Házassági és Párkapcsolati

Tanácsadó Program

Azonnal nézhető kapcsolatépítő VIDEÓK

Ezek a VIDEÓK segítenek kiűzni feleségedből a HÁRPIÁT – Mutasd meg NEKI a videókat, amiket most kapsz és meg fog vátozni.

A feleségednek azt az oldalt mutasd majd meg amihez most hozzáférést kapsz. Közel egy tucat további előadást és előadásrészletetet osztok meg veletek, amelyeket a feleséged egytől egyig imádni fog!

Ha bizonytalan vagy nézd meg az alábbi videókat (az elsőt mindenképpen) aztán add meg az e-mail címedet és élvezd a változást.

A VALÓSÁGTERÁPIA tanításai valódi FORRADALMAT jelentenek a párkapcsolatok építésében és kiteljesedésében. Ezek az előadások mély megértést és konkrét megoldást adnak Neked a Pároddal átélt problémákra, a fejlődés elmaradására, vagy akár a konkrét veszekedésekre, összeférhetetlenségre, ellenségeskedésre, elhidegülésre, kiüresedésre, felületességre, keserűségre és valójában minden kihívásaira, amivel csak találkozhattok.

NÉZD MEG az AZONNAL HOZZÁFÉRHETŐ videóinkat és NE HAGYD ITT a FELESÉGEDNEK SZÓLÓ videókat se!

Azonnal nézhető videók:

A te feleséged is igazi HÁRPIA tud lenni néha? Vajon miért nem lep meg?

A legtöbb nőt senki sem tanította meg arra, hogyan kell nőnek lenni, valószínűleg a feleségedet sem. Jobb híján erősek, követelőzőek, uralkodóak, jobb esetben manipulálók próbálnak lenni. Sokszor győzni akarnak és nem szeretni. Belőlünk meg simán kihozzák a BUNKÓT. Aztán a mi bunkóságunk még inkább kihozza belőlük a hárpiát, amitől mi pedig még bunkóbbak leszünk…

Egy ördögi kör, amit most megtörhetsz.

A VALÓSÁGTERÁPIA VIDEÓI világos kiutat mutatnak ebből a csapdából. Fergeteges előadások a házaspárok önpusztító viselkedésmintáiról és az azoktól való szabadulásról.

Indítsd el az alábbi VIDEÓKAT most!

1.

PAPUCS, BUNKÓ vagy KIRÁLY?

Ez a VIDEÓ a hölgyeknek szegezi az egyik legfájdalmasabb kérdést: „Ha választhatnátok, kivel élnétek le az életeteket? Egy papuccsal, bunkóval vagy inkább egy királlyal?”

Világosan rámutatok, hogy a mai világban sokszor a NŐK csinálnak belőlünk férfiakból papucsot vagy éppenséggel bunkót… 

Urak. Férfiként ugyanez a kérdés így hangzik? Mik akarunk lenni? Papucsok, bunkók, vagy inkább királyok?

Ez az előadás leleplezi ennek a hármas dinamikának a működését és világos kiutat mutat a zsákutcákból.

2.

Hogyan kerülheted el a PUSZTÍTÓ vitákat?

Egyetlen egy jó tanács, amelyik viszont 100%-osan működik is.

Ennek az előadásnak az az ereje, hogy egyetlen egy, egyszerű, könnyen megjegyezhető és szokássá alakítható megoldásra összpontosít.

Egy konkrét tanács, amit azonnal elkezdhetsz használni.

3.

A képmutatásban átélt MAGÁNY?

Ismer téged BÁRKI is? Mármint úgy igazán…

Az egyik legmélyebb vágyunk az intimitás, a mély belsőségesség, ahol a másik előtt olyannak mutatkozhatsz, amilyen tényleg vagy.

Sajnálatos módon egy ilyen kapcsolat sokszor a párunkkal a legnehezebb.

Ez az előadás leleplezi a belső, lelki magány okait és kiutat is mutat belőle.

További DÍJMENTES VIDEÓK:

Önmagában a „Minket ÁTVERTEK!” c. előadás vágányt állíthat a Te és a Feleséged életén…

Kérd el ezeket a VIDEÓ-kat is és MUTASD MEG ŐKET a Feleségednek! Mondd meg, hogy melyik e-mail címedre kéred, és máris küldöm Neked a hozzáférést „Minket ÁTVERTEK” c. leleplező előadás TELJES felvételéhez és persze az összes többihez is.

Teljes következetességgel romboljuk azt, amire azelőtt a legjobban vágytunk. – Senki sem tanított meg minket arra, hogyan kell egy komoly kapcsolatban élni. Romantikus vagy éppenséggel macsó elképzelésekkel tömték a fejünket, olyan képet festettek a férfi nő kapcsolatról, ami a valóságban csak pillanatokra létezik. Itt az ideje, hogy megtanuld élni és élvezni a pillanatok utáni VALÓSÁGOT is!

1.

Minket ÁTVERTEK! (38 perc)

Pusztító elképzelések élnek a saját és a feleséged fejében, amelyek lassan, sokszor észrevétlenül, de rombolják a kapcsolatotokat.

Ez a Felütés – A megdöbbentő igazság

Érezted már úgy, hogy: “Nem ezt ígérték! Érezted már úgy, hogy a könyvekben, a filmekben, a saját álmaimban NEM EZ volt!”

A helyzet az, hogy téged átvertek!

Él egy alapvető félreértés a férfi nő kapcsolatról, amely 10 komoly kapcsolatból 9 vesztét okozza. 10-ből a válás végső oka, de lehet, hogy közvetetten 10-ből 10 válás végső okai EZEK, a te fejedben élő elképzelések…

2.

Hogyan csinálhatsz nőként papucsot akár egy tökéletes férfiből is?

Hölgyem. Képzeld el az álmaid hercegét, a legdögösebb, leghatározottabb és egyben leggyengédebb pasit, akit csak el tudsz képzelni!

Megvan? Elképzelted?

Na most képzeld el azt, hogy ez a pasi a Te férjed és 5 évvel a házasságotok után már csak ül a TV előtt és naphosszat a távirányítót masszírozza. Ha szólsz hozzá vagy morog valamit, vagy csak annyit mond hogy „Igen drágám. Persze drágám. Azonnal drágám.”

Hogy tetszik?

Megmutatom, hogy akár álompárok hogyan juthatnak ide.

3.

Szabadulj meg a SZENVEDÉSTŐL!

Az átélt szenvedések 95%-ától MEGSZABADULHATSZ! 

Az egyik legnagyobb hiba amit elkövethetsz, nem csak a párkapcsolatodban, de az egész életben is az, hogy arra számítasz, hogy NEM LESZ BENNE SZENVEDÉS.

Amint elkezded beleélni magad, hogy minden úgy lesz ahogy remélted már csak egyetlen lépés választ el attól, hogy egy ÖNPUSZTÍTÓ pályára állítsd az életed.

4.

Nem vagy ÁLDOZAT!

A felelősség működésének megértése vissza adja Neked a hatalmat az életed felett!

A felelősség az egyik leginkább félreértett jelenség az életünkben. Nem teher, hanem hatalmas lehetőség. Nagyon kevesen vannak, akik szabadon élnek vele. Ők azonban többnyire az élet győztesei közül valók. Valószínűleg pont ezért…

Megmutatom neked, hogyan élhetsz játszi könnyedséggel felelős életet.

5.

Hogyan lesz kielégítő a KOMMUNIKÁCIÓ?

Nagyon könnyű kimondani az ÍTÉLETET az életünk, illetve kapcsolatunk valamely területe felett. Ítélni könnyű, de az igazi kérdés az, hogy: Miként változtathattok?

Ez az előadás egyszerű, de pontos útmutatást ad a párkapcsolatodban elsekélyesedett kommunikáció felélesztésére és meggyógyítására.

6.

Egy átformált élet KULCSA

Te még hiszel a mesékben?

Azt biztos nem hiheted, hogy egy két blogbejegyzés elolvasásával, néhány videó megnézésével évtizedes, sokszor romboló beidegződések válnak semmivé és egyik napról a másikra egy békés és harmonikus áloméletet kezdtek élni a pároddal.

Ezt tudniillik én sem hiszem.

Ugyanakkor mélyen hiszek, a VALÓDI VÁLTOZÁS lehetőségében. Ebben az előadásban megmutatom a valódi változás néhány alapelemét.

Eljött a cselekvés ideje! 

Ne hagyd itt ezt a 6 kulcsfontosságú tanítást! – Egy e-mail cím és elsőnek már küldöm is a „Minket ÁTVERTEK!” c. FORRADALMI leleplező videót!

Add meg a keresztneved és a legjobb e-mail címedet (ide fogom küldeni ezeket és később további VIDEÓ-kat is) és szerezd meg ezzeket a felvételeket!


https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat