Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

Uraknak

Minden kapcsolat építhető
Minden probléma lekűzdhető
Az igazi szeretet megtanulható

Elárulom hogy MIT AKARNAK a nők. Nem viccelek. Azt is megmutatom, hogyan bánhatsz a feleségeddel úgy, hogy egy tündér lehessen, és még sok-sok minden mást is…

 

Ahhoz, hogy boldogan élhess együtt a pároddal értened kell az Ő világát és meg kell tanulnod úgy bánni vele, ahogyan arra NEKI szüksége van. Egyszerű, végtelenül gyakorlatias tanácsok mellett olyan mély gondolkodásbeli és hozzáállásbeli alapokról és beszélni fogok, amiket ha elfogadsz, minden sokkal könnyebbé válik. 

Mitől különleges a uraknak szóló kiegészítő:

A) Papucs vagy Macsó bunkó? Egyik sem tűnik jó választásnak… – Hogyan lehetsz a mai világban erős, de mégis gyengéden szerető férfi?

A határok elmosódása, illetve a szerepek konkrét felcserélődése rengeteg zavart és szenvedést hozott a párkapcsolatokba. Férfiként tisztán kell látnod, hogy miként kell kezelned ezt az „új”, sokszor zavarba ejtő helyzetet. Hogy csak egy kihívást említsek: Visszaszerezni és megtartani az uralmat a családban anélkül, hogy megbántanád a feleségedet.  

Egyre több hölgy látja jó megoldásnak, hogy mindent Ő kontrollál. Egyre több nő találja meg a biztonságot abban, hogy átveszi az uralmat a családban.  Nem hiszem hogy ebben a képletben bárki is boldog lenne. Nekünk férfiak meg kell találnunk a helyünket. Vissza kell szerezzük a szabadságunkat arra, hogy szeressük és vezessük a feleségünket.

Ebben a speciális kiegészítőben szó van arról, hogyan élhetünk igazi férfiként, tényleg elárulom benne, hogy valójában mit is akarnak a nők és hogy miként bánhatunk velük szeretettel és türelemmel és persze sok-sok mindenről beszélünk ezeken a felvételeken, amikről a HÖLGYEK SOHA nem szerezhetnek tudomást.

További 6 anyag egészíti ki a 14 részes alaptanítást, olyan előadásokkal, amelyek kimondottan URAKNAK szólnak.

A feleségem garantáltan akarná, hogy ezt az anyagot elsajátítsam.

 

B) Ismerős a helyzet? – Boldogtalan, harapós feleség, koncentrációs tábor hangulat a „meleg” és „óvó” otthonban…

Nincs rosszabb egy folyamatosan, vagy legalábbis gyakran boldogtalan feleségnél. Az Ő fájdalma mindent megmérgez, mindent ellehetetlenít. A feleséged boldogtalansága olyan mint egy fájó fog. Bár meg lehet tanulni együtt élni vele, de a fájdalom mindent beárnyékol.

Akár hiszed akár nem, a feleséged életélménye nagy mértékben múlik rajtad, de az esetek többségében NEM ÚGY ahogyan azt Ő, vagy ahogyan azt Te képzeled. 

Megmutatom neked hogyan lehetsz a feleséged boldogságának segítője. El sem hiszed, hogy néhány egyszerű, de alapvető változás hogyan változtathatja meg a világotokat. Megmutatom azt is, hogyan viselheted el azokat a napokat, amikor tehetetlenségre vagy ítélve, amikor bármit is teszel, a vihar nem múlik.

 

C) Az alapprogramhoz hasonlóan ez a sorozat is hordoz 4 különlegességet:

  • TÉMAA mai világban FORRADALMI-nak számító felismeréseket és tudást közvetít. Kíméletlen és megalkuvás nélküli egyenességgel mutat rá a problémák gyökerére. Ezt a tartalmat így átfogóan nem találod meg sehol máshol.
  • FORMAAz életvezetés 5 alapelemére épül, és mint ilyen egy a párkapcsolatodat és ezzel akár az egész életedet átformálni képes program. Az információ üdítő rövidséggel, könnyen és sokszor ismételhetően áll a rendelkezésedre. Ez a VALÓSÁGTERÁPIA tanulási módszerének a lényege. Éppen ezért VIDEÓK és azok HANGANYAGAI képezik a tanítás alapját. A VIDEÓK segítenek átérezni a mondanivaló súlyát és jelentőségét, a hanganyagok pedig könnyűvé teszik a holt időket kihasználó folyamatos ismétlést. Minden anyag tudatos rövidséggel, de nagy hatékonysággal magyarázza az egyes témákat. Ennek óriási jelentősége van a tudás olyan szintű elmélyítésében, hogy az működővé is válhasson az életetekben.
  • STÍLUSKözvetlen, figyelmet lekötő és könnyen érthető előadásmódban beszélek, hogy szinte szórakozva tanulhass. Mindeközben nem félek, ha kell harcba is szállni veled, annak érdekében, hogy egy különösen fontos megértést keresztül vigyek. Őszinte egyenes beszéd, amelyet nagyon fogsz szeretni még akkor is, ha néha talán még fájna is.
  • MÉLYRE MEGYAnnak érdekében hogy a tudás működővé válhasson, olyan hanganyagokat készítettem amelyek a leleplezés – tudás – megértés – elfogadás – megélés folyamatát nagy mértékben elősegítik és meggyorsítják. Ezek a hanganyagok összefoglalói a tanfolyamnak, továbbá folyamatos újrahallgatással olyan gondolati folyamatokon vezetnek végig amelyek gyakorlativá, cselekvővé, megélhetővé mélyítik a tudást.

 

Az alábbiakban megtalálod a teljes uraknak szóló kiegészítő program tematikáját.

VIDEÓK – Rövid leírás 

Ezek az előadások bevezetnek a TITKOK KAMRÁJÁBA! Olyan dolgokat fogsz megtudnia feleségedről, amit talán még Ő maga sem tudott. 

A házassági és Párkapcsolati Terápiás és Tanácsadó PROGRAM – Kizárólag uraknak szóló kiegészítő

1) Ne vedd KOMOLYAN! (15 perc)

A feleséged azt szeretné, hogy az iránta érzett szereteted rendíthetetlen szikla légy, akár a legnagyobb viharban is.

Ahhoz, hogy minden körülmények között szeretni tudd a feleségedet ezt a két tanácsot meg kell szívlelned. Hidd el, boldogabbak lesztek.

2) A legfőbb TANÁCS! (23 perc)

Sokszor LEHETETLEN beleképzelned magad a nő helyzetébe és ez csak egyszerűen BAJBA kever téged.

Ha ezt a tanácsot megfogadod, nem csak a fájdalmaid többségétől szabadulsz meg azonnal, de képes leszel a feleségedből is kihozni a legjobbat…

3) Ez vajon kinek szól? (8 perc)

Ostobadág olyan fronton harcolnod, ahol NEM NYERHETSZ ahelyett, hogy ott támadnál, ahol BIZTOS A GYŐZELEM.

Sokszor, amikor egy tanácsot hallasz az első gondolatod az, hogy…

(Amit a pontozott vonalra írtál „életről és halálról” dönt a kapcsolatotokban.)

4) Az EGYEZTETÉSRŐL (13 perc)

Nekünk pasiknak elég természetes, hogy azt csinálunk amit akarunk… ez igaz lehet egy házasságban is, DE…

Ketten együtt a pároddal egy új „lénnyé” váltatok, amely két önálló, de a másikkal mégis szorosan összekötött személyből áll.

Meg kell tanulnotok egy új összhangot, egy olyan összhangot, aminek ÚJ SZABÁLYAI vannak mindkettőtök számára.

5) Mit akarnak a nők? (41 perc)

Ez a felvétel nem kevesebbet mutat meg neked, mint hogy mi a baja a nőknek velünk pasikkal, illetve hogy NEKED, MIT és HOGYAN kell tenned ahhoz, hogy a hősévé válhass! 

Egy kapcsolat a gondolatainkkal kezdődik. Azzal, hogy a szívünk legmélyén mit is gondolunk a másikról.

6) Hogyan fogtok tetszeni egymásnak? (34 perc)

Fogadjunk, hogy a TE feleséged a legjobb nő az egész világon! –  Megdöbbentő kiút a szépséggyárak által ránkeröltetett teljesítménykényszer alól.

Hogyan válhatsz TE a feleséged ideáljává, és hogyan válhat a feleséged számodra a legdögösebb csajjá az egész világon?

Csomagok és kiegészítők

VALÓSÁGTERÁPIA alaptanítás – A program gerincét egy 14 tanításból álló VIDEÓ és AUDIO sorozat alkotja, amely önmagában is egy FORRADALOM a párkapcsolatok gyógyításának építésének területén. 

Ennek a 14 előadásnak a  legfőbb célja, hogy leleplezzék előtted az alapvető és sokszor pusztító TÉVEDÉSEKET amelyek a férfi és nő kapcsolatról élnek bennünk. A terápia során megrázunk és ha kell, felborítunk minden elképzelést, ami csak árthat nektek.

A szenvedéseitekért VALÓJÁBAN FELELŐS gyökérproblémák leleplezése és kezelése önmagában is teljes reformot és hatalmas előrelépést fog eredményezni a kapcsolatokban. 

A program ezen felül a kapcsolatotok további kulcsfontosságú területeit is tárgyalja. Az alábbiakban megtalálod a teljes program tematikáját.

FONTOS – A hölgyeknek, uraknak, egyedülállókna és pároknak szóló csomagok értelemszerűen tartalmazzák az alapcsomag anyagait.

VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek – Titkok amik NEM tartoznak a pasikra

A 14 részes alaptanítást egészíti ki további olyan előadásokkal és anyagokkal, amelyek kimondottan hölgyeknek szólnak.

Van olyan infó, ami NEM TARTOZIK a férfiakra. Nem kell hogy tudják, legalábbis nem az érettségnek egy bizonyos szintje alatt. Éppen ezért készítettem el ezeket az anyagokat. Olyan információkat tartalmaznak, amelyek a női lehetőségeket és buktatókat kezelik, továbbá bennfentes tanácsokat adnak a férfiakról és a velük való bölcs bánásmódról.

Férfiként ezeket a tanításokat tuti megszerezném a feleségemnek! 🙂

VALÓSÁGTERÁPIA Egyedülállóknak – Hogyan találhatod meg a NAGY Ő-t?

Amennyiben nem élsz komoly kapcsolatban, de szeretnél, ez az anyag kötelező a számodra. Annyira fontos, hogy középiskolákban kötelező tantárggyá tenném, sőt nem engednék összeházasodni senkit anélkül, hogy ebből “le ne vizsgázott” volna.

Most van itt az ideje felkészülni, másrészt ez a felkészülés segíteni fog neked felismerni az “IGAZIT” amikor találkozol vele.

VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek és uraknak – Páros csomag, hogy vállvetve, együtt nevetve és sírva építhessétek fel az új életeteket

Szerintem ez a legjobb választás. Értelemszerűen az “ALAPPROGRAM” mellett tartalmazza a “HÖLGYEKNEK” és “URAKNAK” szóló mindkét kiegészítő csomagot.

Ha komoly kapcsolatban élsz, nincs min gondolkozni, ez a legjobb választás. Ennél csak egy jobb választás van, ha a páros csomagot kiegészíted a “MEDIÁTOR Szolgáltatással” és “KÉRDEZZ FELELEK Klub”-bal is.

Mediátor szolgáltatás – Hadd mondjam el ÉN a párodnak…

Azt kell mondanom, hogy ez az egyik leginkább elképesztő segítség, amit ebben a programban csak igénybe vehettek.

Sajnálatos módon ennek a csomagnak csak akkor veszed hasznát, hogy ha a párod is kész változni és önként végigcsinálja a VALÓSÁGTERÁPIÁT. Ebben az esetben viszont szenzációs segítséget nyújthat nektek.

A következő fog történni.

Mindketten kitöltötök egy viszonylag részletesebb kérdőívet, amely alapján kimondottan a párodnak való anyagok jelennek meg az Ő személyes fiókjában, és természetesen kimondottan neked való anyagok jelennek meg a te fiókodban. Ezek az anyagok nem konkrétan a ti problémáitokról szólnak, hanem gyógyító módon tanítanak azokról a kihívásokról amiken átmentek.

A hatás nagyon egyszerű. Teljesen észrevétlenül, tanításokba rejtve, de ÉN magyarázom el a párodnak, hogy mit és hogyan ront el, és hogy miként léphet előre az adott a területen.

Azért ez vagány. Nem?

Önálló tanítások – Azonnali gyakorlati segítség a kulcsfontosságú területeken

A VALÓSÁGTERÁPIA 14 tanításból álló gerincét rövidebb tanítások egész sora egészíti ki, amelyek önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtanak.

Elsődlegesen azért készítettem őket, mert mindenképpen meg kellett céloznom néhány olyan frontvonalat, amelyeken harcolva a kapcsolatotok újra meg újra sérülést szenved.

Az önálló tanítások ezeket a kritikus kérdéseket kezelik, és ezeknek a konkrét területeknek a gyógyításával önmagukban is enyhülést hozhatnak a kapcsolatotokba. 

Kérdezz Felelek Klub

A VALÓSÁGTERÁPIA interaktív közösségi rendszere, ahol nem csak te magad tehetsz fel kérdéseket, de a mások által megfogalmazott kérdésekre adott válaszokból is tanulhatsz. 

Az általad és mások által beküldött kérdésekre rövid VIDEÓK formájában válaszolok, természetesen név nélkül, illetve annyira megváltoztatva a történetet, hogy ne lehessen felismerni. Gondolj csak bele, hogy milyen óriási segítség és egyben vigasztalás látni, hogy nem csak ti mentek át nehézségeken, hanem MÁSOK IS.

Heti rendszerességgel 3-5 új videót teszünk közzé, amelyek nem ritkán a leghathatósabb segítségnek bizonyulnak.

Szabadulás a szükségtelen szenvedéstől!

„A program célja átfogó, a kapcsolatotok minden jelentős területét érintő MEGOLDÁS biztosítása.”

Miből áll tehát a uraknak szóló csomag:

I. Tartalmazza a TELJES alaptanítást.

A csomag részét képezi a VALÓSÁGTERÁPIA alapprogram teljes 14 előadása:

II. Tartalmazza a URAKNAK szóló kiegészítő anyagokat.

A csomag részét képezi a VALÓSÁGTERÁPIA uraknak szóló kiegészítő sorozat mind a 6 előadása:

BÓNUSZ – Kérlek fogadd el a csomag mellé a VALÓSÁGTERÁPIA ÖNÁLLÓ TANÍTÁSAIT ajándékba!

A csomaghoz AJÁNDÉKKÉNT kapod a VALÓSÁGTERÁPIA kiegészítő anygának 7 előadását.

Ezeket az önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtó felvételeket elsődlegesen azért készítettem, mert mindenképpen meg kellett céloznom néhány olyan frontvonalat, amelyeken harcolva a kapcsolatotok újra meg újra sérülést szenved.

Az önálló tanítások ezeket a kritikus kérdéseket kezelik, és ezeknek a konkrét területeknek a gyógyításával önmagukban is enyhülést hozhatnak a kapcsolatotokba.

Eljött a cselekvés ideje! 

Ez a program az általam ismert leghatékonyabb formája annak, hogy a lehető legkisebb ráfordítások mellett a lehető legnagyobb előrelépéseket érhessétek el a kapcsolatotokban.

Az a tudás amit megosztok veled, szó szerint FORRADALMAT hozhat az életedbe. Olyan felismerések, megértések és mély, működő tudás birtokába juthatsz amelyek szó szerint átformálhatják az életedet.

Meg vagyok róla győződve hogy SZÜKSÉGED VAN erre az anyagra, úgyhogy el akarok távolítani az útból MINDENT, ami útját állhatja annak, hogy a kezedbe vedd a sorsotokat.

Az egyik ilyen akadály talán a pénz lehet. Ezúttal a pénz azonban nem lehet probléma!

Arra szeretnélek megkérni, hogy támogasd ennek a programnak a létét, fennmaradását és fejlődését. 

Egy a rendszer valódi értékének fényében jelképes, de a mi működésünk szempontjából nagyon is jelentős pénzügyi hozzájárulással lehetővé teszed a számunkra nem csak azt, hogy működni tudjunk, de azt is, hogy a közeljövőben a kapcsolatotokat további szempontokból gyógyító anyagokat is elkészíthessünk.

Biztos vagyok benne, hogy mostanra látod, hogy milyen értéket képvisel számodra a VALÓSÁGTERÁPIA rendszere, úgyhogy rád bízom az árazást.

Kattints az alábbi gombra és szerezd meg ezt a sorsfordító programot!

MOST annyit fizethetsz a programért amennyit Te szeretnél!

Kattints az alábbi gombra, szabd meg az ÁRAT és szerezd meg a TELJES programot akár MINDEN kiegészítőjével együtt!

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat