Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

Önálló tanítások

Minden kapcsolat építhető
Minden probléma lekűzdhető
Az igazi szeretet megtanulható

Miből állnak az önálló tanítások

A) Azonnali gyakorlati segítség a kulcsfontosságú területeken

A VALÓSÁGTERÁPIA 14 tanításból álló gerincét rövidebb tanítások egész sora egészíti ki, amelyek önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtanak.

Elsődlegesen azért készítettem őket, mert mindenképpen meg kellett céloznom néhány olyan frontvonalat, amelyeken harcolva a kapcsolatotok újra meg újra sérülést szenved.

Az önálló tanítások ezeket a kritikus kérdéseket kezelik, és ezeknek a konkrét területeknek a gyógyításával önmagukban is enyhülést hozhatnak a kapcsolatotokba.

Ha nem vagy benne biztos, hogy való neked ez az egész „párkapcsolatról tanulás” dolog, de szívesen tennél egy próbát, akkor ez a sorozat az ideális belépő a számodra.

 

C) Mitől különleges?

 

  • TÉMAA mai világban FORRADALMI-nak számító felismeréseket és tudást közvetít. Kíméletlen és megalkuvás nélküli egyenességgel mutat rá a problémák gyökerére. Ezt a tartalmat így átfogóan nem találod meg sehol máshol.
  • FORMAAz életvezetés 5 alapelemére épül és mint ilyen egy a párkapcsolatodat és ezzel akár az egész életedet átformálni képes program. Az információ ideális rövidséggel, könnyen és sokszor ismételhetően áll a rendelkezésedre. Ez a VALÓSÁGTERÁPIA tanulási módszerének a lényege. Éppen ezért VIDEÓK és azok HANGANYAGAI képezik a tanítás alapját. A VIDEÓK segítenek átérezni a mondanivaló súlyát és jelentőségét, a hanganyagok pedig könnyűvé teszik a holt időket kihasználó folyamatos ismétlést. Ennek óriási jelentősége van a tudás olyan szintű elmélyítésében, hogy az működővé is válhasson az életetekben.
  • STÍLUSKözvetlen, figyelmet lekötő és könnyen érthető előadásmódban beszélek, hogy szinte szórakozva tanulhass. Mindeközben nem félek, ha kell, harcba is szállni veled, annak érdekében, hogy egy különösen fontos megértést keresztül vigyek. Őszinte egyenes beszéd, amelyet nagyon fogsz szeretni még akkor is, ha néha talán még fájna is.
  • MÉLYRE MEGYAnnak érdekében hogy a tudás működővé válhasson, olyan hanganyagokat készítettem amelyek a leleplezés – tudás – megértés – elfogadás – megélés folyamatát nagy mértékben elősegítik és meggyorsítják. Ezek a hanganyagok összefoglalói a tanfolyamnak, továbbá folyamatos újrahallgatással olyan gondolati folyamatokon vezetek végig amelyek gyakorlativá, cselekvővé, megélhetővé mélyítik a tudást.

Ezek a tulajdonságok természetesen sajátjai minden további tanításomnak is.

 

D) Tematika

Érinti és kezeli a kommunikációs kihívásokat, a férfi szerepét, mint férj, a nő szerepét, mint feleség, tárgyalja a válságkezelést, az intimitás, az ideálok, a tetszés kérdését és még sorolhatnám.

Az alábbiakban megtalálod az önálló tanítások tematikáját.

VIDEÓK – Rövid leírás 

Ezek a rövid kis előadások akár egy személyiségfejlesztő program részeként is megállnák a helyüket

Házassági és Párkapcsolati Terápiás és Tanácsadó PROGRAM – Önálló kiegészítő tanítások

FONTOS – Az Önálló Tanítások BÓNUSZKÉNT részei minden további csomagnak. Kérlek csak akkor válaszd ezt a csomagot, ha bizonytalan vagy abban, hogy egyáltalán szeretnél-e tanulni a párkapcsolatokról és most csak ki akarod próbálni a programot.

1) Pusztító FRUSZTRÁCIÓ (15 perc)

Romboló boldogtalanság

Amikor a kisgyerek csalódottságában szétrugdossa a homokvárat. A frusztráció többnyire jogtalan elvárások alapján teszi tönkre azt, amid van.

2) Hogyan lesz kielégítő a KOMMUNIKÁCIÓ? (8 perc)

Szép az idő… Voltam vásárolni… Holnap esni fog…

Sok pár panaszkodik arról, hogy TÚL KEVÉS és TÚL FELSZÍNES a köztük lévő kommunikáció. Ez a VIDEÓ kiutat mutat…

3) Hogyan kerülheted el a pusztító vitákat (14 perc)

Amikor egy eldobott csikk felgyújtja az EGÉSZ erdőt…

Ebben a felvételben teljes értékű megoldást mutatok a pusztító párkapcsolati viták elkerülésére.

4) Szabadulj meg a SZENVEDÉSTŐL! (15 perc)

Önpusztító, önsorsrontó minták leleplezése és gyógyítása

A szenvedés, akár tetszik akár nem, része a normális életnek. Mindeközben az átélt szenvedések 95%-ától megszabadulhatsz. Megmutatom hogyan…

5) Ha nagy a baj, ez a VIDEÓ kiutat mutat! (21 perc)

Bármilyen nagyank tűnik is a baj, tudnod kell, hogy az ami veletek történik párok millióival történik nagyon is hasonlóan. 

Mindarra ami most történik veled, van válasz és van megoldás. Ebben az előadásban konkrét tanácsot, és lépésről lépésre végigcsinálható cselekvési útmutatót találsz. 

6) Megtalálni az IGAZIT! (12 perc)

Szerelem első látásra? Ok, de csak ha megnézted másodszor is…

Hogyan döntsd el valakiről, hogy vajon Ő lehet e számodra az IGAZI? 4 szempont amely segít megérteni miről is döntesz ilyenkor.

7) A gondolkodásmód JELENTŐSÉGE (8 perc)

Bárhol nyomom, mindenütt fáj. Mi a baj? Lehet hogy el van törve az ujjad.

A hibakeresés, a kritikus hozzáállás megfoszt téged még attól is amid van.

Ez az egyszerű de megkérdőjelezhetetlen tanács megváltoztathatja az élet élményed.

Csomagok és kiegészítők

VALÓSÁGTERÁPIA alaptanítás – A program gerincét egy 14 tanításból álló VIDEÓ és AUDIO sorozat alkotja, amely önmagában is egy FORRADALOM a párkapcsolatok gyógyításának építésének területén. 

Ennek a 14 előadásnak a  legfőbb célja, hogy leleplezzék előtted az alapvető és sokszor pusztító TÉVEDÉSEKET amelyek a férfi és nő kapcsolatról élnek bennünk. A terápia során megrázunk és ha kell, felborítunk minden elképzelést, ami csak árthat nektek.

A szenvedéseitekért VALÓJÁBAN FELELŐS gyökérproblémák leleplezése és kezelése önmagában is teljes reformot és hatalmas előrelépést fog eredményezni a kapcsolatokban. 

A program ezen felül a kapcsolatotok további kulcsfontosságú területeit is tárgyalja. Az alábbiakban megtalálod a teljes program tematikáját.

FONTOS – A hölgyeknek, uraknak, egyedülállókna és pároknak szóló csomagok értelemszerűen tartalmazzák az alapcsomag anyagait.

VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek – Titkok amik NEM tartoznak a pasikra

A 14 részes alaptanítást egészíti ki további olyan előadásokkal és anyagokkal, amelyek kimondottan hölgyeknek szólnak.

Van olyan infó, ami NEM TARTOZIK a férfiakra. Nem kell hogy tudják, legalábbis nem az érettségnek egy bizonyos szintje alatt. Éppen ezért készítettem el ezeket az anyagokat. Olyan információkat tartalmaznak, amelyek a női lehetőségeket és buktatókat kezelik, továbbá bennfentes tanácsokat adnak a férfiakról és a velük való bölcs bánásmódról.

Férfiként ezeket a tanításokat tuti megszerezném a feleségemnek! 🙂

VALÓSÁGTERÁPIA uraknak – Amit a hölgyek SOHA nem tudhatnak meg

Az alaptanítás mellé ezek a tanítások értelemszerűen férfiaknak szóló speciális kiegészítőt képeznek.

Szó van benne arról, hogyan élhetünk igazi férfiként, elárulom benne, hogy valójában mit is akarnak a nők és hogy miként bánhatunk velük szeretettel és türelemmel és persze sok-sok mindenről beszélünk ezeken a felvételeken, amikről a HÖLGYEK SOHA nem szerezhetnek tudomást. 🙂

A feleségem garantáltan akarná, hogy ezt az anyagot elsajátítsam.

VALÓSÁGTERÁPIA Egyedülállóknak – Hogyan találhatod meg a NAGY Ő-t?

Amennyiben nem élsz komoly kapcsolatban, de szeretnél, ez az anyag kötelező a számodra. Annyira fontos, hogy középiskolákban kötelező tantárggyá tenném, sőt nem engednék összeházasodni senkit anélkül, hogy ebből “le ne vizsgázott” volna.

Most van itt az ideje felkészülni, másrészt ez a felkészülés segíteni fog neked felismerni az “IGAZIT” amikor találkozol vele.

VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek és uraknak – Páros csomag, hogy vállvetve, együtt nevetve és sírva építhessétek fel az új életeteket

Szerintem ez a legjobb választás. Értelemszerűen az “ALAPPROGRAM” mellett tartalmazza a “HÖLGYEKNEK” és “URAKNAK” szóló mindkét kiegészítő csomagot.

Ha komoly kapcsolatban élsz, nincs min gondolkozni, ez a legjobb választás. Ennél csak egy jobb választás van, ha a páros csomagot kiegészíted a “MEDIÁTOR Szolgáltatással” és “KÉRDEZZ FELELEK Klub”-bal is.

Mediátor szolgáltatás – Hadd mondjam el ÉN a párodnak…

Azt kell mondanom, hogy ez az egyik leginkább elképesztő segítség, amit ebben a programban csak igénybe vehettek.

Sajnálatos módon ennek a csomagnak csak akkor veszed hasznát, hogy ha a párod is kész változni és önként végigcsinálja a VALÓSÁGTERÁPIÁT. Ebben az esetben viszont szenzációs segítséget nyújthat nektek.

A következő fog történni.

Mindketten kitöltötök egy viszonylag részletesebb kérdőívet, amely alapján kimondottan a párodnak való anyagok jelennek meg az Ő személyes fiókjában, és természetesen kimondottan neked való anyagok jelennek meg a te fiókodban. Ezek az anyagok nem konkrétan a ti problémáitokról szólnak, hanem gyógyító módon tanítanak azokról a kihívásokról amiken átmentek.

A hatás nagyon egyszerű. Teljesen észrevétlenül, tanításokba rejtve, de ÉN magyarázom el a párodnak, hogy mit és hogyan ront el, és hogy miként léphet előre az adott a területen.

Azért ez vagány. Nem?

Kérdezz Felelek Klub

A VALÓSÁGTERÁPIA interaktív közösségi rendszere, ahol nem csak te magad tehetsz fel kérdéseket, de a mások által megfogalmazott kérdésekre adott válaszokból is tanulhatsz. 

Az általad és mások által beküldött kérdésekre rövid VIDEÓK formájában válaszolok, természetesen név nélkül, illetve annyira megváltoztatva a történetet, hogy ne lehessen felismerni. Gondolj csak bele, hogy milyen óriási segítség és egyben vigasztalás látni, hogy nem csak ti mentek át nehézségeken, hanem MÁSOK IS.

Heti rendszerességgel 3-5 új videót teszünk közzé, amelyek nem ritkán a leghathatósabb segítségnek bizonyulnak.

Szabadulás a szükségtelen szenvedéstől!

„A program célja átfogó, a kapcsolatotok minden jelentős területét érintő MEGOLDÁS biztosítása.”

Miből áll tehát az önálló tanítások sorozat:

I. Tartalmazza a VALÓSÁGTERÁPIA program Önálló Tanításait

FONTOS – Az Önálló Tanítások BÓNUSZKÉNT részei minden további csomagnak. Kérlek csak akkor válaszd ezt a csomagot, ha bizonytalan vagy abban, hogy egyáltalán szeretnél-e tanulni a párkapcsolatokról és most csak ki akarod próbálni a programot.

A csomag részét 7 rövid kiegészítő tanítás alkotja:

Eljött a cselekvés ideje! 

Miközben az Önálló Tanítások ideális beugrót képeznek a VALÓSÁGTERÁPIA programba, a „TELJES program” az, ami az általam ismert leghatékonyabb formája annak, hogy a lehető legkisebb ráfordítások mellett a lehető legnagyobb változást érhessétek el a kapcsolatotokban.

Az a tudás amit megosztok veled, szó szerint FORRADALMAT hozhat az életedbe. Olyan felismerések, megértések és mély, működő tudás birtokába juthatsz amelyek szó szerint átformálhatják az életedet.

Meg vagyok róla győződve hogy SZÜKSÉGED VAN erre az anyagra, úgyhogy el akarok távolítani az útból MINDENT, ami útját állhatja annak, hogy a kezedbe vedd a sorsotokat.

Az egyik ilyen akadály talán a pénz lehet. Ezúttal a pénz azonban nem lehet probléma!

Arra szeretnélek megkérni, hogy támogasd ennek a programnak a létét, fennmaradását és fejlődését. 

Egy a rendszer valódi értékének fényében jelképes, de a mi működésünk szempontjából nagyon is jelentős pénzügyi hozzájárulással lehetővé teszed a számunkra nem csak azt, hogy működni tudjunk, de azt is, hogy a közeljövőben a kapcsolatotokat további szempontokból gyógyító anyagokat is elkészíthessünk.

Biztos vagyok benne, hogy mostanra látod, hogy milyen értéket képvisel számodra a VALÓSÁGTERÁPIA rendszere, úgyhogy rád bízom az árazást.

Kattints az alábbi gombra és szerezd meg ezt a sorsfordító programot!

MOST annyit fizethetsz a programért amennyit Te szeretnél!

Kattints az alábbi gombra, szabd meg az ÁRAT és szerezd meg a TELJES programot akár MINDEN kiegészítőjével együtt!

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat