedést okoz nektek.

A VALÓSÁGTERÁPIA ősi tudáson, megkérdőjelezhetetlen tapasztalaton, tiszta, egyenes, őszinte és bátor érvelésen alapul. Életet átformáló tudás vár rád, mégpedig olyan előadásmódban, amely NEM FÉL szembeszállni a téves, romboló elképzelésekkel legyenek azok a PÁROD elképzelései, vagy akár a  TE ELKÉPZELÉSEID.

 

Bárki is akar neked segíteni, az első lépések között a bennetek élő, pusztító hiedelmektől kell megszabadítson. 

A párod elméje, de minden bizonnyal a te elméd is át meg át van szőve olyan, sokszor öntudatlan, alattomosan ható elképzelésekkel, valójában pusztító hiedelmekkel, amelyek folyamatosan károsítják, szó szerint rombolják a kapcsolatotokat.

Ha utat engedtek ezeknek az elképzeléseknek, akár el is pusztíthatják a kapcsolatotokat. Első lépésben tehát el kell érnünk, hogy abbahagyjátok a rombolást.

A legnagyobb csapda pedig az, hogy ezek elől az elképzelések elől el se lehet menekülni, hisz bárhová is mész, magaddal hurcolod azokat. Nincs más megoldás, le kell őket leplezni. Ha ez nem történik meg, újra meg újra megísmétlik a pusztítást. A válás, a szakítás nem megoldás, mert ugyanaz, ami tönkreteheti ezt a kapcsolatot tönkreteheti a következőt és következőt is! 

Éppen ezért a VALÓSÁGTERÁPIA mindenek előtt hadat üzen a bennetek élő, magatokkal hurcolt pusztító elképzeléseknek. 

Ez a program meg akar szabadítani TITEKET MINDEN pusztító tévedéstől.

VIDEÓ és HANGANYAG alapú Online Tanfolyam, Online Mediáló- és Online Tanácsadó RENDSZER!

VALÓSÁGTERÁPIA alapprogram – A program gerincét egy 14 tanításból álló VIDEÓ és AUDIO sorozat alkotja, amely önmagában is egy FORRADALOM a párkapcsolatok gyógyításának építésének területén.

Ez a sorozat tehát a VALÓSÁGTERÁPIA első lépése és gerince mindennek. Ez a sorozat tartalmazza azt a tudást, amely minden kapcsolati változás alapja lesz.

Az alábbi gombra kattintva leírását és részletes bemutatóját találod a teljes programnak! 

Önálló tanítások – Azonnali gyakorlati segítség a kulcsfontosságú területeken

A VALÓSÁGTERÁPIA 14 tanításból álló gerincét rövidebb hosszabb tanítások egész sora egészíti ki, amelyek önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtanak.

Elsődlegesen azért készítettem őket, mert mindenképpen meg kellett céloznom néhány olyan frontvonalat, amelyeken harcolva a kapcsolatotok újra meg újra sérülést szenved. Az önálló tanítások ezeket a kritikus kérdéseket kezelik és ezeknek a konkrét területeknek a gyógyításával önmagukban is enyhülést hozhatnak a kapcsolatotokba. 

VALÓSÁGTERÁPIA Hölgyeknek – Titkok amik NEM tartoznak a pasikra

A 14 részes alaptanítást egészíti ki további, olyan előadásokkal és anyagokkal amelyek kimondottan hölgyeknek szólnak.

Van olyan infó, ami NEM TARTOZIK a férfiakra. Nem kell hogy tudják, legalábbis nem az érettségnek egy bizonyos szintje alatt. Éppen ezért készítettem el ezeket az anyagokat. Olyan információkat tartalmaznak, amelyek a női lehetőségeket és buktatókat kezelik, továbbá bennfentes tanácsokat adnak a férfiakról és a velük való bölcs bánásmódról. 

Férfiként ezeket a tanításokat tuti megszerezném a feleségemnek! 🙂

VALÓSÁGTERÁPIA Uraknak – Amit a hölgyek SOHA nem tudhatnak meg  

Az alaptanítás mellé ezek a tanítások értelemszerűen férfiaknak szóló speciális kiegészítőt képeznek. Szó van benne arról hogyan élhetünk igazi férfiként, elárulom benne, hogy valójában mit is akarnak a nők, és hogy miként bánhatunk velük szeretettel és türelemmel, és persze sok-sok mindenről beszélünk ezeken a felvételeken, amikről a HÖLGYEK SOHA nem szerezhetnek tudomást. 🙂

A feleségem garantáltan akarná, hogy ezt az anyagot elsajátítsam.

VALÓSÁGTERÁPIA Páros csomag – Hogy vállvetve, együtt nevetve és sírva építhessétek fel az új életeteket

Szerintem ez a legjobb választás. Értelemszerűen az „ALAPPROGRAM” mellett tartalmazza a „HÖLGYEKNEK” és „URAKNAK” szóló mindkét kiegészítő csomagot.

Ha komoly kapcsolatban élsz, nincs min gondolkozni, ez a legjobb választás. Ennél csak egy jobb választás van, ha a páros csomagot kiegészíted a „MEDIÁTOR Szolgáltatással”, és „KÉRDEZZ FELELEK Klub”-bal is.

VALÓSÁGTERÁPIA Egyedülállóknak – Hogyan találhatod meg a NAGY Ő-t?

Amennyiben nem élsz komoly kapcsolatban, de szeretnél, ez az anyag kötelező a számodra. Annyira fontos, hogy középiskolákban kötelező tantárggyá tenném, sőt nem engednék összeházasodni senkit anélkül, hogy ebből „le ne vizsgázott” volna.

Most van itt az ideje felkészülni, másrészt ez a felkészülés segíteni fog neked felismerni az „IGAZIT” amikor találkozol vele. 

Mediátor szolgáltatás – Hadd mondjam ÉN el a párodnak…

Azt kell mondanom, hogy ez az egyik leginkább elképesztő segítség, amit ebben a programban csak igénybe vehettek.

Sajnálatos módon ennek a csomagnak csak akkor veszed hasznát, hogy ha a párod is kész változni és önként végigcsinálja a VALÓSÁGTERÁPIÁT. Ebben az esetben viszont szenzációs segítséget nyújthat nektek.

A következő fog történni.

Mindketten kitöltötök egy viszonylag részletesebb kérdőívet, amely alapján kimondottan a párodnak való anyagok jelennek meg az Ő személyes fiókjában, és természetesen kimondottan neked való anyagok jelennek meg a te fiókodban. Ezek az anyagok nem konkrétan a ti problémáitokról szólnak, hanem gyógyító módon tanítanak azokról a kihívásokról amiken átmentek.

A hatás nagyon egyszerű. Teljesen észrevétlenül, tanításokba rejtve, de ÉN magyarázom el a párodnak, hogy mit és hogyan ront el, és hogy miként léphet előre az adott a területen.

Azért ez vagány. Nem?

Kérdezz Felelek Klub

A VALÓSÁGTERÁPIA interaktív közösségi rendszere, ahol nem csak te magad tehetsz fel kérdéseket, de a mások által megfogalmazott kérdésekre adott válaszokból is tanulhatsz. Az általad és mások által beküldött kérdésekre rövid VIDEÓK formájában válaszolok, természetesen név nélkül, illetve annyira megváltoztatva a történetet, hogy ne lehessen felismerni.

Heti rendszerességgel 3-5 új videót teszünk közzé, amelyek nem ritkán a leghathatósabb segítségnek bizonyulnak.

VIP TÁMOGATÓ Csomag

Ezzel a csomaggal megszerzel MINDENT! Minden anyagot ami kész van, és mindent amit az elkövetkező 6 hónapban fogok elkészíteni. Ez egy igazi „VIP MINDENT BELE!” csomag.

Ugyanakkor a VIP TÁMOGATÓ csomag nem csak arról szól, hogy mindent megszerzel ami tőlünk csak kapható, hanem arról is, hogy jónak tartod amit csinálunk.

Párok százai és ezrei szabadulhatnak meg a szükségtelen szenvedéstől. Családok megerősödhetnek úgy, hogy a gyerekeiknek nem kell csonka családokban felnőniük. Jövőbeli párok felkészülhetnek az életre. Emberek ezrei kerülhetik el az életüket felemésztő fájdalom nagyját, temérdek szükségtelen szenvedést.

Ha mindezt jónak tartod, ha el tudod képzelni hogy a világunk egy jobb hellyé válik azzal, hogy férfiak és nők megtanulják szeretni és támogatni egymást, akkor ez a csomag neked való.

Ezt a TÁMOGATÓ csomagot tehát leginkább akkor érdemes választanod, ha hiszel ebben az ügyben és kész vagy egy jelentős támogatást nyújtani nekünk, egy olyan támogatást, amely akár túl is mutathat azon, hogy mennyit érnek ezek az anyagok mint termékek.

Hát ha a pénz nem akadály, akkor ezzel jártál a legjobban!

Előre is köszönjük! 🙂

Dióhéjban EZ a VALÓSÁGTERÁPIA rendszere.

Bár nagyon átgondolt és célravezető a terápia FORMÁJA és ESZKÖZEI, de kérlek ne feledd, hogy a legnagyobb értéket maga a tanítás tartalma hozza.

Az a tudás amit megosztok veled, szó szerint FORRADALMAT hozhat az életedbe. Olyan felismerések, megértések és mély, működő tudás birtokába juthatsz, amely szó szerint átformálhatja az életedet.

Ez a program az általam ismert leghatékonyabb formája annak, hogy a lehető legkisebb ráfordítások mellett a lehető legnagyobb változást, a lehető legnagyobb előrelépéseket érhessétek el a kapcsolatotokban.

A VALÓSÁGTERÁPIA azért jött létre, hogy aki csak komolyan akarja, ÉLHETŐ és MÉLYEN MEGELÉGÍTŐ életet élhessen!

Persze lehetnek kételyeid, és jogosan, hisz könnyen lehet néhány nagyon is valódi akadállyal kell megküzdened.

Hadd segítsek ezekben is!  

Akadályok és legyőzésük – A leghatalmasabb fákat nem a viharok hanem a szú pusztítja el

A való életben a legnagyszerűbb elhatározásoktól is az olyan egyszerű dolgok tartanak vissza mint például az időhiány, valamilyen megválaszolatlan kérdés miatti elakadás, vagy akár egy személyiségtípusból fakadó belső ellenállás a változtatással kapcsolatban.

A „VALÓSÁGTERÁPIA” módszernek ezekre is van válasza. 

I. akadály: Az időhiány

Annak érdekében, hogy a kapcsolatotok gyógyulása és megújítása a lehető leghamarabb végbemehessen, egy olyan tanulási módszert biztosítok a számodra, amely segítségével holtidőkben tanulhatsz. Utazás, sportolás, házimunka, séta vagy bármilyen tevékenység közben is – amely nem követeli a teljes figyelmedet – befogadhatod a „VALÓSÁGTERÁPIA” anyagait. 

II. akadály: Megválaszolatlan kérdések miatti elakadás

Annak érdekében, hogy soha ne lehessenek megválaszolatlan kérdéseid, létrehoztam egy „Kérdések és Válaszok – VIDEÓ Blogot”, ahol nem csak te magad kaphatsz választ a felmerült kérdéseidre, de mások kérdéseiből, és az azokra adott válaszokból is tanulhatsz. Ez a megoldás az egyik legnagyobb ereje a „VALÓSÁGTERÁPIA” rendszerének.

III. akadály: Belső makacsság, tudatalatti ellenállás a változással szemben

Az átformált élet egy ajándék, egy olyan ajándék, amit meg kell tanulnod elfogadni. Egy olyan módszert és eszközt adok a kezedbe, amely segíteni fog neked a tanultakat mélyen elfogadni. 

Egyedül is megy! – Nem kell függnöd a párod tanulásra való hajlandóságától!

Ennek – az életvezetés 5 lépésére épülő – programnak az eredménye egy napról napra élhetőbb és boldogabb élet, de – és ez NAGYON fontos – akár a párodtól függetlenül is.

Sok kapcsolat a kölcsönös lelki függés miatt válik pusztítóvá. Mindketten azt hiszik, hogy a másik tehet róla, hogy NEKI KELL megváltoznia. És igen, a legjobb az ha mindketten változtok, de a “VALÓSÁGTERÁPIA” megtanít arra, hogyan mentheted meg a kapcsolatotokat akár egyedül is. Ez az anyag a Te kezedbe teszi a hatalmat arra, hogy fordíts a kapcsolatotokon. 

Ez a program megtanít szabadnak lenni. Megtanít arra is, hogyan lehetsz mindig telve úgy, hogy képes légy adni, ahelyett hogy követelnél.

Ez a szabadság legegyszerűbb képlete.

Szeretném a lehető legteljesebb megoldást biztosítani Neked, és ha akarod a Párodnak is, de őszintén bevallom ehhez szükségem van a segítségedre!

Hogyan valósulhat meg, hogy teljes és átfogó megoldást kapj a kapcsolatotok gyógyulásához és megújításához? Mi a következő lépés, hogy vágányt állíthass a kapcsolatotokban?

Több évtizedes lelki gondozói és felnőtt oktatói tapasztalat, több ezer óra tanulás, elmélkedés és megfontolás, több száz tanácsadói beszélgetés, egy mindent megjárt házasság összes élménye, kudarca és sikere, számtalan házaspár életébe való bepillantás, mind mind bele lett öntve ebbe a – bátran mondhatjuk – nem mindennapi programba. 

Hónapokon át tartó készülés, a forgatások, az utómunkák, a webes rendszer kitalálása és elkészítése sok-sok milliós konkrét költséget képviselnek, és akkor a tervekről még nem is beszéltünk. Jelenleg is dolgozom további sorsfordító anyagok elkészítésén.

Mindannak a megvalósítása, ami a VALÓSÁGTERÁPIA most, és amivé válni készül akár fél tucat ember folyamatos munkáját igényelheti.

Miért mondom el mindezt?

Egyrészt azért, mert szeretném ha látnád, hogy milyen értéket képvisel mindaz, amit a kezedbe adok, másrészt mert szeretném ha értenéd, hogy mindez tényleg nem létezhet a Te segítséged, a Te hozzájárulásod nélkül.

Arra szeretnélek megkérni, hogy támogasd ennek a programnak a létét, fennmaradását és fejlődését. 

Egy a rendszer valódi értékének fényében jelképes, de a mi működésünk szempontjából nagyon is jelentős pénzügyi hozzájárulással lehetővé teszed a számunkra nem csak azt, hogy működni tudjunk, de azt is, hogy a közeljövőben a kapcsolatotokat további szempontokból gyógyító anyagokat is készíthessünk.

Egy vallomás, avagy néhány őszinte szó… 

Valamit tudnod kell! – Eszméletlen munka egy ilyen programot összeállítani, de meg vagyok győződve róla, hogy erre van szükséged, sőt ez az egyetlen hatékony módja a változásnak.

Persze sokkal egyszerűbb lenne csak egyszerűen csinálni egy-két rendezvényt. Te kifizetnéd a belépődíjat, én többé kevésbé jól elmondanám, te fellelkesülnél, de egy héttel később minden feledésbe veszne.

Nem. Ez az én olvasatomban NEM MEGOLDÁS.

Muszáj volt megcsinálni, összerakni a „VALÓSÁGTERÁPIA” programot, ugyanakkor egyértelmű volt, hogy ha azt szeretnénk, hogy ez működjön, akkor muszáj megosztanunk a költségeket.

A következőre jutottam…

Szerintem nagyon fog Neked tetszeni…

Ezúttal a PÉNZ nem lehet probléma! – MOST annyit fizethetsz a programért amennyit Te szeretnél!

Biztos vagyok benne, hogy mostanra látod, hogy milyen értéket képvisel számodra a VALÓSÁGTERÁPIA rendszere, úgyhogy rád bízom az árazást.

Teljesen komolyan gondolom. Most annyit fizetsz a teljes VALÓSÁGTERÁPIA programért, minden kiegészítőjével együtt, amennyit TE szeretnél.

Azért ez egy MÉLTÁNYOS ajánlat. Igaz?

Azt persze nem ígérhetem, hogy ez a lehetőség, még holnap is itt lesz, MOST viszont itt van és teljes valóságában a rendelkezésedre áll.

Most TE szabod az árakat.

Mennyit kell tehát fizetned a programért?

Annyit amennyit jó szívvel és örömmel fizetnél érte. 

FONTOS!!! – Ne légy szégyenlős! Ha akarod ezt a segítséget, akkor MINDENKÉPPEN vidd el! Ajánlj annyit amennyiért NEM TUDOD itt hagyni! Olyan ajánlatot tégy, amely elég alacsony ahhoz, hogy jól érezd magad vele, de egyben elég magas is ahhoz, hogy kifejezze a nagyra-értékelésedet és méltó támogatás lehessen a munkánkhoz.

Gondold végig, hogy milyen értéket képvisel, hogy milyen segítséget jelenthet ez a program neked:

1. Érdemes végiggondolnod, hogy vajon mennyi pénzért kapnál hasonló segítséget máshonnan.

2. Gondold végig, hogy mennyit érnek a rendszernek azok az elemei, amiket sehonnan máshonnan nem szerezhetnél be, mert nem léteznek, csakis itt.

3. Hogy segítsek neked megítélni egy ilyen szintű segítség értékét, összegyűjtöttem az internetről néhány aktuális árat:

Személyes Párterápiás Tanácsadás árai:
10.000-15.000 Ft/óra, ahol a tanácsadók többségének véleménye szerint legalább 4-6 alkalom szükséges ahhoz, hogy a terápia hatásos lehessen.

Élő párkapcsolati előadások árai:
15.000-240.000 Ft különböző hosszúságú előadásokért, ahol az előadások átlagos, egy előadásra eső díja 1.700-10.000 Ft/előadás közé esik.

Online Tanfolyamok árai:
14.000 Ft – 24.000 Ft különböző hosszúságú online képzésekért, ahol az előadásonkénti költség 3.500-4.400 Ft/előadás között mozog.

Ha legalacsonyabb általam talált élő tanfolyam díjával számolok, akkor bőven 50.000 Ft-feletti díjhoz jutok. Ne ijedj meg! Neked NEM kell ennyit fizetned…

Önmagában a VALÓSÁGTERÁPIA alapcsomag 14 előadást ölel fel. A hölgyeknek és uraknak szóló kiegészítő videók 6-6 anyagot ölelnek fel. Az önálló előadások 7 koncentrált tanítást tartalmaznak. És akkor még nem beszéltünk a „Kérdezz Felelek” és „Mediátor” csomagról. Ha le akarom egyszerűsíteni 30+ előadásnyi rendszerezett tanítás.

Ugyanakkor nem győzöm hangsúlyozni, hogy a VALÓSÁGTERÁPIA nem tetszőlegesen választott témákat tárgyal, hanem a kapcsolati problémákat átfogóan, azokat a gyökerüknél kezelő program

Szóval gondold végig, hogy mennyit fizetnél ezért az anyagért, és ezután tégy ajánlatot a program egyes elemeire!

NE szúrd el! Van egy FÁJDALOMKÜSZÖB.

Természetesen az én fejemben van egy alsó határ, egyfajta fájdalomküszöb, egy olyan alacsony ár, amely elérése esetén nem tudom elfogadni az ajánlatodat.

Mi történik, ha túl alacsony árat ajánlasz? – Ebben az esetben elesel attól a lehetőségtől, hogy Te szabd az árakat. Mivel ez egy kísérlet is egyben, egy idő után látni fogom, hogy mire értékelitek a programot és képes leszek egy méltányos, de konkrét árat is meghatározni. A későbbiekben lehetőséged lesz a programot ezen a konkrét végleges áron megvásárolni.

Mi történik, ha túl magas árat kínálsz? – Valójában ez csak egy elvi lehetőség, hisz az általad ajánlott összeg nem csak egy vételár, de egyben támogatás is. Az ajánlatodat örömmel elfogadjuk támogatásként és egy Támogatói VIP státusszal háláljuk meg, amely izgalmas és értékes előnyöket biztosít a számotokra a pároddal.

Mi történjen akkor ha a program ellenértékén túl is szeretnél támogatni minket? – Az ajánlattétel során választd a „MINDENT EGYSZERRE! – VIP TÁMOGATÓ Csomagot”! Ezzel MINDENT megszerzel, amivel jelenleg rendelkezünk, és fél éven keresztül minden új programot, amit bevezetünk.

 

7 Önálló tanítás AJÁNDÉKBA

Az „Önálló tanítások – Azonnali gyakorlati segítség a kulcsfontosságú területeken” című sorozatot AJÁNDÉKBA kapod bármely csomagot is rendeled!

A VALÓSÁGTERÁPIA 14 tanításból álló gerincét rövidebb-hosszabb tanítások egész sora egészíti ki, amelyek önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtanak.

Elsődlegesen azért készítettem őket, mert mindenképpen meg kellett céloznom néhány olyan frontvonalat, amelyeken harcolva a kapcsolatotok újra meg újra sérülését szenved. Az önálló tanítások ezeket a kritikus kérdéseket kezelik és ezeknek a konkrét területeknek a gyógyításával önmagukban is enyhülést hozhatnak a kapcsolatotokba. 

7 VIDEÓ:

Nem akarom, hogy a pénz visszatartson attól, hogy vágányt állíts az életeden.

A legfontosabb, hogy segítséget kapj! Elsősorban NEKED szeretnék segíteni. Ehhez szükséged van a programra és ha engem kérdezel, akkor nem „csak” a gerincképzésre, de annak minden egyes kiegészítőjére is. 

Szóval ne hagyd itt ezt az anyagot! Mindössze azt kell eldöntened, hogy milyen mértékű támogatást akarsz és tudsz adni a programért cserébe, és jó esetben már viheted is.

Szóval ne habozz! Kattints az alábbi gombra és tégy ajánlatot. 

MOST annyit fizethetsz a programért amennyit Te szeretnél!

Kattints az alábbi gombra, szabd meg az ÁRAT és szerezd meg a TELJES programot akár MINDEN kiegészítőjével együtt!

 

Őszintén remélem, hogy az anyagaink hatalmas segítségedre lesznek!

Szeretettel és tisztelettel:

ui.: Egyre többen kérdezik tőlem: „Mit rontottunk el?” 

Sokan élnek bizonytalanságban.

Annak a megértésnek a birtokában, amit a VALÓSÁGTERÁPIA videók közvetítenek, olyan érzésed lesz mint, amikor egy vak sötét szobában egyszer csak felkapcsolják a villanyt. Az eddigi bizonytalanságod szertefoszlik és világosan látni fogod, hogyan hozhatod helyre, még a legdurvább hibákat is.

Amit a VALÓSÁGTERÁPIA Program jelent olyan erőteljes, hogy sok embernek nem csak a kapcsolatát, de az életét is megváltoztatta. Sokan, akik birtokába kerültek azoknak a felismeréseknek – amiket perceken belül elkezdek veled is megosztani – később arról beszélnek, hogy ezek a tanítások, egy az egész életüket érintő fordulóponthoz vezették őket.

Őszintén remélem, hogy az anyagaink Neked is hasonló erővel lesznek képesek segíteni.

uui.: A VALÓSÁGTERÁPIA egy jó dolog. Valami amire neked, a párodnak és hozzátok hasonló párok ezreinek is szüksége van.

A VALÓSÁGTERÁPIA egy olyan dolog, amit megéri támogatni. A VALÓSÁGTERÁPIA anyagi támogatás nélkül nem maradhat fenn és semmiképpen sem nőhet. Ez egy olyan jó dolog, ami pénz nélkül, mégpedig elég sok pénz nélkül nem maradhat életben.

Valójában arra kérlek, hogy támogasd a munkánkat és ezzel azt a férfiakat és nőket segítő, az életüket megreformáló munkát, amely eredményeként családról családra, sorsról sorsra, de megváltozhat a világunk.

Kattints ide, szerezd meg ezt a programot és változtass a saját és mások életén egyaránt!

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat