Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

Hölgyeknek

Minden kapcsolat építhető
Minden probléma lekűzdhető
Az igazi szeretet megtanulható

A férfiak egy MÁSIK VILÁGBAN élnek! Tudod, hogy hol van ez a világ? Tudod hogyan működik? Érted a férjed? Tényleg?

 

Ahhoz hogy hölgyként boldogan élhess együtt ezzel az „idegennel” olyan dolgokról kell hallanod, amik egy „másik világból” származnak. Olyan dolgokról, amikről ÍGY, talán még soha senki nem beszélt Neked.

Mitől különleges a hölgyeknek szóló kiegészítő:

A) A 14 részes alaptanítást egészíti ki további, olyan előadásokkal és anyagokkal, amelyek kimondottan HÖLGYEKNEK szólnak.

Vannak dolgok amit nőként egyszerűen tudnod kell. Tudnod kell a férfiakról, tudnod kell magadról és tudnod kell a kapcsolatotokról. Létezik olyan információ, ami KIZÁRÓLAG hölgyeknek való, de hölgyként pedig létfontosságú a számodra.

Az a nézőpont amivel nőként szemléled a világot nem mindig képes megérteni általában a férfiakat és sokszor a párodat, férjedet sem. Akár tetszik, akár nem, de a legtöbb kapcsolatban szakadék tátong a párok között, amely szakadéknak egy jelentős részét csak Te vagy képes áthidalni.

Éppen ezért készítettem el ezeket az anyagokat.

Olyan információkat tartalmaznak, amelyek a női lehetőségeket és buktatókat kezelik, továbbá bennfentes tanácsokat adnak a férfiakról és a velük való bölcs bánásmódról.

Férfiként ezeket a tanításokat tuti megszerezném a feleségemnek! 🙂

 

B) Ismerős a helyzet? – Már mindent megpróbáltam, de semmi sem segített.

Az ismétlődő, letéphetetlenül hozzánk tapadó problémák sokszor nem oldhatóak meg sem felszínesen, sem fájdalommentesen.

Sok tanítás NEM MERI felvállalni a romboló szokásokkal és hozzáállással való szembesítést, és így arra ítélnek téged, hogy újra meg újra megismételd a hibáidat! Mert nem akarunk megbántani senkit, inkább hazudunk és nem mondjuk ki még a nyilvánvalót sem.

Ezek az előadások NEM ILYENEK. 

Az egyik legnagyobb értéke a hölgyeknek szóló kiegészítő sorozatnak az, hogy megalkuvás nélkül tárgyalja azt, amit nőként már réges-régen hallanod kellett volna, de senki sem mert róla Neked beszélni.

Ezek a felvételek ideális módjai a kemény tényekkel való szembenézésnek. A lehető legkisebb fájdalom mellett végre olyan áttöréseket élhetsz át a kapcsolatodban amiről mindig is álmodtál!

 

C) Az alapprogramhoz hasonlóan ez a sorozat is hordoz 4 különlegességet:

  • TÉMAA mai világban FORRADALMI-nak számító felismeréseket és tudást közvetít. Kíméletlen és megalkuvás nélküli egyenességgel mutat rá a problémák gyökerére. Ezt a tartalmat így átfogóan nem találod meg sehol máshol.
  • FORMAAz életvezetés 5 alapelemére épül, és mint ilyen egy a párkapcsolatodat és ezzel akár az egész életedet átformálni képes program. Az információ ideális rövidségben, könnyen és sokszor ismételhetően áll a rendelkezésedre. Ez a VALÓSÁGTERÁPIA tanulási módszerének a lényege. Éppen ezért VIDEÓK és azok HANGANYAGAI képezik a tanítás alapját. A VIDEÓK segítenek átérezni a mondanivaló súlyát és jelentőségét, a hanganyagok pedig könnyűvé teszik a holt időket kihasználó folyamatos ismétlést. Az anyagok a lehető legnagyobb tömörséggel, nagy hatékonysággal magyarázzák az egyes témákat. Ennek óriási jelentősége van a tudás olyan szintű elmélyítésében, hogy az működővé is válhasson az életetekben.
  • STÍLUSKözvetlen, figyelmet lekötő és könnyen érthető előadásmódban beszélek, hogy szinte szórakozva tanulhass. Mindeközben nem félek, ha kell harcba is szállni veled, annak érdekében, hogy egy különösen fontos megértést keresztül vigyek. Őszinte egyenes beszéd, amelyet nagyon fogsz szeretni még akkor is, ha néha talán még fájna is.
  • MÉLYRE MEGYAnnak érdekében hogy a tudás működővé válhasson, olyan hanganyagokat készítettem amelyek a leleplezés – tudás – megértés – elfogadás – megélés folyamatát nagy mértékben elősegítik és meggyorsítják. Ezek a hanganyagok összefoglalói a tanfolyamnak, továbbá folyamatos újrahallgatással olyan gondolati folyamatokon vezetnek végig amelyek gyakorlativá, cselekvővé, megélhetővé mélyítik a tudást.

 

Az alábbiakban megtalálod a teljes hölgyeknek szóló kiegészítő program tematikáját.

VIDEÓK – Rövid leírás 

Ezek az előadások üdítő tömörséggel  MONDJÁK KI azt, amit valószínűleg már régen hallanod KELLETT volna!

A házassági és Párkapcsolati Terápiás és Tanácsadó PROGRAM – Kizárólag hölgyeknek szóló kiegészítő

1) Ne TÁMADD meg! (10 perc)

Vannak pillanatok, amikor minden kétséget kizáróan meg vagy róla győződve, hogy a férjed MAGA AZ „ÖRDÖG”!

Az érzelmeid az esetek többségében NEM a valóságot írják le. Ha megtámadod a férfit az érzelmeidre alapozva, abból baj lesz…

2) A legfőbb TANÁCS! (33 perc)

Sokszor LEHETETLEN beleképzelned magad a férfi helyzetébe és ez csak egyszerűen BAJBA kever téged.

Ha ezt a tanácsot megfogadod, nem csak a fájdalmaid többségétől szabadulsz meg azonnal, de képes leszel a férjedből is kihozni a legjobbat…

3) Ez vajon kinek szól? (11 perc)

Ostobadág olyan fronton harcolnod, ahol NEM NYERHETSZ ahelyett, hogy ott támadnál, ahol BIZTOS A GYŐZELEM.

Sokszor, amikor egy tanácsot hallasz az első gondolatod az, hogy…

(Amit a pontozott vonalra írtál „életről és halálról” dönt a kapcsolatotokban.)

4) Az EGYEZTETÉSRŐL (13 perc)

Én azt csinálok, amit akarok… és a férjem is azt csinálja…

Ketten együtt a pároddal egy új „lénnyé” váltatok, amely két önálló, de a másikkal mégis szorosan összekötött személyből áll.

Meg kell tanulnotok egy új összhangot, egy olyan összhangot, aminek ÚJ SZABÁLYAI vannak mindkettőtök számára.

5) A király jelenlétében (32 perc)

Egy kapcsolat a gondolatainkkal kezdődik. Azzal, hogy a szívünk legmélyén mit is gondolunk a másikról.

Mit TEGYÉL és mit NE TEGYÉL a férjeddel! Hogyan gondolkozz a párodról ahhoz, hogy a kapcsolatotok nőjön és kihozhasd a legjobbat belőle?

6) A szépségideálokról (47 perc)

Megdöbbentő kiút a szépséggyárak által ránkeröltetett teljesítménykényszer alól.

Min múlik, hogy a férjed lesz-e a legjobb pasi, akit csak el tudsz képzelni és fordítva, min múlik, hogy te leszel-e a legdögösebb csaj az Ő számára?

Csomagok és kiegészítők

VALÓSÁGTERÁPIA alaptanítás – A program gerincét egy 14 tanításból álló VIDEÓ és AUDIO sorozat alkotja, amely önmagában is egy FORRADALOM a párkapcsolatok gyógyításának építésének területén. 

Ennek a 14 előadásnak a  legfőbb célja, hogy leleplezzék előtted az alapvető és sokszor pusztító TÉVEDÉSEKET amelyek a férfi és nő kapcsolatról élnek bennünk. A terápia során megrázunk és ha kell, felborítunk minden elképzelést, ami csak árthat nektek.

A szenvedéseitekért VALÓJÁBAN FELELŐS gyökérproblémák leleplezése és kezelése önmagában is teljes reformot és hatalmas előrelépést fog eredményezni a kapcsolatokban. 

A program ezen felül a kapcsolatotok további kulcsfontosságú területeit is tárgyalja. Az alábbiakban megtalálod a teljes program tematikáját.

FONTOS – A hölgyeknek, uraknak, egyedülállókna és pároknak szóló csomagok értelemszerűen tartalmazzák az alapcsomag anyagait.

VALÓSÁGTERÁPIA uraknak – Amit a hölgyek SOHA nem tudhatnak meg

Az alaptanítás mellé ezek a tanítások értelemszerűen férfiaknak szóló speciális kiegészítőt képeznek.

Szó van benne arról, hogyan élhetünk igazi férfiként, elárulom benne, hogy valójában mit is akarnak a nők és hogy miként bánhatunk velük szeretettel és türelemmel és persze sok-sok mindenről beszélünk ezeken a felvételeken, amikről a HÖLGYEK SOHA nem szerezhetnek tudomást. 🙂

A feleségem garantáltan akarná, hogy ezt az anyagot elsajátítsam.

VALÓSÁGTERÁPIA Egyedülállóknak – Hogyan találhatod meg a NAGY Ő-t?

Amennyiben nem élsz komoly kapcsolatban, de szeretnél, ez az anyag kötelező a számodra. Annyira fontos, hogy középiskolákban kötelező tantárggyá tenném, sőt nem engednék összeházasodni senkit anélkül, hogy ebből “le ne vizsgázott” volna.

Most van itt az ideje felkészülni, másrészt ez a felkészülés segíteni fog neked felismerni az “IGAZIT” amikor találkozol vele.

VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek és uraknak – Páros csomag, hogy vállvetve, együtt nevetve és sírva építhessétek fel az új életeteket

Szerintem ez a legjobb választás. Értelemszerűen az “ALAPPROGRAM” mellett tartalmazza a “HÖLGYEKNEK” és “URAKNAK” szóló mindkét kiegészítő csomagot.

Ha komoly kapcsolatban élsz, nincs min gondolkozni, ez a legjobb választás. Ennél csak egy jobb választás van, ha a páros csomagot kiegészíted a “MEDIÁTOR Szolgáltatással” és “KÉRDEZZ FELELEK Klub”-bal is.

Mediátor szolgáltatás – Hadd mondjam el ÉN a párodnak…

Azt kell mondanom, hogy ez az egyik leginkább elképesztő segítség, amit ebben a programban csak igénybe vehettek.

Sajnálatos módon ennek a csomagnak csak akkor veszed hasznát, hogy ha a párod is kész változni és önként végigcsinálja a VALÓSÁGTERÁPIÁT. Ebben az esetben viszont szenzációs segítséget nyújthat nektek.

A következő fog történni.

Mindketten kitöltötök egy viszonylag részletesebb kérdőívet, amely alapján kimondottan a párodnak való anyagok jelennek meg az Ő személyes fiókjában, és természetesen kimondottan neked való anyagok jelennek meg a te fiókodban. Ezek az anyagok nem konkrétan a ti problémáitokról szólnak, hanem gyógyító módon tanítanak azokról a kihívásokról amiken átmentek.

A hatás nagyon egyszerű. Teljesen észrevétlenül, tanításokba rejtve, de ÉN magyarázom el a párodnak, hogy mit és hogyan ront el, és hogy miként léphet előre az adott a területen.

Azért ez vagány. Nem?

Önálló tanítások – Azonnali gyakorlati segítség a kulcsfontosságú területeken

A VALÓSÁGTERÁPIA 14 tanításból álló gerincét rövidebb tanítások egész sora egészíti ki, amelyek önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtanak.

Elsődlegesen azért készítettem őket, mert mindenképpen meg kellett céloznom néhány olyan frontvonalat, amelyeken harcolva a kapcsolatotok újra meg újra sérülést szenved.

Az önálló tanítások ezeket a kritikus kérdéseket kezelik, és ezeknek a konkrét területeknek a gyógyításával önmagukban is enyhülést hozhatnak a kapcsolatotokba. 

Kérdezz Felelek Klub

A VALÓSÁGTERÁPIA interaktív közösségi rendszere, ahol nem csak te magad tehetsz fel kérdéseket, de a mások által megfogalmazott kérdésekre adott válaszokból is tanulhatsz. 

Az általad és mások által beküldött kérdésekre rövid VIDEÓK formájában válaszolok, természetesen név nélkül, illetve annyira megváltoztatva a történetet, hogy ne lehessen felismerni. Gondolj csak bele, hogy milyen óriási segítség és egyben vigasztalás látni, hogy nem csak ti mentek át nehézségeken, hanem MÁSOK IS.

Heti rendszerességgel 3-5 új videót teszünk közzé, amelyek nem ritkán a leghathatósabb segítségnek bizonyulnak.

Szabadulás a szükségtelen szenvedéstől!

„A program célja átfogó, a kapcsolatotok minden jelentős területét érintő MEGOLDÁS biztosítása.”

Miből áll tehát a hölgyeknek szóló csomag:

I. Tartalmazza a TELJES alaptanítást.

A csomag részét képezi a VALÓSÁGTERÁPIA alapprogram teljes 14 előadása:

II. Tartalmazza a HÖLGYEKNEK szóló kiegészítő anyagokat.

A csomag részét képezi a VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek szóló kiegészítő sorozat mind a 6 előadása:

BÓNUSZ – Kérlek fogadd el a csomag mellé a VALÓSÁGTERÁPIA ÖNÁLLÓ TANÍTÁSAIT ajándékba!

A csomaghoz AJÁNDÉKKÉNT kapod a VALÓSÁGTERÁPIA kiegészítő anygának 7 előadását.

Ezeket az önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtó felvételeket elsődlegesen azért készítettem, mert mindenképpen meg kellett céloznom néhány olyan frontvonalat, amelyeken harcolva a kapcsolatotok újra meg újra sérülést szenved.

Az önálló tanítások ezeket a kritikus kérdéseket kezelik, és ezeknek a konkrét területeknek a gyógyításával önmagukban is enyhülést hozhatnak a kapcsolatotokba.

Eljött a cselekvés ideje! 

Ez a program az általam ismert leghatékonyabb formája annak, hogy a lehető legkisebb ráfordítások mellett a lehető legnagyobb előrelépéseket érhessétek el a kapcsolatotokban.

Az a tudás amit megosztok veled, szó szerint FORRADALMAT hozhat az életedbe. Olyan felismerések, megértések és mély, működő tudás birtokába juthatsz amelyek szó szerint átformálhatják az életedet.

Meg vagyok róla győződve hogy SZÜKSÉGED VAN erre az anyagra, úgyhogy el akarok távolítani az útból MINDENT, ami útját állhatja annak, hogy a kezedbe vedd a sorsotokat.

Az egyik ilyen akadály talán a pénz lehet. Ezúttal a pénz azonban nem lehet probléma!

Arra szeretnélek megkérni, hogy támogasd ennek a programnak a létét, fennmaradását és fejlődését. 

Egy a rendszer valódi értékének fényében jelképes, de a mi működésünk szempontjából nagyon is jelentős pénzügyi hozzájárulással lehetővé teszed a számunkra nem csak azt, hogy működni tudjunk, de azt is, hogy a közeljövőben a kapcsolatotokat további szempontokból gyógyító anyagokat is elkészíthessünk.

Biztos vagyok benne, hogy mostanra látod, hogy milyen értéket képvisel számodra a VALÓSÁGTERÁPIA rendszere, úgyhogy rád bízom az árazást.

Kattints az alábbi gombra és szerezd meg ezt a sorsfordító programot!

MOST annyit fizethetsz a programért amennyit Te szeretnél!

Kattints az alábbi gombra, szabd meg az ÁRAT és szerezd meg a TELJES programot akár MINDEN kiegészítőjével együtt!

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat