Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

MEGRENDELÉS

Házassági és Párkapcsolati VIDEÓ Tanfolyam,
Tanácsadó és Mediáló PROGRAM

…átformált és megújult kapcsolatokért. Hogy, aki csak komolyan akarja, ÉLHETŐ és MÉLYEN MEGELÉGÍTŐ életet élhessen!

Sokan élnek bizonytalanságban. Egyre többen kérdezik tőlem: „Mit rontottunk el?” – Annak a megértésnek a birtokában, amit a VALÓSÁGTERÁPIA videók közvetítenek, olyan érzésed lesz mint, amikor egy sötét szobában egyszer csak felkapcsolják a villanyt. Az eddigi bizonytalanságod szertefoszlik és világosan látni fogod, hogyan hozhatod helyre, még a legdurvább hibákat is.

Szerezd meg a programot! Ezúttal a PÉNZ nem lehet probléma! – MOST annyit fizethetsz amennyit Te szeretnél!

Most TE szabod az árakat!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, ajánlj egy árat és szerezd meg csak az alapprogramot, vagy ha szeretnéd a TELJES VALÓSÁGTERÁPIA rendszert.

FONTOS: Amennyiben bizonytalan vagy, hogy program egyes részei mit ölelnek fel, illetve, hogy mennyit is lenne érdemes ajánlanod a programért, az űrlap alatt találsz infót és segítséget. A tanfolyam pontos tematikájának a VIDEÓ TANFOLYAM menüpont alatt nézhetsz utána.


Mit kapok? – A VALÓSÁGTERÁPIA rendszere dióhéjban…

VALÓSÁGTERÁPIA Alapprogram - Minden kapcsolati változás kulcsa

Ez a sorozat a VALÓSÁGTERÁPIA első lépése és gerince minden további tanításnak.  Ez a sorozat tartalmazza azt a tudást, amely minden kapcsolati változás alapja lesz.

Az „Alapprogram” egy átfogó, rendszerezett, életet átformáló MEGOLDÁS a párkapcsolatok minden kihívására… igazi VALÓSÁGTERÁPIA.

Nem egyszerűen okos tanítás, hanem VALÓDI eredményekre számító rendszerezett képzés és terápia. Ősi tudáson, megkérdőjelezhetetlen tapasztalaton, tiszta, egyenes, őszinte és bátor érvelésen alapuló tanítások várnak rád. Olyan előadásmódban, amely NEM FÉL szembeszállni akár VELED MAGADDAL is, annak érdekében, hogy megszabadíthasson TÉGED a benned élő pusztító tévedésektől.

Az a tudás amit megosztok veled, szó szerint FORRADALMAT hozhat az életedbe. Olyan felismerések, megértés és mély, működő ismeret birtokába juthatsz amely szó szerint átformálhatja az életedet. Ez a program az általam ismert leghatékonyabb formája annak, hogy a lehető legkisebb ráfordítások mellett a lehető legnagyobb változást, a lehető legnagyobb előrelépéseket érhessétek el a kapcsolatotokban.

A CSOMAG TARTALMA:

 • Alapparogam – 14 előadás
 • Önálló tanítások – 7 előadás (AJÁNDÉK)
VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek - Titkok, amik NEM tartoznak a pasikra

A 14 részes „Alapprogramot” egészíti ki további olyan előadásokkal és anyagokkal amelyek kimondottan hölgyeknek szólnak.

Van olyan infó, ami NEM TARTOZIK a férfiakra. Nem kell hogy tudják, legalábbis nem az érettségnek egy bizonyos szintje alatt. Ezek az előadások olyan információkat tartalmaznak amelyek a női lehetőségeket és buktatókat kezelik, továbbá bennfentes tanácsokat adnak a férfiakról és a velük való bölcs bánásmódról. 

Férfiként ezeket a tanításokat tuti megszerezném a feleségemnek!

A CSOMAG TARTALMA:

 • Alapprogam – 14 előadás
 • Hölgyeknek szóló tanítások – 6 előadás
 • Önálló tanítások – 7 előadás (AJÁNDÉK)
VALÓSÁGTERÁPIA uraknak - Amit a hölgyek SOHA nem tudhatnak meg

Az „Alapprogram” mellé ezek a tanítások értelemszerűen férfiaknak szóló speciális kiegészítőt képeznek. Szó van benne arról hogyan élhetünk igazi férfiként, elárulom benne, hogy valójában mit is akarnak a nők és hogy miként bánhatunk velük szeretettel és türelemmel és persze sok-sok mindenről beszélünk ezeken a felvételeken amikről a HÖLGYEK SOHA nem szerezhetnek tudomást. 🙂

A feleségem garantáltan akarná, hogy ezt az anyagot elsajátítsam.

A CSOMAG TARTALMA:

 • Alapparogam – 14 előadás
 • Uraknak szóló tanítások – 6 előadás
 • Önálló tanítások – 7 előadás (AJÁNDÉK)
VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek és uraknak - Páros csomag, hogy vállvetve, együtt nevetve és sírva építhessétek fel az új életeteket

Ebben a csomagban az Uraknak és Hölgyeknek szóló csomagot tartalmazza. Értelemszerűen tartalmazza a teljes VALÓSÁGTERÁPIA „Alapprogramját” és a hölgyeknek és uraknak szóló anyagot egyaránt.

A CSOMAG TARTALMA:

 • Alapparogam – 14 előadás
 • Uraknak szóló tanítások – 6 előadás
 • Hölgyeknek szóló tanítasok – 6 előadás
 • Önálló tanítások – 7 előadás (AJÁNDÉK)
VALÓSÁGTERÁPIA Egyedülállóknak - Hogyan találhatod meg a NAGY Ő-t?

Enenk a programnak az egyik legnagyobb előnye, hogy mintegy mellékesen felkészít arra, hogy egyedülállóként észrevedd, ha az utadbakerül egy igazán JÓ parti. A legtöbben simán elsétálnak életük párja mellett.

A CSOMAG TARTALMA:

 • Alapparogam – 14 előadás
 • Egyedülállóknak szóló tanítások – 6 előadás (jelenleg előkészületben, folyamatosan publikálva)
 • A saját nemednek megfelelően „Hölgyeknek” vagy „Uraknak” szóló sorozatot is tartalmazza
 • Önálló tanítások – 7 előadás (AJÁNDÉK)
Önálló tanítások - Azonnali gyakorlati segítség a kulcsfontosságú területeken

A VALÓSÁGTERÁPIA 14 tanításból álló gerincét tudatosan rövidebb tanítások egész sora egészíti ki, amelyek önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtanak. Elsődlegesen azért készítettem őket mert mindenképpen meg kellett céloznom néhány olyan frontvonalat, amelyeken harcolva a kapcsolatotok újra meg újra sérülését szenved. Az önálló tanítások ezeket a kritikus kérdéseket kezelik és ezeknek a konkrét területeknek a gyógyításával önmagukban is enyhülést hozhatnak a kapcsolatotokba.

A CSOMAG TARTALMA:

 • Önálló tanítások – 7 előadás
Mediátor szolgáltatás - Had mondjam ÉN el a párodnak...

Azt kell mondanom, hogy ez az egyik leginkább elképesztő segítség, amit ebben a programban csak igénybe vehettek.

Sajnálatos módon ennek a csomagnak csak akkor veszed hasznát, hogy ha a párod is kész változni és önként végigcsinálja a VALÓSÁGTERÁPIÁT. Ebben az esetben viszont szenzációs segítséget nyújthat nektek.

A következő fog történni.

Mindketten kitöltötök egy viszonylag részletesebb kérdőívet amely alapján kimondottan a párodnak való anyagok jelennek meg az Ő személyes fiókjában és természetesen kimondottan neked való anyagok jelennek meg a te fiókodban. Ezek az anyagok NEM konkrétan a ti problémáitokról szólnak, hanem gyógyító módon tanítanak azokról a kihívásokról amiken átmentek.

A hatás nagyon egyszerű. Teljesen észrevétlenül, tanításokba rejtve, de ÉN magyarázom el a párodnak, hogy mit és hogyan ront el, és hogy miként léphet előre az adott a területen.

Azért ez vagány. Nem?

A CSOMAG TARTALMA:

 • Kizárólag a Páros csomag mellé rendelhető
 • Külön kérdőív hölgyeknek és uraknak
 • Hölgyeknek szóló egyedi előadások a kérdőív alapján (minimum 4 db)
 • Uraknak szóló egyedi előadások a kérdőív alapján (minimum 4 db)
Kérdezz Felelek Klub

A VALÓSÁGTERÁPIA interaktív közösségi rendszerébe ahol nem csak te magad tehetsz fel kérdéseket, de a mások által megfogalmazott kérdésekre adott válaszokból is tanulhatsz. Az általad és mások által beküldött kérdésekre rövid VIDEÓK formájában válaszolok, természetesen név nélkül, illetve annyira megváltoztatva a történetet, hogy ne lehessen felismerni.

Heti rendszerességgel 3-5 új videót teszünk közzé, amelyek nem ritkán a leghathatósabb segítségnek bizonyulnak.

A CSOMAG TARTALMA:

 • 3 havi előfizetés
 • Saját kérdésekre kapott VIDEÓ válaszok 
 • Mások kérdéseire kapott VIDEÓ válaszok
VIP TÁMOGATÓ Csomag - MINDENT EGYSZERRE!

Ezzel a csomaggal megszerzel MINDENT! Minden anyagot ami kész van és mindent, amit az elkövetkező 6 hónapban fogok elkészíteni. Ez egy igazi “VIP MINDENT BELE!” csomag.

Ugyanakkor a VIP TÁMOGATÓ csomag nem csak arról szól, hogy mindent megszerzel ami tőlünk csak kapható, hanem arról is, hogy jónak tartod amit csinálunk.

Párok százai és ezrei szabadulhatnak meg a szükségtelen szenvedéstől. Családok megerősödhetnek. A gyerekeinknek nem kell csonka családokban felnőniük. Jövőbeli párok felkészülhetnek az életre. Emberek ezrei kerülhetik el az életüket felemésztő fájdalom nagyját, temérdek szükségtelen szenvedést.

Ha mindezt jónak tartod, ha el tudod képzelni hogy a világunk egy jobb hellyé válik azzal, hogy férfiak és nők megtanulják szeretni és támogatni egymást, akkor ez a csomag neked való.

Ezt a TÁMOGATÓ csomagot tehát leginkább akkor érdemes választanod ha hiszel ebben az ügyben és kész vagy egy jelentős támogatást nyújtani nekünk, egy olyan támogatást, amely akár túl is mutathat azon, hogy mennyit érnek ezek az anyagok mint termékek.

Ha a pénz nem akadály, akkor ezzel jártál a legjobban!

Előre is köszönjük! 🙂

A CSOMAG TARTALMA:

 • Alapprogam – 14 előadás
 • Uraknak szóló tanítások – 6 előadás
 • Hölgyeknek szóló tanítások – 6 előadás
 • Egyedülállóknak szóló tanítások – 6 előadás (jelenleg előkészületben, folyamatosan )
 • Önálló tanítások – 7 előadás
 • Mediátor szolgáltatás
 • Kérdezz Felelek Klub előfizetés 6 hónapra
 • + MINDEN 6 hónapon belül kiadott további anyagunk

Mennyit és hogyan kell fizetnem a programért és hogyan kapom meg később a VIDEÓ-kat?

Annyit amennyit jó szívvel és örömmel fizetnél érte...

Gondold végig, hogy milyen értéket képvisel, hogy milyen segítséget jelenthet a számodra a VALÓSÁGTERÁPIA. Érdemes végiggondolnod hogy vajon mennyi pénzért kapnál hasonló segítséget máshonnan. Gondold végig, hogy mennyit érnek a rendszernek azok az elemei, amiket sehonnan máshonnan nem szerezhetnél be, mert nem léteznek, csakis itt.

Egy kis segítség a rendszer értékének megtippeléséhez - Néhány 2021-as ár az internetről...

Érdemes végiggondolnod hogy vajon mennyi pénzért kapnál hasonló segítséget máshonnan.

Csak a példa kedvéért néány terápiás lehetőség ára:

Személyes Párterápiás Tanácsadás árai:
10.000-15.000 Ft/óra, ahol a tanácsadók többségének véleménye szerint legalább 4-6 alkalom szükséges ahhoz hogy a terápia hatásos lehessen.

Élő párkapcsolati előadások árai:
15.000-240.000 Ft különböző hosszúságú előadásokért, ahol az előadások átlagos, egy órára eső díja 1.700-10.000 Ft/óra közé esik

Online Tanfolyamok árai:
14.000 Ft – 24.000 Ft különböző hosszúságú 4-10 előadáaból álló online képzésekért, ahol az óránkénti költség 3.500-4.400 Ft/óra között mozog.

Önmagában a VALÓSÁGTERÁPIA alapcsomag 14 előadásból áll. A hölgyeknek és uraknak szóló kiegészítő videók 6-6 előadást ölelnek fel. Az önálló előadások 7 előadásból álló koncentrált tanítást képeznek. És akkor még nem beszéltünk a „Kérdezz Felelek” és „Mediátor” csomagról. Ha le akarom egyszerűsíteni 30+ előadásnyi rendszerezett tanítás.

Szóval gondold végig, hogy mennyit fizetnél ezért az anyagért és ezután tégy ajánlatot a program egyes elemeire!

FONTOS!!! – Ne légy szégyenlős! Ha akarod ezt a segítséget MINDENKÉPPEN vidd el! Ajánlj annyit amennyiért NEM TUDOD itt hagyni. Olyan ajánlatot tégy amely elég alacsony ahhoz, hogy jól érezd magad vele, de egyben elég magas is ahhoz, hogy kifejezze a nagyra-értékelésedet és méltó támogatás lehessen a munkánkhoz.

Arra szeretnélek megkérni, hogy támogasd ennek a programnak a létét fennmaradását és fejlődését.

A tanítás valódi értékének fényében jelképes, de a mi működésünk szempontjából nagyon is jelentős pénzügyi hozzájárulással lehetővé teszed a számunkra egyrészt, hogy egyre több emberhez juttassuk el az ingyenes tanításainkat, másrészt hogy további értékes anyagokat is elkészíthessünk.

Arról van tehát szó, hogy:

– A VALÓSÁGTERÁPIA egy jó dolog. Valami amire neked, a párodnak és hozzátok hasonló párok ezreinek is szüksége van.

– A VALÓSÁGTERÁPIA egy olyan dolog, amit megéri támogatni.

– A VALÓSÁGTERÁPIA anyagi támogatás nélkül nem maradhat fenn és semmiképpen sem nőhet. Ez egy olyan jó dolog, ami pénz nélkül, mégpedig elég sok pénz nélkül nem maradhat életben.

Valójában arra kérlek, hogy támogasd a munkánkat és ezzel azt a férfiakat és nőket segítő, az életüket megreformáló munkát, amely eredményeként családról családra, sorsról sorsra, de megváltozhat a világunk.

Nem akarom, hogy a pénz visszatartson attól, hogy vágányt állíts az életeden.

A legfontosabb, hogy segítséget kapj! Elsősorban NEKED szeretnék segíteni. Ehhez szükséged van a programra és ha engem kérdezel, akkor nem „csak” az „Alapprogramra” a gerincképzésre, de annak minden egyes kiegészítőjére is.

Szóval ne hagyd itt ezt az anyagot. Mindössze azt kell eldöntened, hogy milyen mértékű támogatást akarsz és tudsz adni a programért cserébe és jó esetben már viheted is.

Szóval ne habozz! Töltsd ki az űrlapot és tégy ajánlatot.

Ne szúrd el! Van egy FÁJDALOMKÜSZÖB

Természetesen az én fejemben van egy alsó határ, egyfajta fájdalomküszöb, egy olyan alacsony ár, amely elérése esetén nem tudom elfogadni az ajánlatodat.

Mi történik, ha túl alacsony árat ajánlasz? – Ebben az esetben elesel attól a lehetőségtől, hogy te szabd az árakat. Mivel ez egy kísérlet is egyben, egy idő után látni fogom, hogy a támogatóink mire értékelitek a programot és képes leszek egy méltányos, de konkrét árat is meghatározni. A későbbiekben lehetőséged lesz programot ezen a konkrét végleges áron megvásárolni.

Mi történik, ha túl magas árat kínálsz? – Valójában ez csak egy elvi lehetőség, hisz az általad ajánlott összeg nem csak egy vételár, de egyben támogatás is. Az ajánlatodat örömmel elfogadjuk támogatásként és egy Támogatói VIP státusszal háláljuk meg, amely izgalmas és értékes előnyöket biztosít a számotokra a pároddal.

Mi történjen akkor ha a program ellenértékén túl is szeretnél támogatni minket?Az ajánlattétel során választd a “MINDENT EGYSZERRE! – VIP TÁMOGATÓ Csomagot”! Ezzel MINDENT megszerzel, amivel jelenleg rendelkezünk és fél éven keresztül minden új programot, amit bevezetünk.  

Fizetési lehetőségek - Hogyan fizethetsz?

Jelenleg az ár-ajánlás lehetősége miatt kizárólag átutalással tudsz fizetni.

Jogosult:
REVOLUT LTD, LONDON, UK

Bankszámlaszám:
12001008-01644328-00400008

FONTOS:
A MEGJEGYZÉS / KÖZLEMÉNY mezőbe írd be a következő azonosítót: 80305319 

Mikor és hogyan kapod meg a VIDEÓKAT és KIEGÉSZÍTŐKET?

MIKOR KAPOD MEG A VIDEÓKAT?

1.) A rendelésed, illetve ár-ajánlatod személyesen kell jóváhagynunk. Munkaidőben igyekszünk az ajánlatot 1-2 órán belül elbírálni, az éjaszka érkezett ajánlatokat többnyire reggel bíráljuk el. Az ajánlatod elfogadásáról illetve elutasításáról e-mailben értesítünk.

Elfogadás esetén 72 órád van az utalásod elindítására.

2.) Amint elindítottad az utalásod, kattints az „Elindítottam az utalást – Kérem a VIDEÓKAT!” gombra az ajánlatod elfogadásáról kapott visszigazoló levélben. A viszajelzésed elküldését követően néhány percen belül AUTOMATIKUSAN él a hozzáférésed.

HOGYAN JUTSZ HOZZÁ A VIDEÓKHOZ?

A videók és minden szolgáltatásunk az info.valosagterapia.hu/valosagterapia oldalról érhető el. Ez ugyanaz az oldal, ahonnan az ingyenes VIDEÓ-kat is elérhetted. Amint elindítottad az utalásodat és visszajeleztél nekünk máris hozzáférsz a megszerzett anyagokhoz.

Amennyiben esetleg még nem jártál ezen az oldalon és nincs hozzáférésed, az utalásodat visszaigazoló e-mailben megtalálod a belépési információkat.

Ha bármi probléma adódna, örömmel segítünk.

Meg vagyok győződve, hogy a VALÓSÁGTERÁPIA anyagai átütő erővel fogják megreformálni az életeteket. Nagyon jó tanulást, új gondolatokat, új és szebb szavakat és ezzel együtt egy jobb és élhetőbb életet kívánok neked és a párodnak!

Szeretettel és tisztelettel:


Schlingloff Sanyi
életvezetési tanácsadó

ui.: MOST vágányt állíthatsz az életeteken. A saját, a párod és az egész családotok életén. A gyerekeitek egy nap boldogabb életet fognak élni mert TE MOST megragadtál egy lehetőséget. 

A családok több mint ötven százaléka kettészakad. Szinte megszokottak vagyunk azzal a pusztítással, amit a válások, de ugyanígy, a még kitartó, de harcban élő párok maguknak és a gyerekeiknek okoznak. Életre szóló sérülések, derékba tört álmok, a szívek mélyén ülő csendes keserűség.

Csak képzeld el, hogy egy ilyen lehetséges jövő NEM KÖVETKEZIK BE csak azért, mert TE egy ponton úgy döntöttél, hogy nem sodródsz tovább, hanem ezért a JOBB JÖVŐÉRT megteszel egy sorsfordító, de egyszerű dolgot: Mégpedig rálépsz a tudatos életvezetésnek erre a könnyedén végigjárható, de sorsformáló útjára és velem együtt átmész ezen a kapcsolatotokat megreformáló VALÓSÁGTERÁPIÁN.

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat