Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

FŐKURZUS:
A központi és nélkülözhetetlen alaptanítás

Minden kapcsolat építhető – Minden probléma lekűzdhető – Az igazi szeretet megtanulható

Miből áll az alapprogram

A) A program gerincét egy 14 tanításból álló VIDEÓ sorozat alkotja, amely önmagában is egy FORRADALOM a párkapcsolatok gyógyításának építésének területén.

Ennek a 14 előadásnak a  legfőbb célja, hogy leleplezzék előtted az alapvető és sokszor pusztító TÉVEDÉSEKET amelyek a férfi és nő kapcsolatról élnek bennünk. A terápia során megrázunk és ha kell, felborítunk minden elképzelést, ami csak árthat nektek.

Ez a sorozat – ahogyan már említettem – szó szerint egy FORRADALOM és NÉLKÜLÖZHETETLEN a gyógyuláshoz.

 

B) Mitől különleges?
  

  • TÉMAA mai világban FORRADALMI-nak számító felismeréseket és tudást közvetít. Kíméletlen és megalkuvás nélküli egyenességgel mutat rá a problémák gyökerére. Ezt a tartalmat így átfogóan nem találod meg sehol máshol.
  • FORMAAz életvezetés 5 alapelemére épül és mint ilyen egy a párkapcsolatodat és ezzel akár az egész életedet átformálni képes program. Az információ könnyen és sokszor ismételhetően áll a rendelkezésedre. Ez a VALÓSÁGTERÁPIA tanulási módszerének a lényege. Éppen ezért VIDEÓK képezik a tanítás alapját. A VIDEÓK segítenek átérezni a mondanivaló súlyát és jelentőségét, illetve könnyűvé teszik a holt időket kihasználó folyamatos ismétlést. Ennek óriási jelentősége van a tudás olyan szintű elmélyítésében, hogy az működővé is válhasson az életetekben.
  • STÍLUSKözvetlen, figyelmet lekötő és könnyen érthető előadásmódban beszélek, hogy szinte szórakozva tanulhass. Mindeközben nem félek, ha kell, harcba is szállni veled, annak érdekében, hogy egy különösen fontos megértést keresztül vigyek. Őszinte egyenes beszéd, amelyet nagyon fogsz szeretni még akkor is, ha néha talán még fájna is.
  • MÉLYRE MEGYAnnak érdekében hogy a tudás működővé válhasson, olyan hanganyagokat készítettem amelyek a – leleplezés – tudás – megértés – elfogadás – megélés – folyamatát nagy mértékben elősegítik és meggyorsítják. Ezek a hanganyagok összefoglalói a tanfolyamnak, továbbá folyamatos újrahallgatással olyan gondolati folyamatokon vezetek végig amelyek gyakorlativá, cselekvővé, megélhetővé mélyítik a tudást.

Ezek a tulajdonságok természetesen sajátjai minden további tanításomnak is.

 

C) Tematika

A szenvedéseitekért VALÓJÁBAN FELELŐS gyökérproblémák leleplezése és kezelése önmagában is teljes reformot és hatalmas előrelépést fog eredményezni a kapcsolatokban. 

A program ezen felül a kapcsolatotok további kulcsfontosságú területeit is tárgyalja. Érinti és kezeli a kommunikációs kihívásokat, a férfi szerepét, mint férj, a nő szerepét, mint feleség, tárgyalja a válságkezelést, az intimitás, az ideálok, a tetszés kérdését és még sorolhatnám.

Az alábbiakban megtalálod a teljes program tematikáját.

VIDEÓK – Rövid leírás 

Átfogó, az életvezetés 5 alaplépésén alapuló MEGOLDÁS a párkapcsolatok kihívásaira…

Házassági és Párkapcsolati Terápiás és Tanácsadó PROGRAM – NEM csupán néhány jó tanács, vagy vigasztaló gondolat, hanem átfogó és alapvető reform a párkapcsolatodban!

A VALÓSÁGTERÁPIA azért különleges, mert folyamatosan leleplezi a felszínen megfigyelt, átélt és megtapasztalt problémákért felelős gyökér problémákat. Megmutatja neked azt, amit a legtöbb ember a helyzeténél fogva, mivel túl közel van a történésekhez, képtelen meglátni, mégpedig a problémák mögötti mélyebb problémákat, azokat amelyek az igazi okozói a bajoknak.

A VALÓSÁGTERÁPIA előadásról előadásra bepillantást ad Neked a függöny mögé. Egyre mélyebbre és mélyebbre vezet a „nyúl üregébe”. A valóság egy nagyon is gyakorlatias, de mélyebb szintjét leplezi le és gyógyítja. Az igazi OKOZÓKAT, a problémák mögötti VALÓDI PROBLÉMÁKAT melyek, amikor megoldódnak, az addig kezelhetetlennek tűnő felszíni problémák nyomtalanul eltűnnek!

Fusd át az alábbi előadásokat és készülj fel a változásra! 

 

1) Minket ÁTVERTEK! (37 perc)

Pusztító elképzelések a saját fejetekben, amelyek lassan, sokszor észrevétlenül, de pusztítják a kapcsolatotokat.

Ez a Felütés – A megdöbbentő igazság

Érezted már úgy, hogy: “Nem ezt ígérték! Érezted már úgy, hogy a könyvekben, a filmekben, a saját álmaimban NEM EZ volt!”

A helyzet az, hogy téged átvertek!

Él egy alapvető félreértés a férfi nő kapcsolatról, amely 10 komoly kapcsolatból 9 vesztét okozza. 10-ből 9 válás végső oka, de lehet, hogy közvetetten 10-ből 10 válás végső okai EZEK az elképzelések…

2) 4 fogalom, amely megváltoztat MINDENT (38 perc)

Hogyan döntöd el, hogy jó úton jársz-e? Honnan fogod észrevenni, hogy amit éppen teszel vagy mondasz építeni, vagy éppen rombolni fogja a kapcsolatotokat?

Ez a négy sarokkő, amely minden egészséges kapcsolat nélkülözhetetlen alapköve.

Ezek olyan etalonok, melyek vonalvezetőivé válhatnak a kapcsolatunkról való gondolkodásunknak.

3) A férfi és nő szerepei és egy kapcsolati SZUPERFEGYVER (48 perc)

Valószínűleg egész életedben senkinek sem lesz lehetősége annyi fájdalmat és sérülést okozni Neked a párodnak. Tudod hogyan kezeld ezt a megbántottságot?

A szerepek tárgyalásán túl részletesen tárgyaljuk, hogy: Mi az az egyetlen dolog, az egyetlen híd, ami áthidalja a szándék és a gyakorlat közötti szakadékot?

Ebben az előadásban többek között erre a kérdésre is választ találsz.  

4) Hogyan bánjunk a társunk gyarlóságaival? (22 perc)

A felelős keresés, a megbántódás, egymás vádlásának és „megbüntetésének” zavarbaejtő kérdése.

Alapvető gondolatok a hibás kereséséről, felelősségről és arról, hogy: „Minden azzal kezdődött hogy visszaütött!”

A társunk természetes gyarlóságain túl léteznek olyan kellemetlen tulajdonságai is, amelyeknek valójában mi magunk vagyunk az okai, kiváltói.

5) Szabadulás az urak gyarlóságaitól (30 perc)

Egy igazi „Uriember” születik – Ízelítő a „Kizárólag uraknak!” sorozatból

2×3 alapvető tanács arra, hogyan kerülhetjük el férfiként, hogy BUNKÓK legyünk.

Ezzel az előadással bepillantást kaphatsz a „Kizárólag uraknak” szóló sorozatba és annak jelentőségébe.

6) A hölgyek gyarlóságai (22 perc)

Az igazi nő nem nyámnyila, de nem is hárpia… most valósásgos „Tündér” születik – Ízelítő a „Kizárólag hölgyeknek!” sorozatból

A szerepek felcserélődésének egy további kellemetlen mellékterméke a bunkó lány. Az érzéketlenség már nem csak a pasik kiváltsága…

Ez az előadás, egy igazán érzékeny témát érint, de mint ilyen jó bepillantás a „Kizárólag hölgyeknek” szóló sorozatba.

7) Emberi JÁTSZMÁK: Félreértett SZERETET (41 perc)

Amikor levélnehezéknek használsz egy megfizethetetlen drágakövet… vagy traktorként használsz egy méregdrága sportkocsit…

Amikor minden tökéletes lehetne, de mert félreértettük pusztítani kezdjük a szeretetet.

A szeretet egy csodálatos dolog. Van ami része a szeretetnek és van ami NEM! Ha ezt figyelmen kívül hagyjuk akaratlanul is kiölhetjük a társunkból. Pontosan megmutatom, hogy hol vannak ezek a határok.

Mutatok továbbá egy „trükköt” ami rendíthetetlenné teszi a férfi szeretetét.

8) Emberi JÁTSZMÁK: Manipulált VEZETÉS (12 perc)

Hogyan hibázhatnak a hölgyek a szeretettel? Érdekes és bizonyos értelemben zavarba ejtő felvetés valamiről, amit olyan természetesnek tartunk…

Kötelességed engem boldoggá tenned! – Amikor oda süllyedünk, hogy egy döntés attól függően ítéltetik jónak vagy rossznak, hogy milyen érzéseket vált ki a társunkból.

Ez az előadás bizonyos értelemben folytatása a félreértett szeretet üzenetének, de ezúttal a másik oldalról nézi meg alaposabban ugyanazt a helyzetet. 

9) Emberi JÁTSZMÁK: Amikor hiányzik a kapcsolatnak EGY tartóoszlopa (52 perc)

Hány lábát ütheted ki egy széknek, ahhoz, hogy még képes legyél rajta ülni?

A lehetséges játszmák közül ezúttal azt a 4 variációt nézzük meg, amikor a kapcsolatnak mindig csak egy-egy sarokköve hiányzik.

Ezek szinte tökéletes kapcsolatok, melyek fényében nagyon világosan látszani fog, hogy mit is okoz az egyes sarokkövek hiánya.

10) Emberi JÁTSZMÁK: Amikor a tartóoszlopok közül KETTŐ hiányzik (47 perc)

Kapcsolatok, amik bár NEM reménytelenek, de maguktól már NEM állnak meg.

Négy sarokkő, amelyek közül hat variációban hiányozhat kettő-kettő. Nagyon tanulságos amit ezek a játszmák lelepleznek!

Minden variációban megnézzük az elvi hátteret, majd egy-egy példán keresztül modellezzük a valós kapcsolati dinamikákat is.

11) Emberi JÁTSZMÁK: Amikor a taróoszlopok közül KETTŐ hiányzik 02 (40 perc)

Hova lett a szeretet? Ott se volt? Esetleg mi magunk öltük ki? Előcsalogatható még?

Az egészséges párkapcsolat négy alappilléréből ezekben az esetekben kettő-kettő hiányzik.

Előfordul, hogy egy-egy építőelem sohasem volt jelen, de előcsalogatható, mintegy megtanulható. Más esetekben az egészséges kapcsolat építőelemei egykor ott voltak, de kiöltük őket egymásból.

A jó hír az, hogy mindegyik helyzet gyógyítható.

12) Emberi JÁTSZMÁK: Egytényezős kapcsolat (35 perc)

Képes-e önmagában a férfi szeretete megmenteni egy kapcsolatot? Ha igen, hogyan?

Ezekből a kapcsolatokból szinte MINDEN hiányzik. A kapcsolatot mindössze egy-egy sarokkő, egy-egy elem hordozza a hátán.

Kielemzem a különféle játszmákat és megmutatom hogyan építhetitek fel a kapcsolatotokat, akár egy ilyen „vesztes” helyzetből is!

Minden probléma megoldható és az igazi szeretet megtanulható!

13) Emberi JÁTSZMÁK: Egytényezős kapcsolat 02 (31 perc)

Amikor a kapcsolat megmentése a nő vállát terheli… 

Ezekből a kapcsolatokból szinte MINDEN hiányzik. A kapcsolatot mindössze egy-egy sarokkő, egy-egy elem hordozza a hátán.

Kielemzem a különféle játszmákat és megmutatom hogyan építhetitek fel a kapcsolatotokat, akár egy ilyen „vesztes” helyzetből is!

Minden probléma megoldható és az igazi szeretet megtanulható!

14) Nem vagy áldozat! A FELELŐSSÉG (48 perc)

Szerezd vissza a hatalmat az életed felett!

A felelősség kérdésének ez a tárgyalása, az egyik leginkább megszabadító dolog, amit valaha hallhattál! Visszaadja a neked a hatalmad…

Nagyon sokan értik félre a felelősség kérdését. A hibás keresét értik alatta, a büntetés véágrehajtás eszközét. Semmi sem áll távolabb ettől.

Ez az előadás szárnyakat fog adni neked!

Csomagok és kiegészítők

VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek – Titkok amik NEM tartoznak a pasikra

A 14 részes alaptanítást egészíti ki további olyan előadásokkal és anyagokkal, amelyek kimondottan hölgyeknek szólnak.

Van olyan infó, ami NEM TARTOZIK a férfiakra. Nem kell hogy tudják, legalábbis nem az érettségnek egy bizonyos szintje alatt. Éppen ezért készítettem el ezeket az anyagokat. Olyan információkat tartalmaznak, amelyek a női lehetőségeket és buktatókat kezelik, továbbá bennfentes tanácsokat adnak a férfiakról és a velük való bölcs bánásmódról.

Férfiként ezeket a tanításokat tuti megszerezném a feleségemnek! 🙂

VALÓSÁGTERÁPIA uraknak – Amit a hölgyek SOHA nem tudhatnak meg

Az alaptanítás mellé ezek a tanítások értelemszerűen férfiaknak szóló speciális kiegészítőt képeznek.

Szó van benne arról, hogyan élhetünk igazi férfiként, elárulom benne, hogy valójában mit is akarnak a nők és hogy miként bánhatunk velük szeretettel és türelemmel és persze sok-sok mindenről beszélünk ezeken a felvételeken, amikről a HÖLGYEK SOHA nem szerezhetnek tudomást. 🙂

A feleségem garantáltan akarná, hogy ezt az anyagot elsajátítsam.

VALÓSÁGTERÁPIA Egyedülállóknak – Hogyan találhatod meg a NAGY Ő-t?

Amennyiben nem élsz komoly kapcsolatban, de szeretnél, ez az anyag kötelező a számodra. Annyira fontos, hogy középiskolákban kötelező tantárggyá tenném, sőt nem engednék összeházasodni senkit anélkül, hogy ebből “le ne vizsgázott” volna.

Most van itt az ideje felkészülni, másrészt ez a felkészülés segíteni fog neked felismerni az “IGAZIT” amikor találkozol vele.

VALÓSÁGTERÁPIA hölgyeknek és uraknak – Páros csomag, hogy vállvetve, együtt nevetve és sírva építhessétek fel az új életeteket

Szerintem ez a legjobb választás. Értelemszerűen az “ALAPPROGRAM” mellett tartalmazza a “HÖLGYEKNEK” és “URAKNAK” szóló mindkét kiegészítő csomagot.

Ha komoly kapcsolatban élsz, nincs min gondolkozni, ez a legjobb választás. Ennél csak egy jobb választás van, ha a páros csomagot kiegészíted a “MEDIÁTOR Szolgáltatással” és “KÉRDEZZ FELELEK Klub”-bal is.

Mediátor szolgáltatás – Hadd mondjam el ÉN a párodnak…

Azt kell mondanom, hogy ez az egyik leginkább elképesztő segítség, amit ebben a programban csak igénybe vehettek.

Sajnálatos módon ennek a csomagnak csak akkor veszed hasznát, hogy ha a párod is kész változni és önként végigcsinálja a VALÓSÁGTERÁPIÁT. Ebben az esetben viszont szenzációs segítséget nyújthat nektek.

A következő fog történni.

Mindketten kitöltötök egy viszonylag részletesebb kérdőívet, amely alapján kimondottan a párodnak való anyagok jelennek meg az Ő személyes fiókjában, és természetesen kimondottan neked való anyagok jelennek meg a te fiókodban. Ezek az anyagok nem konkrétan a ti problémáitokról szólnak, hanem gyógyító módon tanítanak azokról a kihívásokról amiken átmentek.

A hatás nagyon egyszerű. Teljesen észrevétlenül, tanításokba rejtve, de ÉN magyarázom el a párodnak, hogy mit és hogyan ront el, és hogy miként léphet előre az adott a területen.

Azért ez vagány. Nem?

Önálló tanítások – Azonnali gyakorlati segítség a kulcsfontosságú területeken

A VALÓSÁGTERÁPIA 14 tanításból álló gerincét rövidebb tanítások egész sora egészíti ki, amelyek önállóan is hasznos és gyakorlatias segítséget nyújtanak.

Elsődlegesen azért készítettem őket, mert mindenképpen meg kellett céloznom néhány olyan frontvonalat, amelyeken harcolva a kapcsolatotok újra meg újra sérülést szenved.

Az önálló tanítások ezeket a kritikus kérdéseket kezelik, és ezeknek a konkrét területeknek a gyógyításával önmagukban is enyhülést hozhatnak a kapcsolatotokba. 

Kérdezz Felelek Klub

A VALÓSÁGTERÁPIA interaktív közösségi rendszere, ahol nem csak te magad tehetsz fel kérdéseket, de a mások által megfogalmazott kérdésekre adott válaszokból is tanulhatsz. 

Az általad és mások által beküldött kérdésekre rövid VIDEÓK formájában válaszolok, természetesen név nélkül, illetve annyira megváltoztatva a történetet, hogy ne lehessen felismerni. Gondolj csak bele, hogy milyen óriási segítség és egyben vigasztalás látni, hogy nem csak ti mentek át nehézségeken, hanem MÁSOK IS.

Heti rendszerességgel 3-5 új videót teszünk közzé, amelyek nem ritkán a leghathatósabb segítségnek bizonyulnak.

Szabadulás a szükségtelen szenvedéstől!

„A program célja átfogó, a kapcsolatotok minden jelentős területét érintő MEGOLDÁS biztosítása.”

Eljött a cselekvés ideje! 

Ez a program az általam ismert leghatékonyabb formája annak, hogy a lehető legkisebb ráfordítások mellett a lehető legnagyobb változást, a lehető legnagyobb előrelépéseket érhessétek el a kapcsolatotokban.

Az a tudás amit megosztok veled, szó szerint FORRADALMAT hozhat az életedbe. 

Mivel meg vagyok róla győződve hogy SZÜKSÉGED VAN erre az anyagra, el akarok távolítani az útból MINDENT, ami útját állhatja annak, hogy a kezedbe vedd a sorsotokat. Az egyik ilyen akadály talán a pénz lehet.

Ezúttal a pénz azonban nem lehet probléma, ugyanakkor… 

Arra szeretnélek megkérni, hogy támogasd ennek a programnak a létét, fennmaradását és fejlődését. 

Egy a rendszer valódi értékének fényében jelképes, de a mi működésünk szempontjából nagyon is jelentős pénzügyi hozzájárulással lehetővé teszed a számunkra nem csak azt, hogy működni tudjunk, de azt is, hogy a közeljövőben a kapcsolatotokat további szempontokból gyógyító anyagokat is elkészíthessünk.

Biztos vagyok benne, hogy mostanra látod, hogy milyen értéket képvisel számodra a VALÓSÁGTERÁPIA rendszere, úgyhogy rád bízom az árazást.

Kattints az alábbi gombra és szerezd meg ezt a sorsfordító programot!

MOST annyit fizethetsz a programért amennyit Te szeretnél!

Kattints az alábbi gombra, szabd meg az ÁRAT és szerezd meg a TELJES programot akár MINDEN kiegészítőjével együtt!

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat