Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

Egyedülállóknak

Minden kapcsolat építhető
Minden probléma lekűzdhető
Az igazi szeretet megtanulható

Elárulom hogy hol keresd és HOGYAN ISMERD FEL az igazit.

Ha újra meg újra zsákutcában, kísértetiesen hasonló helyzetekben találod magad, valószínűleg ugyanazokat hibákat követed el ÚJRA meg ÚJRA. Ez az, amin változtatni fogunk. El sem hiszed, hogy milyen egyszerű JÓ PARTINAK, IGAZI férfinak és IGAZI nőnek lenni.

Mitől különleges az egyedülálálóknak szóló kiegészítő:

A) Amennyiben szeretnél komoly kapcsolatban élni, a VALÓSÁGTERÁPIA TELJES anyaga kötelező a számodra. – Elsőként tehát szükséged van az alapprogramra. 

Nem számít, hogy most nincs komoly kapcsolatod. Attól, hogy egyedülálló vagy nem vagy egy külön faj, amelyre teljesen MÁS SZABÁLYOK vonatkoznak mint mindenki másra. Amire elsőként és elsődlegesen szükséged van, az PONT UGYANAZ, amire azoknak van szüksége, akik már házasságban élnek.

Kérlek most nagyon figyelj arra amit mondani fogok!

A legtöbben azért csalódnak a házasságukban, azért élnek egy nyomorult életet a „NAGY Ő”-vel, mert amikor párt választottak, nem tudták azt, amiről ez a program szól (…és sajnos a legtöbben MOST SEM tudják.) A VALÓSÁGTERÁPIA anyaga annyira fontos, hogy középiskolákban kötelező tantárggyá tenném, sőt nem engednék összeházasodni senkit anélkül, hogy ebből “le ne vizsgázott” volna.

Amennyiben nem akarod megismételni mindenki más hibáit Neked másképp kell csinálnod, mint mindenki másnak.

A következőt tanácsolom tehát Neked!

1) Kezd a VALÓSÁGTERÁPIA alaptanítással! (Egy új világot fogsz felfedezni)
2) Szerezd meg a neked való, hölgyeknek vagy uraknak szóló kiegészítő csomagot! (Ezek az anyagok már konkrét útmutatók a másik nemmel való bánásmódra.)
3) A kimondottan egyedülállóknak szóló tanítások segítségedre lesznek abban, hogy a te egyedi helyzetedből a leggyorsabban léphess tovább.

Most van tehát itt az ideje felkészülni, másrészt ez a felkészülés segíteni fog neked felismerni az IGAZIT amikor találkozol vele.

 

B) A magánynak számtalan képlete van. – A legtöbb esetet alaposan tárgyalni fogjuk…

Magadra ismersz valahol?

a) Rút kiskacsának hiszed magad, akire senki rá sem hederít, vagy szerencsétlen hercegnek, vagy hercegnőnek, akinek már régen járt volna egy boldog kapcsolat?

b) Egyik kapcsolatot hajszolod a másik után? Mindig valaki más mellett ébredsz fel reggel? Két kézzel markolod az életet, de legbelül valami borzasztóan hiányzik? Egyre gyakrabban érzed, hogy még ha éppen ölelsz is valakit, végtelenül magányos és egyedül vagy?    

c) Már sokadszor találod meg az „IGAZIT” és úgy tűnik megint csak azért, hogy újra összetörjék a szívedet? Lassan kételkedni kezdesz abban, hogy egyáltalán létezik-e számodra a megfelelő kapcsolat.

d) Újra meg újra elmenekülsz? Egy idő után mindenkiből kiszeretsz? Ahogy kezd egy kapcsolat komolyra fordulni, kihátrálsz belőle?

Bármelyik képlet is illik rád, van válasz és van megoldás a helyzetedre. Sőt. Valószínűleg azért nem működik mert nem illessz bele abba a „beteg” világba amiből aztán később a párok is menekülni akarnak.

Megmutatom, hogyan lehetsz normális és találhatsz magadnak normális párt.

 

C) Az alapprogramhoz hasonlóan ez a sorozat is hordoz 4 különlegességet:

  • TÉMAA mai világban FORRADALMI-nak számító felismeréseket és tudást közvetít. Kíméletlen és megalkuvás nélküli egyenességgel mutat rá a problémák gyökerére. Ezt a tartalmat így átfogóan nem találod meg sehol máshol.
  • FORMAAz életvezetés 5 alapelemére épül, és mint ilyen egy a párkapcsolatodat és ezzel akár az egész életedet átformálni képes program. Az információ könnyen és sokszor ismételhetően áll a rendelkezésedre. Ez a VALÓSÁGTERÁPIA tanulási módszerének a lényege. Éppen ezért VIDEÓK és azok HANGANYAGAI képezik a tanítás alapját. A VIDEÓK segítenek átérezni a mondanivaló súlyát és jelentőségét, a hanganyagok pedig könnyűvé teszik a holt időket kihasználó folyamatos ismétlést. Ennek óriási jelentősége van a tudás olyan szintű elmélyítésében, hogy az működővé is válhasson az életetekben.
  • STÍLUSKözvetlen, figyelmet lekötő és könnyen érthető előadásmódban beszélek, hogy szinte szórakozva tanulhass. Mindeközben nem félek, ha kell harcba is szállni veled, annak érdekében, hogy egy különösen fontos megértést keresztül vigyek. Őszinte egyenes beszéd, amelyet nagyon fogsz szeretni még akkor is, ha néha talán még fájna is.
  • MÉLYRE MEGYAnnak érdekében hogy a tudás működővé válhasson, olyan hanganyagokat készítettem amelyek a leleplezés – tudás – megértés – elfogadás – megélés folyamatát nagy mértékben elősegítik és meggyorsítják. Ezek a hanganyagok összefoglalói a tanfolyamnak, továbbá folyamatos újrahallgatással olyan gondolati folyamatokon vezetnek végig amelyek gyakorlativá, cselekvővé, megélhetővé mélyítik a tudást.

 

Az alábbiakban megtalálod az egyedülállóknak szóló kiegészítő program tematikáját.

VIDEÓK – Rövid leírás 

Érzed már úgy, hogy nem illesz bele a képbe? Hidd el a mai világ képébe a legtöbb jóérzésű ember nem illik bele! Lehet, hogy nem is veled van a baj.

A házassági és Párkapcsolati Terápiás és Tanácsadó PROGRAM – Kizárólag egyedülállóknak szóló kiegészítő

1) Nem vagyok elég… – ELŐKÉSZÜLETBEN! (00 perc)

Az egyedülállóknak szóló előadások jelenleg még gyártás alatt álnak. Mindazonáltal nyugodtan megrendelheted a csomagot, hisz a már hozzáférhető alaptanítások amúgy is nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a speciálisan neked szóló tanítások értelmezhetőek legyenek.

Bár nem ígérek határidőt, én magam is szeretném minél hamarabb elkészíteni ezt a sorozatot. Amint egy új anyag elkészül azt haladéktalanul publikálni fogom.

2) Mindig átejtik a fejem. – ELŐKÉSZÜLETBEN! (48 perc)

3) Mindenkiből kiszeretek. – ELŐKÉSZÜLETBEN! (48 perc)

4) Nem nekem való a házasság, de azért egyedül sem jó. – ELŐKÉSZÜLETBEN! (48 perc)

5) Elpazaroltam a legjobb éveimet és most már… – ELŐKÉSZÜLETBEN! (48 perc)

6) Elhagytak… – ELŐKÉSZÜLETBEN! (48 perc)

Csomagok és kiegészítők

VALÓSÁGTERÁPIA alaptanítás – A program gerincét egy 14 tanításból álló VIDEÓ és AUDIO sorozat alkotja, amely önmagában is egy FORRADALOM a párkapcsolatok gyógyításának építésének területén. 

Ennek a 14 előadásnak a  legfőbb célja, hogy leleplezzék előtted az alapvető és sokszor pusztító TÉVEDÉSEKET amelyek a férfi és nő kapcsolatról élnek bennünk. A terápia során megrázunk és ha kell, felborítunk minden elképzelést, ami csak árthat nektek.

A szenvedéseitekért VALÓJÁBAN FELELŐS gyökérproblémák leleplezése és kezelése önmagában is teljes reformot és hatalmas előrelépést fog eredményezni a kapcsolatokban. 

A program ezen felül a kapcsolatotok további kulcsfontosságú területeit is tárgyalja. Az alábbiakban megtalálod a teljes program tematikáját.

FONTOS – A hölgyeknek, uraknak, egyedülállókna és pároknak szóló csomagok értelemszerűen tartalmazzák az alapcsomag anyagait.

VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek – Titkok amik NEM tartoznak a pasikra

A 14 részes alaptanítást egészíti ki további olyan előadásokkal és anyagokkal, amelyek kimondottan hölgyeknek szólnak.

Van olyan infó, ami NEM TARTOZIK a férfiakra. Nem kell hogy tudják, legalábbis nem az érettségnek egy bizonyos szintje alatt. Éppen ezért készítettem el ezeket az anyagokat. Olyan információkat tartalmaznak, amelyek a női lehetőségeket és buktatókat kezelik, továbbá bennfentes tanácsokat adnak a férfiakról és a velük való bölcs bánásmódról.

Férfiként ezeket a tanításokat tuti megszerezném a feleségemnek! 🙂

VALÓSÁGTERÁPIA uraknak – Amit a hölgyek SOHA nem tudhatnak meg

Az alaptanítás mellé ezek a tanítások értelemszerűen férfiaknak szóló speciális kiegészítőt képeznek.

Szó van benne arról, hogyan élhetünk igazi férfiként, elárulom benne, hogy valójában mit is akarnak a nők és hogy miként bánhatunk velük szeretettel és türelemmel és persze sok-sok mindenről beszélünk ezeken a felvételeken, amikről a HÖLGYEK SOHA nem szerezhetnek tudomást. 🙂

A feleségem garantáltan akarná, hogy ezt az anyagot elsajátítsam.

VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek és uraknak – Páros csomag, hogy vállvetve, együtt nevetve és sírva építhessétek fel az új életeteket

Szerintem ez a legjobb választás. Értelemszerűen az “ALAPPROGRAM” mellett tartalmazza a “HÖLGYEKNEK” és “URAKNAK” szóló mindkét kiegészítő csomagot.

Ha komoly kapcsolatban élsz, nincs min gondolkozni, ez a legjobb választás. Ennél csak egy jobb választás van, ha a páros csomagot kiegészíted a “MEDIÁTOR Szolgáltatással” és “KÉRDEZZ FELELEK Klub”-bal is.

Mediátor szolgáltatás – Hadd mondjam el ÉN a párodnak…

Azt kell mondanom, hogy ez az egyik leginkább elképesztő segítség, amit ebben a programban csak igénybe vehettek.

Sajnálatos módon ennek a csomagnak csak akkor veszed hasznát, hogy ha a párod is kész változni és önként végigcsinálja a VALÓSÁGTERÁPIÁT. Ebben az esetben viszont szenzációs segítséget nyújthat nektek.

A következő fog történni.

Mindketten kitöltötök egy viszonylag részletesebb kérdőívet, amely alapján kimondottan a párodnak való anyagok jelennek meg az Ő személyes fiókjában, és természetesen kimondottan neked való anyagok jelennek meg a te fiókodban. Ezek az anyagok nem konkrétan a ti problémáitokról szólnak, hanem gyógyító módon tanítanak azokról a kihívásokról amiken átmentek.

A hatás nagyon egyszerű. Teljesen észrevétlenül, tanításokba rejtve, de ÉN magyarázom el a párodnak, hogy mit és hogyan ront el, és hogy miként léphet előre az adott a területen.

Azért ez vagány. Nem?

Önálló tanítások – Azonnali gyakorlati segítség a kulcsfontosságú területeken

A VALÓSÁGTERÁPIA 14 tanításból álló gerincét rövidebb tanítások egész sora egészíti ki, amelyek önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtanak.

Elsődlegesen azért készítettem őket, mert mindenképpen meg kellett céloznom néhány olyan frontvonalat, amelyeken harcolva a kapcsolatotok újra meg újra sérülést szenved.

Az önálló tanítások ezeket a kritikus kérdéseket kezelik, és ezeknek a konkrét területeknek a gyógyításával önmagukban is enyhülést hozhatnak a kapcsolatotokba. 

Kérdezz Felelek Klub

A VALÓSÁGTERÁPIA interaktív közösségi rendszere, ahol nem csak te magad tehetsz fel kérdéseket, de a mások által megfogalmazott kérdésekre adott válaszokból is tanulhatsz. 

Az általad és mások által beküldött kérdésekre rövid VIDEÓK formájában válaszolok, természetesen név nélkül, illetve annyira megváltoztatva a történetet, hogy ne lehessen felismerni. Gondolj csak bele, hogy milyen óriási segítség és egyben vigasztalás látni, hogy nem csak ti mentek át nehézségeken, hanem MÁSOK IS.

Heti rendszerességgel 3-5 új videót teszünk közzé, amelyek nem ritkán a leghathatósabb segítségnek bizonyulnak.

Szabadulás a szükségtelen szenvedéstől!

„A program célja átfogó, a kapcsolatotok minden jelentős területét érintő MEGOLDÁS biztosítása.”

Miből áll tehát a egyedülálóknak szóló csomag:

I. Tartalmazza a TELJES alaptanítást.

A csomag részét képezi a VALÓSÁGTERÁPIA alapprogram teljes 14 előadása:

II. Tartalmazza a EGYEDÜLÁLLÓKNAK szóló kiegészítő anyagokat – Az előadások jelenleg még előkészületben vannak.

A csomag részét képezi a VALÓSÁGTERÁPIA egyedülállóknak szóló kiegészítő sorozat 6 TERVEZETT előadása, melyeket – ahogy sorra elkészülnek – folyamatosan hozzáférhetővé teszek:

BÓNUSZ I. – Kérlek fogadd el a csomag mellé a VALÓSÁGTERÁPIA ÖNÁLLÓ TANÍTÁSAIT ajándékba!

A csomaghoz AJÁNDÉKKÉNT kapod a VALÓSÁGTERÁPIA kiegészítő anygának 7 előadását.

Ezeket az önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtó felvételeket elsődlegesen azért készítettem, mert mindenképpen meg kellett céloznom néhány olyan frontvonalat, amelyeken harcolva a kapcsolatotok újra meg újra sérülést szenved.

Az önálló tanítások ezeket a kritikus kérdéseket kezelik, és ezeknek a konkrét területeknek a gyógyításával önmagukban is enyhülést hozhatnak a kapcsolatotokba.

BÓNUSZ II. – Mivel a kimondottan egyedülállóknak szóló sorozat még gyártás alatt van, AJÁNDÉKBA kapod a HÖLGYEKNEK illetve URAKNAK szóló kiegészítő előadásokat! Azért ez klassz, nem? 

A csomaghoz AJÁNDÉKKÉNT kapod a VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek vagy uraknak szóló kiegészítő anyagának 6 előadását.

A nemednek megfelelően választhatsz: 

A) Hölgyeknek szóló kiegészítő INGYEN!

A férfiak egy MÁSIK VILÁGBAN élnek! Tudod, hogy hol van ez a világ? Tudod hogyan működik? Érted a őket? Tényleg?

Ahhoz hogy hölgyként boldogan élhess együtt egy ilyen “idegennel”, olyan dolgokról kell hallanod, amik egy “másik világból” származnak. Olyan dolgokról, amikről ÍGY, talán még soha senki nem beszélt Neked.

6 előadás:

VAGY

B) Uraknak szóló kiegészítő INGYEN!

Elárulom hogy MIT AKARNAK a nők. Nem viccelek. Azt is megmutatom, hogyan bánhatsz velük úgy, hogy imádjanak veled lenni, és még sok-sok minden mást is…

Ahhoz, hogy boldogan élhess együtt a jövendőbeli pároddal értened kell az Ő világát és meg kell tanulnod úgy bánni vele, ahogyan arra NEKI szüksége van. Egyszerű, végtelenül gyakorlatias tanácsok mellett olyan mély gondolkodásbeli és hozzáállásbeli alapokról és beszélni fogok, amiket ha elfogadsz, minden sokkal könnyebbé válik.

6 előadás:

Eljött a cselekvés ideje! 

Ez a program az általam ismert leghatékonyabb formája annak, hogy a lehető legkisebb ráfordítások mellett a lehető legnagyobb előrelépéseket érhessétek el a kapcsolatotokban.

Az a tudás amit megosztok veled, szó szerint FORRADALMAT hozhat az életedbe. Olyan felismerések, megértések és mély, működő tudás birtokába juthatsz amelyek szó szerint átformálhatják az életedet.

Meg vagyok róla győződve hogy SZÜKSÉGED VAN erre az anyagra, úgyhogy el akarok távolítani az útból MINDENT, ami útját állhatja annak, hogy a kezedbe vedd a sorsotokat.

Az egyik ilyen akadály talán a pénz lehet. Ezúttal a pénz azonban nem lehet probléma!

Arra szeretnélek megkérni, hogy támogasd ennek a programnak a létét, fennmaradását és fejlődését. 

Egy a rendszer valódi értékének fényében jelképes, de a mi működésünk szempontjából nagyon is jelentős pénzügyi hozzájárulással lehetővé teszed a számunkra nem csak azt, hogy működni tudjunk, de azt is, hogy a közeljövőben a kapcsolatotokat további szempontokból gyógyító anyagokat is elkészíthessünk.

Biztos vagyok benne, hogy mostanra látod, hogy milyen értéket képvisel számodra a VALÓSÁGTERÁPIA rendszere, úgyhogy rád bízom az árazást.

Kattints az alábbi gombra és szerezd meg ezt a sorsfordító programot!

MOST annyit fizethetsz a programért amennyit Te szeretnél!

Kattints az alábbi gombra, szabd meg az ÁRAT és szerezd meg a TELJES programot akár MINDEN kiegészítőjével együtt!

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat