Párkapcsolat mentő program

21 perces válságkezelő előadás, mely néhány sorsfordító alapelv révén segít helyreállítani a harmóniát a kapcsolatotokban!

Megdöbbentő tömörséggel megosztott tanácsok valakitől, aki pontosan tudja, hogy hol jársz és min mész keresztül. Kérd el a VIDEÓ-t és lásd meg a kiutat!

„Schlingloff Sándor vagyok és ebben a VIDEÓ-ban mindössze 21 rövid perc alatt olyan mélységű és olyan gyakorlati haszonnal bíró tanácsot osztok meg veled, melyek így önmagukban is megreformálhatnak bármilyen kapcsolatot.”

Mire számíthatsz? – Kézzelfogható válaszokat és azonnal alkalmazható, gyakorlati tanácsokat kapsz a feszültségek többségéért felelős 5 nagy problémára

1) Hiába haladsz gyorsan, ha rossz irányba indultál

Az előadás elsőnek egy univerzális, mindenkire egyformán érvényes csapdát leplez le, amibe 10 párból 10 belesétál. Ez a csapda felelős a legtöbb problémáért. A sok-sok egyedi helyzetnek gyakran ugyanaz a gyökére. Bármiben is vagy most, amit “A KIÚT” című előadás tartalmaz vonatkozik rád…

2) Ha gödörbe vagy legalább ne áss lejjebb!

Hogyan kerülhetsz ki a negatív spirálból? Három világos és pontos tanács arról, hogyan gondolkozz és hogyan NE gondolkozz arról ami veled történik. Ezt a hármat a legtöbben következetesen elrontják.

3) A legfontosabb döntés

Megtudhatod mi az az egyetlen döntés, amit meg kell hoznod, ahhoz hogy lehetővé váljon a megbékélés közöttetek. Olyan mint egy varázsütés…

4) Ha szavakkal ölni lehetne…

2+2 olyan konkrét kommunikációs tanácsot kapsz, amelyet ha megfogadsz képesek leszel anélkül beszélni a pároddal, hogy ismét egymás torkának ugranátok.

5) Megtörni a jeget!

Végül egyetlen konkrét tanács arról, mit tegyél. Nem forradalmi, de mindig megtöri a jeget.

Sándor olyan rálátással bír a párkapcsolati válságok és problémák területén, amely birtokában nem csak vigaszt, de világos kiutat is tud mutatni. Görgess tovább és szerezz azonnali megértést arról, hogyan változtathatsz az életeteken! 

+9 VIDEÓ – „A KIÚT” c. videóval együtt közel egy tucat, a „DÍJMENTES VIDEÓK” szekcióban található kapcsolatépítő felvételekhez is hozzáférést szerzel.

A pénz ezúttal NEM lehet AKADÁLY! – Most ANNYIT fizetsz ezért a felvételért amennyit TE szeretnél!

Mennyibe kerül akkor ez a felvétel?

Annyiba, amennyit Te örömmel fizetnél érte.

Akármilyen alacsony árat is kínálhatok?

Nem. Létezik egy alsó határ, egyfajta fájdalomküszöb, egy olyan alacsony ár, amely elérése esetén nem tudjuk elfogadni az ajánlatodat

Mégis mekkora árat ajánljak?

Olyan ajánlatot tégy, amely elég alacsony ahhoz, hogy jól érezd magad vele, de egyben elég magas is ahhoz, hogy kifejezze a nagyra-értékelésedet és méltó támogatás lehessen a munkánkhoz. Ajánld a legmagasabb árat, amely mellett még NEM TUDOD ITT HAGYNI ezt a videót!

Mit kapok pontosan?

Hozzáférést egy zárt weboldalra, ahol “A KIÚT” c. videó mellett automatikusan megkapsz 3+6 további kapcsolatépítő videót. Ezek ugyanazok a felvételek, amelyeket a „DÍJMENTES VIDEÓK” menüpont alatt találsz. Amennyiben ezekre megelőzőleg már regisztráltál, akkor ezeket már láthattad.

Honnan fogom tudni, hogy az ajánlatomat elfogadták-e?

Az ajánlatodat igyekszünk minél hamarabb elbírálni és az eredményről e-mailben haladéktalanul visszajelezni.

FONTOS!

Az ajánlattétellel tényleges rendelést adsz le, melyet az ajánlat elfogadását követően átutalással egyenlíthetsz ki. A fizetéshez egy viszonylag rövid 24-órás határidő is tartozik. Az átutalási adatokat e-mailben küldjük az ajánlatod elfogadásakor.

Ha teheted, NE is beszélj a pároddal addig, amíg meg nem nézted „A KIÚT” c. előadás TELJES FELVÉTELÉT!

Hogy látod?
Milyen irányba menjünk tovább?

A)

NEM!

„A KIÚT” c. Válságkezelő VIDEÓ nem nekem való. Mutassatok valami mást!

B)

IGEN!

Ajánlok egy árat és elviszem „A KIÚT” c. Válságkezelő VIDEÓ-t a 9 AJÁNDÉK felvétellel együtt.

Szerezz hozzáférést MOST!

Az alábbi kis űrlapot kitöltve Te mondhatod meg, hogy mennyit akarsz fizetni ezért a sorsfordító anyagért. Ajánlj egy árat és szerezd meg a TELJES felvételt 9 további AJÁNDÉK videóval együtt!


Szeretettel:
Schlingloff Sanyi

ui.: 10 házaspárból 9 egyszerű tudatlanságból a saját kezével veri szét a házasságát. A Te életedben ennek most egyszer és mindenkorra vége. Amit most hallani fogsz rengeteg szükégtelen fájdalomtól mentheti meg a kapcsolatodat!

https://valosagterapia.hu | ugyfelszolgalat@valosagterapia.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | Schlingloff Sándor EV | Bazsó Dániel EV | Lovag Enikő EV

Design & Content by Schlingloff © 2019-2021

Jogi nyilatkozat