Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

„A következő néhány perc alapvető fordulatot hozhat
a párkapcsolatodban, de akár az egész életedben is.”

Isten hozott a VALÓSÁGTERÁPIA fedélzetén! Gratulálok a DÖNTÉSEDHEZ!

Az első 2 VIDEÓT itt találod alul. A hozzáférési adatokat az összes többi a felvételhez 10-15 percen belül e-mailben küldjük el Neked, kicsit lejjebb pedig találsz segítséget a belépéshez. 

72

óra

Most 66% kedvezmény 3 exkluzív videócsomagra!

Mivel elkérted a DÍJMENTES VIDEÓINKAT még
3 napig fenntartjuk neked az „elgurult a gyógyszerünk” árainkat.


Az alábbi 3 EXKLUZÍV (hagyományosan nem megvásárolható) videócsomagokat még három napig 50-66% kedvezménnyel viheted el. Ez egy NAGYON jó lehetőség, amit nem érdemes elszalasztanod. Kérlek azonban ne feledd el, hogy ezt a 3 anyagot kizárólag az elkövetkező 72 órában szerezheted meg!

1.

1990.- helyett 990.-

A KIÚT

Válságkezelő előadás, mely néhány sorsfordító alapelv révén segít helyreállítani a harmóniát a kapcsolatotokban!

Kattints további
információért!

3990.- helyett 1.490.-

2.

DÖGÖS
csaj és
JÓ pasi

Hogyan lesz a párodból egy igazi főnyeremény?!
2 részes videósorozat

4.990.- helyett 1.990.-

3.

BUNKÓK és HÁRPIÁK

Mindannyian áldozatai vagyunk a társunk gyarlóságának. 3 részes videósorozat

Mielőtt belevetnéd magad a megszerzett VIDEÓK megnézésébe, FEL KELL HOGY KÉSZÍTSELEK! Nagyon sok múlik ezen. Az alábbi videó üzenete döntheti el, hogy lesz-e esélyed VALÓDI VÁLTOZÁSRA, vagy semmi hasznod sem lesz ebből az egészből.

A VALÓSÁGTERÁPIA VIDEÓI és HANGANYAGAI egy tudatos és rendkívül hatékony önképzési metodika mentén készültek, amelyet ha figyelmen kívül hagysz csak nagyon kevés, vagy akár semmi gyakorlati hasznod sem lesz belőle. 

Kérlek, annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet vehesd ki ebből a lehetőségből, szánd rá az időt és nézd meg az alábbi VIDEÓT.

FONTOS! Nézd meg most! – A valódi párkapcsolati VÁLTOZÁS és hatékony ÉLETVEZETÉS módszere (10 perc)

Kérlek kattints az alábbi VIDEÓ-ra! 10 perc alatt a kezedbe adok egy kulcsot, amivel VALÓDI változásokat érhetsz el a párkapcsolatodban, de akár az egész életedben!

Értened kell, hogy a kapcsolatotok gyógyulása vagy akár fejlődése egy bizonyos módon „magától” jön, de nem az ÚT végigjárása nélkül.

Végig kell járnod a megértésnek egy útját, aminek eredményeként a változás szinte magától ott lesz. Az út egyszerű, de némi kitartást követel.

Készülj fel rá hogy végigjárod!

Meg vagyok győződve, hogy az anyagaink hatalmas segítségedre lesznek!

Szeretettel és tisztelettel:

ui.: Egyre többen kérdezik tőlem: „Mit rontottunk el?”

Sokan élnek bizonytalanságban.

Annak a megértésnek a birtokában, amit a VALÓSÁGTERÁPIA videók közvetítenek, olyan érzésed lesz mint, amikor egy vak sötét szobában egyszercsak felkapcsolják a villanyt. Az eddigi bizonytalanságod szertefoszlik és világosan látni fogod, hogyan hozhatod helyre, még a legdurvább hibákat is.

Amit a VALÓSÁGTERÁPIA Program jelent olyan erőteljes, hogy sok embernek nem csak a kapcsolatát, de az életét is megváltoztatta. Sokan, akik birtokába kerültek azoknak a felismeréseknek – amiket perceken belül elkezdek veled is megosztani – később arról beszélnek, hogy ezek a tanítások, egy az egész életüket érintő fordulóponthoz vezették őket.

Őszintén remélem, hogy az anyagaink Neked is hasonló erővel lesznek képesek segíteni.

uui.: Az egyik legfontosabb VIDEÓ-t beillesztettem ide is. Természetesen ezt, és az összes többi anyagot is eléred a zárt weboldalunkról, amihez e-mailben érkezik a hozzáférés. 

„Minket ÁTVERTEK!” – A VALÓSÁGTERÁPIA Főkurzus első része. (38 perc)

Él egy alapvető félreértés a férfi nő kapcsolatról, amely 10 komoly kapcsolatból 9 vesztét okozza. 10-ből a válás végső oka, de lehet, hogy közvetetten 10-ből 10 válás végső okai EZEK, a te fejedben is élő elképzelések…

Az alábbiakban találsz egy belépési útmutatót, illetve ha még nem érkezett volna meg az e-mailünk (10 percnél hamarabb biztos nem jön) addig nézz körül a weboldalunkon:

Segítség a belépéshez!

1) BELÉPÉS

A felhasználó neved az e-mail címed, a jelszavadat pedig a megkapott e-mailből hozhatod létre, ill. változtathatod meg, ha szeretnéd. (10-15 percen belül érkezik.)

2) TAGSÁGI OLDAL

A VALÓSÁGTERÁPIA minden anyaga innen lesz elérhető számodra, mégpedig ugyanazzal a jelszóval. A „DÍJMENTES Ízelítő” videókat az oldal alján találod. A program többi anyagához is bármikor szerezhetsz hozzáférést.

3) 9 ÍZELÍTŐ VIDEÓ

Ez a 9 videó egy jó ízelítő a teljes programból. Átütő erejű rövid tanítások és tippek mellett megosztottam veled a „VALÓSÁGTERÁPIA Főkurzus”-ának nyitó videóját is. Ez a leleplező videó „Minket ÁTVERTEK!” címmel önmagában is vágányt állíthat az életeden.

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat